Anket Saç boyası markaları

Hangi saç boyasını kullanıyorsunuz ?

• L'oreal Creme Gloss

OY: 610 26,1%
  • Garnier Nutrisse

OY: 209 9,0%
  • Organics Colors Systems

OY: 39 1,7%
  • Wella Koleston Perfect

OY: 554 23,7%
  • Voila

OY: 211 9,0%
  • Matrix Socolor Beauty

OY: 14 0,6%
  • Schwarzkopf Igora Royal

OY: 80 3,4%
  • Schwarzkopf Palette

OY: 524 22,4%
  • Natural Colors Organic

OY: 53 2,3%
  • Logona

OY: 0 0,0%
  • Topchic

OY: 0 0,0%
  • Diğer, lütfen yorum olarak belirtin.

OY: 174 7,5%
  • Saç boyası kullanmıyorum...

OY: 281 12,0%

• Ankete Katılan
    2.335
Schwarzkoph Palette Natural Colors - Renk seçeneği oldukça fazla , genel olarak kapatıcı ve uzun ömürlü bir marka , saçıma en az zarar veren markadır. Özellikle marjinal ve canlı renk isteyen biriyseniz mutlaka renk seçeneklerine bakmalısınız.

Syoss - Net renklerin birleşimi , ara renklerin cazibesi , o rengi bu renkle karıştırma derdi yok , aman bu tondan şu kadar milim damlatıp yanına da bundan koyup istediğimi elde ediyim çabaları yok , aklınıza gelebilecek tüm renkler zaten sizin için hazırlanmış , sezonun moda saç renklerine sahip olmak isterseniz bakmanızı önereceğim.

ilk olarak kullandığım palette deluxe rengi ni sevdim fakat çabuk aktı.loreal e geçtiğim zaman beyazları kapatmada olduğunun farkına varmamıştım ama loreal i daha çok sevdim.....:)

Ben kendim Usta Kuaförüyüm ve Salonumda Igora Royal vede Igora Vibrance kullaniyorum.Ben ve müsterilerim cok memnunuz,cünki icerisinde Ammonyak yoktur vede saclarda uzun süre kalmakta.Tavsiye ederim

merhabalar,
igora Vibrance nasıl temin edebiliriz.Türkiye piyasasında yok sanıyordum.
kuaför marketlerde yada internetten bulunabilinir mi?

phytocolor kullanıyorum 6 yıldan beri.fiyatı 35 tl ama kime söylediysem başlayan bir daha bırakamadı.

en iyi saç boyası bile beyazlamayı hızlandırıyor. mümkünse hiç kullanmamak en iyisi ama başladık bir kere

en iyi saç boyası bile beyazlamayı hızlandırıyor. mümkünse hiç kullanmamak en iyisi ama başladık bir kere

selamlar, siz bu boyanın hangi rengini kullanıyorsunuz?
ben doğal saçı 4 ton olan arkadaşımın saçını boyamak istiyorum amaç sadece beyaz kapatmak.
ama aynı zamanda boyalı gibi durmasın.
turunculuk-kırmızılık olmasın istiyoruz.
acaba 5 mi yoksa 6mı daha uygun olur?
birde nekadar zamanda akıyor??
aktıktan sonra çıkan renk nasıl oluyor??

selamlar, siz bu boyanın hangi rengini kullanıyorsunuz?
ben doğal saçı 4 ton olan arkadaşımın saçını boyamak istiyorum amaç sadece beyaz kapatmak.
ama aynı zamanda boyalı gibi durmasın.
turunculuk-kırmızılık olmasın istiyoruz.
acaba 5 mi yoksa 6mı daha uygun olur?
birde nekadar zamanda akıyor??
aktıktan sonra çıkan renk nasıl oluyor??

şu anda saçımda Phytocolor 6AC var. bunda kızıl var ama öyle ayrık durmuyor. saçının renginde olan ve bakır tonu içermeyen bir renk alırsan sorun kalmaz.

bu boya çok doğal duruyor zaten. kendi saçımın rengine boyayınca herkes "canım saçına ne yaptın ışıl ışıl" duruyor diyorlar. kullandığım tüm boyalardan daha kalıcı. 9-15 tl aralığındaki tüm boyalarda 30-35 günde yeniden boyamak zorunda kalıyorum. ama bununla 2 ay rahat gidiyor. tabii fiyatı da diğerlerinin 3 katı...

Son düzenleme:
Ben palette kullanıyorum yıllardır çok memnunum. Diğer boyalardanda denedim ama hiç memnun kalmadım hemen aktı ve saç diplerimde çok yanma oldu lvede kaşınıyordu dayanamıyordum hemen yıkıyordum bende biraz astımda var o yuzden kokularıda beni çok rahatsız ediyordu bütün camları açıp boyuyordum evde sonra paletteyi gördüm renkleri çok çeşitliydi hoşuma gitti aldım denedim çok memnun kaldım saç diplerimi çok az yaktı ve hiç kaşındırmadı dayandım vede kokusu beni rahatsız etmedi rahat boyadım bayağda boya kalıyor akmıyor hemen kalıyor saçında renk bayağ tavsiye ederim yani ben yıllardır kullanıyorum kolestol almıştım iki kere boyası hemen aktı gitti vede hiç boyamamışım gibiydi...:KK75: :KK75::KK75:

Son düzenleme:
Schwarzkopf Palette suana kadar sacımda enn iyi tutan ve en uzun sure kalan! 4 yıl kızıl 2 yıl kumral 3 ay siyah:) ve suandada kahverengi kullanıorm ve ne loreal ve wella diorm.
belki saç tipine göre deişiordur bu boyalar ki buyuk ihtimalle öle benim saclarım ince telli ve aslı koyu kestane:)
burdan bişi kazanılıor mu??:KK1:

bende yıllardıır palette kullanıyorum çok memnunum renklerinden vede çok kalıcı gerçekten seçenekte çok hemde saç diplerimi çok az yaktı. Loreal creme yi bi gidip denemeye karar verdim renklerine bir gidip bakimde öyle eğer rengini beğenirsem alıcam kulllanınca da yakmazsa olabilir belki kokusuda var tabii beni rahatsız etmicek kokusu :KK62::KK66:

Son düzenleme:
Yıllarca birçok markayı denedim :)
En son palette de karar kıldım ..... Hatta en son palette bronz kahve ile vital bakır doreyi karıştırdım yine çok memnun kaldım ...Schwarzkopf zaten saç konusunda başarılı bir marka

loreal-voila-palette ve koleston kullandım son zamnalarda hep koleston alıyorum en memnun kaldığım koleston oldu aiemde herkeste koleston kullanıyor

Hepsini De Kullandım.Ama Farklı Renkler Diildi Yahu.Hepsinde Siyahtı :KK55:
Sanki Hepsi İyi Gibiydi , Sanırım Buyüzden =D
Loreal Kullanıyorum.Çok Şükür Bi Sıkıntı Yok :-)

X