- 14 Nisan 2012
- 49
- 1
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorum değil de ,önerim var.Herkes kendine yakışan renge boyamalı saçlarını.Bir sarı sevdası almış başını gitmiş.Tenine,saç rengine bakmadan herkes sarışın olmak istiyor.O dipler çıktı mı hele,iyice kötü ve basit bir görüntü yaratıyor.Bu kadar özenti olmanın yararı yok bilakis palyaço gibi dolanan kızlar,kadınlar sokakları dolduruyor.
O zaman buda benden size cevap olsun sacı koyu olupta ten rengi acık olan bir sürü bayan var ve gayette yakısıyor dip boyama yaptıktan sonra sorun olacak birseyde kalmıyor dediginiz sey sacını boyayan her bayan icin gecerli bence, komple boyayan kim olursa olsun dipten kendi rengi gelince ve dip boyamayı geciktirince kötü duruyor. Sarısın olup sacını kızıla boyayan, kahveye boyayan kisiler icinde bana göre aynı sey gecerli. Tek sorun yakısanın yapılması gerektigi bence.
Ben yakıştıramıyorum,zenci birinin saçını sarıya boyaması gibi abes duruyor,dip boyası da yapılsa olmuyor.://Yakışan yok mu ,vardır elbette ;ama çok az.Sarışın olan biri balyaj attırsa ya da saçını bi ton açığa boyasa hiç de sırıtmıyor ,kimse anlamıyor bile boya olduğunu.Her taraf yapay sarışınlarla doldu,öyle böyle sarı da değil,platin sarı...
Eki Görüntüle 400158 Eki Görüntüle 400159
ilk fotoğraftaki saçlarımı loreal exellence 7.3 ile boyadım ve ikinci fotoğraftaki renk oldu.turuncu kırmızı arası garip bir renk.bunu gidermek için hangi markanın hangi numarasını kullanmalıyım?bu arada kutunun üzeride ki renkte şuydu:
Eki Görüntüle 400160
yani sonuç kutunun üzerindeki renklere kesinlikle güvenmeyin