Anket Saç boyası markaları

Hangi saç boyasını kullanıyorsunuz ?

• L'oreal Creme Gloss

OY: 610 26,1%
  • Garnier Nutrisse

OY: 209 9,0%
  • Organics Colors Systems

OY: 39 1,7%
  • Wella Koleston Perfect

OY: 554 23,7%
  • Voila

OY: 211 9,0%
  • Matrix Socolor Beauty

OY: 14 0,6%
  • Schwarzkopf Igora Royal

OY: 80 3,4%
  • Schwarzkopf Palette

OY: 524 22,4%
  • Natural Colors Organic

OY: 53 2,3%
  • Logona

OY: 0 0,0%
  • Topchic

OY: 0 0,0%
  • Diğer, lütfen yorum olarak belirtin.

OY: 174 7,5%
  • Saç boyası kullanmıyorum...

OY: 281 12,0%

• Ankete Katılan
    2.335
evde boyamayı tercih ettiysem hep koleston kullanırım yıllardır aynıdır kalıcılığı ve parlaklığı hoşuma gidiyor.

Loreal,koleston,garnier,igora royal,voila,palette hepsini kullandım..en son 2 yıldır palette kullanıyorum..hepsinden memnun kaldım açıkçası..

kolaston palette kullanıyorum genelde itiraf ediyorum koleston biraz daha pahalı diye palette alıyorum genelde çünki saçlarım çok uzun o yüzden iki kutu alıyorum koleston biraz pahalıya geliyor voılanın da denedim 2 3 kez ama hep aldığımdan koyu çıktı hatta birkeresinde cupucino rengi aldım siyaha yakın bi renk çıktı akıtana kadar akla karayı seçtim

palette her zaman iyidir, sarı diyosa sarı yapar. koleston siyah saçı pek açmıyo. voila da renkler donuk. loreal casting pahalı ve paletteyle aynı etki bnce. hatta sarı isteniyosa palette cok daha iyi açıyo saçı. tabi zararlı mı bilemem :)

Wella Koleston kullandım hep çokta memnun kalmıştım.ama artık röfle yaptırıyorum

ben kullanmıyorum ama annem ve yakın bir arkadaşım KOLESTON'un beyazları iyi kapattığını ve çok dayandığını söylüyor...

saçımı hiç boyamadım ama kız kardeşim olsun anenm olsun hep loreal kullanıyorlar.ben 2 kere kuaförde boyattım onlar ne boya kullanıyorlar bilmiyorum ama .palette ve loreal ikisi güzel bana göre parlak duruyor biizmkilerin saçı :90:

biçok saç boyası denedim en çok kolestondan memnun kaldım. lorealin amonyaksız olanında iyi sonuç alacağımı düşündüm ama bekleme süresinin kısa olması maalesef dezavantaj oldu.hafif nemliyken boyanmasıda hoşuma gitmedi. postiş aldığım perukçuda koleston gibisi yok hiç bi marka eline su dökemez al 2 tüp boya hiç kuaförle hiç uğraşma masraf etme dedi.parlak yumuşacık yapıyor hemde

geceyeli

büyük kutuda deilde numarasını öğrenirsen minik tüplerde 2 kutu alınca baya ekonomik oluyor.

BEYAZLARIM başıma dert olduğunda bu yana Loreal hemde boyamı alıp koaförüme gidip boyatıyorum diğer boyalar saçıma iyi gelmedi lastik gibi uzatıyor.

sacımı o kadar cok boyadım kı zamanında ,en son kolestonda durulmuştum..artık boyamıyorum saclarımı rahatım :)

Son zamanlarda kuaförde boyatsam da kendim boyadığım zamanlarda koleston kullanırdım..

2 sene öncesine kadar hep koleston kullandım ama hep ara ara,sonra anladımki saçınızda beyaz yoksa saçınızı boyayıp mahvetmek saçmalık,şimdi artık hiç saçımı boyamıyorum,birdahada asla boyamayı düşünmüyorum,saçlarımda tek tük beyazlık var ama hepsi beyazlasada artık boyamayacağım,doğallık en güzeli en sağlıklısı.

saçımı boyamıyorum uzun süredir uzamayan ve kırılan saçlarım şu an belimde
kullandığım ürün kına şimdi eskisinden daha sağlıklı ve göz alıcı:97:

palette kesinlikle,kahve tonları müthiş canlı ve yıkadıkça ışıldıyor,1,5 ay oldu boyayalı ama hala beyazlar görünmüyor.
en son loreal maceram faciayla sonuçlanmıstı,boyadıktan 2 yıkama sonrası tüm beyazlarım ortaya çıkmıstı,sorun neydi anlamadım ama loreal maceram bitmiştir.

boyamında şampuanımında saç kremimde markası TONI&GUY
ayrıca saçlarım aslında kumral ancak 6 aydır sarışınım 2 kez dip attırdım ve açıcımıda aynı ürünün organiğinden kullanıyorum. halam kuaförlere ürün tedariği yapan bir firmanın satış temsilcisi onun tavsiyesiyle bu ürünü denedim maşallah saçlarımda ne yanma ne dökülme oldu. üstelik gayet sağlıklı ve çokta güzel şekil alıyor. ayrıca kuaförümde en yakın arkadaşımın kardeşi oda şaşırdı ilk boyadığında hiç tahribat yaratmamasına ve artık müşterilerine bu ürünü tavsiye ediyor. evet zor bulunuyor biraz ancak özel siparişe getiriyor kuaförler birazda pahalı ama en azından kafa derinizi ve saçlarını kaybetmiyorsunuz.

ben paletteyi seviorum saçlarımı yıpratmıyo.
geçen sefer garniere boyadım inanılmaz yıprattı,günlerce başımdan çıkmadı sanki kremli gibi kaldı.

Bugün palette ile gece mavisine boyadım Memnun kaldım, içindeki bakım kremi de çok iyiydi. Renk yelpazesi de geniş, beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…