Anket Saç boyası markaları

Hangi saç boyasını kullanıyorsunuz ?

• L'oreal Creme Gloss

OY: 610 26,1%
  • Garnier Nutrisse

OY: 209 9,0%
  • Organics Colors Systems

OY: 39 1,7%
  • Wella Koleston Perfect

OY: 554 23,7%
  • Voila

OY: 211 9,0%
  • Matrix Socolor Beauty

OY: 14 0,6%
  • Schwarzkopf Igora Royal

OY: 80 3,4%
  • Schwarzkopf Palette

OY: 524 22,4%
  • Natural Colors Organic

OY: 53 2,3%
  • Logona

OY: 0 0,0%
  • Topchic

OY: 0 0,0%
  • Diğer, lütfen yorum olarak belirtin.

OY: 174 7,5%
  • Saç boyası kullanmıyorum...

OY: 281 12,0%

• Ankete Katılan
    2.335
L'orael i severek kullanıyorum ben en son avon deniyim dedim çok kötu:KK43: beyazları hiç kapamıyor hele kutunun içinden çıkan eldiven anca bi çocugun eline olur

eskiden voila kullanırdım oda bozdu.
avonun hediyesi gelmişti onuda pek beğenmedim.
şimdi palette kullanıyorum çok güzel

Yıllarca birçok markayı denedim :)
En son palette de karar kıldım ..... Hatta en son palette bronz kahve ile vital bakır doreyi karıştırdım yine çok memnun kaldım ...Schwarzkopf zaten saç konusunda başarılı bir marka

Aynen katılıyorum sana. ama inşallah zamanla oda bozmaz kendini

bikaç kez koleston kullandım. renginden memnun kaldım ama saçlarım çok döküldü. şimdi hiç boyamıyorum saçlarımı. belki yakın bir zamanda kına yapabilirim saçıma. doğal boya :)

koleston köpük boyasını aldım bugün daha boyamadım boyayan varmı arkadaşlar nasıl acaba

pallete ve cok memnunum altın pırıltılı mocha gayet hoş :KK12:

en son loreal kullandım diğerlerini kullandığıma pişman oldum ofisten saçlarımı topluyorum küfrede küfrede diğerlerine kıyasla loreal iyidir :)

ankette yazan saç boyalarının neredeyse hepsini kullandım şuanda syoss kullanıyorum harika bişr boya diplerin ne kadar uazamış olursa olsun tüm saç rengin eşit dağılıyor. tesadüf eseri almıştım aldığım günden beri de değiştirmedim 3 rengini denedim hepsinde sonuç mükemmeldi kuaförden bile daha başarılı oldum diyebilirim istediğim rengi elde ediyorum şiddetle tavsiye ederim.

bende hep loreal koleton kullandım bir zararını görmedim ama en iyisi hiç boyamamak bence

keune muhetesem bir sac boyasi.malesef simdi bulamiyorum..igorayla boyadim ilkkez guzel bir boya rengide guzel tutuyor.sanki isiltisi yok..cok onceden bircok markayi denedim 1 tanesi cok guzel tuttu.ya palette ya garnier di..tabi net hatirlamiyorum o ayri

bende bir çok marka denedim. liseden beri saçlarımda beyazlar var :KK43: şu aralar palette-büyülü kahve kullanıorum..

Wella Koleston ve Palette kullandım şimdiye kadar çünkü evde kendim uyguluyordum ancak ister istemez kendim boyadığımda renk farklılıkları çıkıyordu , şimdilerde kuaförüme boyatıyorum oda İgora Royal kullanıyor memnunum ama çabuk akıyor.

X