Cevabinız için teşekkür ederim. Ben de yarım saat bekletilip sonra yıkandığını düşünüyordum zaten ama kutuda boyayı ince bir tabaka sürün 48 saat bekleyin diyor. Sanırım yanlış yazılmış. Yarım saat yıkamadan bekleyin sonrasında yıkayıp 48 saat boyunca alerji yapmazsa uygulayın demesi gerekmiyor mu?Hayır boyayı ıslatmayın veya silip çıkarmayın.
O zaman ilgili maddeyi ciltten kaldırmış olduğunuz için sağlıklı sonuç alamazsınız, sonuçta boyama işlemi sonrası o boya saçınızda uzun süre kalacak.
İnce bir tabaka halinde uygulayıp bekletin, hemen kuruyor zaten sağa sola bulaşmaz.
Kutuda yazan doğru
Aynen ben de öyle düşündüm. 48 saat o boyanın orada durması mümkün mü? Yanlış ifade edilmiş sanırım. Bende mi bir sorun var diye defalarca okudum bir de.48 saat bekletın mı dıyor
benım sac boyamda kucuk mıktar deneyıp 10 dk bekleyın kasıntı yanma yoksa kullanabılırsınız dıyor
48 saat kımyasal ne sursek beklese alerjı yapar zaten
48 saat nasıl beklesın o kulak arkasında terle erır akar bulasır bı kere
yanlıs baskı olmus kutuya sanırım
Açıkçası kınayı hiç denemedim ama beyazları turunculaştırdığini söylüyorlar. Bitkisel boya kapatmazsa son çare deneyeceğim artıkKına kullansanız. ..o da mi alerji yapıyor?
48 saat bekletın mı dıyor
benım sac boyamda kucuk mıktar deneyıp 10 dk bekleyın kasıntı yanma yoksa kullanabılırsınız dıyor
48 saat kımyasal ne sursek beklese alerjı yapar zaten
48 saat nasıl beklesın o kulak arkasında terle erır akar bulasır bı kere
yanlıs baskı olmus kutuya sanırım
cok buyuk bır hata bence sıkayetvar.com a yazın orada fırmalar cabuk donus saglıyor kutuya yanlıs basım olmus sanırım 48 saat bekleten olur o bolge yara olur daha cok alerjı olur seklınde ...Aynen ben de öyle düşündüm. 48 saat o boyanın orada durması mümkün mü? Yanlış ifade edilmiş sanırım. Bende mi bir sorun var diye defalarca okudum bir de.
Ben gebelikten sonra kullandım hiç öyle birşey olmadı..saç için alacaksınAçıkçası kınayı hiç denemedim ama beyazları turunculaştırdığini söylüyorlar. Bitkisel boya kapatmazsa son çare deneyeceğim artık
bılegıme sursem elımı yıkadıgımda yıne gıder yaz gunu terlıyoruz namaz kılan ınsanlar var abdest alıyorDeğil
Boya allerji test diye google dan aratın Medical Parkın yazısı var. Standart olanı yazmışlar. 10 dakika çok az, zaten boya kafaya uygulandığında yarım saat bekleniyor. O noktada allerjim varmış eyvah demek istemem.
O bölgeye incecik sürülse sorun olmaz zaten. Tabi önce kuruması beklenecek. Olmadı üstüne flaster.
Aslında en temizi kulak arkası yerine bileğe/ayağa falan sürmek, yeri farketmez. Görünmesin diye kulak arkası diye yazmışlar sanırım.
Aynen ben de öyle düşündüm. 48 saat o boyanın orada durması mümkün mü? Yanlış ifade edilmiş sanırım. Bende mi bir sorun var diye defalarca okudum bir de.
bılegıme sursem elımı yıkadıgımda yıne gıder yaz gunu terlıyoruz namaz kılan ınsanlar var abdest alıyor
bılemedım
48 saat ben asla bekletmezdım amonyak olmadan boyanın sac partıkulune ıslemesı ımkansız bıtkısel de olsa amonyak turevı var ve 48 saat onu bekletıp beyın sınır damarlarıma o ıskenceyı yapamam acıkcası :) bende dogal bıtkısel boya kullanıyorum 10 dk ensemde kucuk parca denıyorum
demın bır arkadas da haber lınkı bırakmıs buraya yarım saat denemıs 48 saat beklememıs alerjı olmus dıyeBenimki amonyaksız organik boya, gerçi amonyakda hemen uçup gidiyor zaten.
Bazen boyayı kuaför silmeyi unutuyor, maşallahçitilemeyince yapışıp kalıyor kendisi.
Artık allerji testi yapmıyorum, çünkü hep boyam aynı.
Hep ayni boyayı kullanıyorsan gerek var mi ki her seferinde alerji testi yapmana?demın bır arkadas da haber lınkı bırakmıs buraya yarım saat denemıs 48 saat beklememıs alerjı olmus dıye
bende hep aynı marka ve aynı yerden alıyorum ondan rahattım ama yıne de bu sekılde testı denemek gerekıyor demek kı cok sasırdım ama 48 saat beklenılmesı gerektıgıne ya zor ıs bayagı bır haftasonunu ona ayırmak gerekecek sıkıntılı ıs
bundan sonra bende 48 saat bekleteyım
Cevabinız için teşekkür ederim. Ben de yarım saat bekletilip sonra yıkandığını düşünüyordum zaten ama kutuda boyayı ince bir tabaka sürün 48 saat bekleyin diyor. Sanırım yanlış yazılmış. Yarım saat yıkamadan bekleyin sonrasında yıkayıp 48 saat boyunca alerji yapmazsa uygulayın demesi gerekmiyor mu?
hıc bır sorun yokken yıllarca kullanmısken sonra bıle alerjı olabılıyormus arastırdım boyle sonuclar cıktı maalesef tırstımHep ayni boyayı kullanıyorsan gerek var mi ki her seferinde alerji testi yapmana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?