• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası,tavsiye edebilirmisiniz?(resimli)

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Kızlaaaar :) Saçlarımı boyucam ama renginde bir türlü karar veremedim.

Bu eski halim :) acaba orjinale mi dönsem yani siyaha :S

Bu da şimdiki halim :) aslında renginden çok memnunum ama dip boyasıyla uğraşamıyorum malesef :(

Sizce ne yapmalıyım lütfen bir fikir verin :) Aklımda çikolata kahvesi de var ama hangisini yapsam :)

sıcak çikolata, yapabılırsın bence canım guzel duruyor her tende.kızıl yansımaları oluyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence siyah daha çok yakışıyor size. Son halinizle yüzünüz daha solgun duruyor, unutmayın bu tarz saç renginiz olursa sürekli makyajlı dolaşmak zorundasınız

son fotoyu hiç yakıştıramadım siyah güzel ama farklı olsun istiyorsan koyu tonlardan yansıma verebilirsin loreal recital serisinden...

Ben yeni halini hiç beğenmedim. Renk cidden baya kötü. Siyah değil ama kestane olabilir bence. Ya da koyu kahve dicem ama o da siyah gibi duruyor boyayınca zaten. :s

o zaman ısıltılı kahve yap canım yada normal çikolata kahve de koyu ama yumuşak guzel oluyo
$Yeni_Resim_(17).jpg $çikolata kahve.jpg
bu renkler hoş degılmı

ben çikolata kahveyi açık tenlere yakıştırmıyorum nedense canım ya.tatlı kahveer var sıcak çikolata filan.onları deneyebilirsin güzel olur.yanii koyu yap saçını canım açık bence pek yakışmamış:19:

Ben yeni halini hiç beğenmedim. Renk cidden baya kötü. Siyah değil ama kestane olabilir bence. Ya da koyu kahve dicem ama o da siyah gibi duruyor boyayınca zaten. :s

siyah gibi görünmesinden şikayetci olmam sanırım :) çünkü orjinal rengim de öyle

ben çikolata kahveyi açık tenlere yakıştırmıyorum nedense canım ya.tatlı kahveer var sıcak çikolata filan.onları deneyebilirsin güzel olur.yanii koyu yap saçını canım açık bence pek yakışmamış:19:

ama ben açık tenli değilimkiiii :)

kesinlikle koyu renk seçmelisinn cnm acık renk sana olmamıss tenine kaşlarına vs uymamıs siyah hoş duruyo sende ama ilave olarak koyu parlak kahveleride deneeyeblrsn ısıltılı kahve hoş evet bncde;)

Back