Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

$üüü (5).jpg kızlr bu ne renk

kızlar yardımcı olur musunuz saçlarımın rengini kuaförde açtırdım koyu kahve bakırlı bişeydi şimdi altlar sarı üstler turuncumsu oldu biraz yıprandı tabi 20 gün filan beklemem gerekiyor 8.1 yapmak istiyorum direkt yapsam turunculuklar gider mi yoksa yeşerir mi bilemiyorum korkuyorum 8.1'i boyamadan önce başka bir şey yapmam gerekiyor mu? yardım edin :KK43:

Kızlar benım saçlarım şuan bu renk ama resımde gördüğünüz gibi diplerim kumral çıkıyor uçlar çıkolata kahveden bu hale geldi,

Saçlarımı boyatmak istiyorum, sizce dibime yakın bır kumral mı uçlardakı gibi bır ton mu ne yapsam ten rengıme yakışır?

$SDC112611.jpg

Fikir verır mısınız bana :KK14:

kızlar saçımı boyadım 7.0 ve 8.1 karıştırıp..hala kızıllıklar var doğal olarak ama eskisi kadar değil..
15 gün arayla saçımı devamlı küllüye boyucam gelişmeleri yazarım..

sağol canım resmi akşama doğru çekip koyucam aklımda :)) şimdi
bazı sebeplerden dolayı çekemiyorum..ama saçım kızıl kızıl parlamıyo çok fazla
bu bile büyük gelişme benim için..hala var tabi kızıllık ..

sağol canım resmi akşama doğru çekip koyucam aklımda :)) şimdi
bazı sebeplerden dolayı çekemiyorum..ama saçım kızıl kızıl parlamıyo çok fazla
bu bile büyük gelişme benim için..hala var tabi kızıllık ..

Peki sen benım yukarda paylaştığım saç rengi için ne tavsıye edersın canım ? :KK14:

Kızlar benım saçlarım şuan bu renk ama resımde gördüğünüz gibi diplerim kumral çıkıyor uçlar çıkolata kahveden bu hale geldi,

Saçlarımı boyatmak istiyorum, sizce dibime yakın bır kumral mı uçlardakı gibi bır ton mu ne yapsam ten rengıme yakışır?

Eki Görüntüle 401073

Fikir verır mısınız bana :KK14:

bnce altın karamele boyayabılırsın tenıne gıdecegını dusunuyorm

kızlr yrdımınıza ıhtıyacım var saclarım ıkı ay once resımdekı gbıydı ve bn buyuk bı aptallık yptım sacımı kestanaye boyadım aktı 10gun snra bkır khveye boyadım bı kerede kuaforde boyattım ama gzum alısmadı tkrar rengını acmak ıstıyorm 4 ay sonra dugunum var bı kac gundr boya sılıcılerı arastırıyorm loreal matrıx boya sılıcı hkkında bı fıkrı olan varmı bıde saclarımın uclarında sunme var mapcammm ben help me :KK43:

$28042012(001).jpg

canım saç rengim böyle oldu bu flaşsız çekim ve fönsüz..çok koyu kızıldı saçlarım..ilk boyamaya buna sevindim :)))
sana karamel tonları yakışır canım bence..kendin boyayabilirsin evde..

Neva color'ın karameliyle bal köpüğünü karıştırmayı düşünüyorum ben nasıl bir renk çıkar acaba bir fikriniz var mı??

slm kızlar saçımı koleston 11.1 ile boyadım rengi beğendim ama bazı yerlerde siyahlıklar kaldı acaba oksidasyonu 2 tane kullansam nasıl olurdu bi dahaki sefer öle denesem olurmu...

saçlarımı hiç boyatmadım ve bu doğal rengini çok seviyorum komple boyatmayı da hiç düşünmüyorum.sadece uçlara ve aralara sanki güneşten dolayı açılmış gibi doğal duran saçımın renginin bir ton açığını attırsam sizce nasıl durur? karar veremedim açıkcası sizlere danışmak istedim..Eki Görüntüle 407618

Evde yapılan saç boyalarında tutma oranı cok düşük ve saçınızı rezil etme oranınız cok yüksek bı kadında dıkkat ceken ılk yer bana göre saçlar o yuzden saçlarınızı rezil etmeden paranıza kıyın ve kuaföre gidin yoksa saç cok yıpranıyo yazık etmeyin :)

saçlarımı hiç boyatmadım ve bu doğal rengini çok seviyorum komple boyatmayı da hiç düşünmüyorum.sadece uçlara ve aralara sanki güneşten dolayı açılmış gibi doğal duran saçımın renginin bir ton açığını attırsam sizce nasıl durur? karar veremedim açıkcası sizlere danışmak istedim..Eki Görüntüle 407618

bencede hepsini boyama dediğin gibi aralarına doğal bi ışık cok hoş olucaktır :)

merhaba..benim saçlarım boyalı kestane kahve gibi renkte. saçlarım çok ince telli kuru yıpranmış kırık mat ve cansız.. ama ben dayanamıyorum sarı yapmak istiyorum. palette yoğun renk açıcı ıl1 ile açsam ve loreal 10.1 açık küllü sarıya boyasam saçım nasıl olur sarı olurmu ve saçım yanarmı ? kopma olurmu?

X