Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

arkadaşlar mrb ben yeni üye seval resimdeki saç rengini nasıl elde edebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.Saçlarımın doğal rengi siyah ama uçlarında akmış kızıl varken koleston açık kumral uyguladım ama kızıllara pek tutmadı orta kısımda biraz var ve şuan dipleri geldi bu rengi nasıl yapayım?röflenin üzerine de nasıl uygulayabiliriz aynı rengi bunu da arkadaşım soruyor teşekkürler....

Eklentiler

• $lorraine5.jpg
    $lorraine5.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 55
küllümango banada yardım edermisin benim kendi dogal saclarım kestane rengiydi millet fındık kabugu cok yakısır sana dedi durdu gittim aldım boyayı boyadım garnıe ninkiyle ama sonuc hüsran tepem resmen kına yakılmıs gibi iğrenc oldu turuncu desem diil sarı desem diil pazar günü boyadm naparsam kurtulurum bundan kolestonunmu ne amonyaksız boyaları varmıs üstüne kahveyle boyasam gecermiki kendi saclarımı istiyrm ben:KK43:(((((((((( beyaz sabun bendede işe yararmı yada boya siliciler falan yardm lütfenn:'(

bana kimse yardım etmicekmi senağlama bu fındık kabugu renginden kurtulamazmıyım kendi saclarımı istiyrm ben nerden boyadıysam milletin aklına uyup :mymeka:

küllümango banada yardım edermisin benim kendi dogal saclarım kestane rengiydi millet fındık kabugu cok yakısır sana dedi durdu gittim aldım boyayı boyadım garnıe ninkiyle ama sonuc hüsran tepem resmen kına yakılmıs gibi iğrenc oldu turuncu desem diil sarı desem diil pazar günü boyadm naparsam kurtulurum bundan kolestonunmu ne amonyaksız boyaları varmıs üstüne kahveyle boyasam gecermiki kendi saclarımı istiyrm ben:KK43:(((((((((( beyaz sabun bendede işe yararmı yada boya siliciler falan yardm lütfenn:'(

lorealın amonyaksız boyalarından kendi saçından bır ton daha koyusunu al onunla dıplerini boya. en sonda uçlarına yay boyayı. o zaman kapanır

kızlar bir sorum olacak 5/4 açık kestane mi yoksa 7/77ışıltılı kahve mi daha koyu bir renktir bu arada boyanın markası koleston teşekkür ederim.

kızlar ben kara kaşlı kara koyu kahve gözlü siyaha yakınsaçlı teni beyaz yanakları hafif pembe ne olduğu tam anlaşılmayan (esmer desem değil kumral desem değil) bir tipim sizce bana koyu bir karamel nasıl olur
...

canım bu rengi bılmıyorum bende ne renk oldugunu o yuzden yanlış yonlendirmeyeyım seni. forumda bu kızın saç rengi hakkında bır başlık vardı oraya goz at belki faydası dokunur

kullumango cvp vermedn cnm nezaman o dediğin renge boyuym ayrıca ilk boyamada tutmazsa birdaha tekrar nezaman boyuyım sacım istedıgm rengı nezaman alır mayıs sonlarnda okulkapanmadan istiorm :)

kullumango cnm hanı bana loreal 8.3 onermıstın ya,excellence serısınde o rengı bulamamıstım bugun preference serısınde 8.3 gordum uzerınde sampanya rengı yazıyo ancak bana asırı acık geldı yanı kumral degılde bıldıgın sarı,bu preference serısımı boyle acaba? yanı normalde 8.3 bukadar acık renklımı oluyo? bı kac resım ekledım dedıgın boyalar bunlardı degılmı,cnm bıde kendı sac rengımı eklıyorum bu en son 6 gun once palette 8 ıle boyanmıs yesil hali benneyaptımki bu sabah cektım gunes ısıgında normal halınden bıraz daha acık cıkmıs, oda ısıgında daha koyu ve yesılımsi:çok üzgünüm:

Eklentiler

• $loreal preference 8.3.jpg
    $loreal preference 8.3.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 203
  • $excellence 7.3.jpg
    $excellence 7.3.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 97
  • $excellence 8.3.jpg
    $excellence 8.3.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 309
  • $excellence 9.3.jpg
    $excellence 9.3.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 172
  • $Görüntü870.jpg
    $Görüntü870.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
kullumango cnm hanı bana loreal 8.3 onermıstın ya,excellence serısınde o rengı bulamamıstım bugun preference serısınde 8.3 gordum uzerınde sampanya rengı yazıyo ancak bana asırı acık geldı yanı kumral degılde bıldıgın sarı,bu preference serısımı boyle acaba? yanı normalde 8.3 bukadar acık renklımı oluyo? bı kac resım ekledım dedıgın boyalar bunlardı degılmı,cnm bıde kendı sac rengımı eklıyorum bu en son 6 gun once palette 8 ıle boyanmıs yesil hali benneyaptımki bu sabah cektım gunes ısıgında normal halınden bıraz daha acık cıkmıs, oda ısıgında daha koyu ve yesılımsi:çok üzgünüm:

saçının rengi parlaklıgı ne guzelmiş canım. senin suandaki amacın saçındakı yeşilligin gitmesi değil mi? yanı koyulaşşın azda dıyorsan 7.3 kullan sadece. ama yok koyulaşmasın sadece yeşilimsiligi gitsin istiyorsanda 8.3 kullan. cila yapar gıbı yanı saçın yansımasını azaltmak için kullanacaksın sadece. yerınde olsam loreal preference recitalın 8.3 unu kullanırdım çünkü kullanımı daha kolay oldugu gibi daha parlak bır sonuc alırsın. ayrıca evet genelde daha açık resimleri loreal preferencesin.ama yınede tum saçını rıske atmamak için bence önce bı kısmında dene bırazını sonra memnun kalırsan tum saçına uygularsın. açık renkler pek hata kaldırmıyor çünkü.

Son düzenleme:
cnm tesekkur ederim keske bende bi memnun olsam sacimdan mirmirmirmir dedigin gibi sadece yesilligi gitsin istiyorum acik olmasindan sikayetci degilim.ozaman preference alip kullanirim
o islak sacami uygulaniyo oyleyse 2 kutu yeterli olurmu sacim icin cunku baya uzundur sacim resimdede gordun zaten.

kızlarr anneminn saçı koyu kestane ama biz artık açmak istiyoruz rengini yani şöyle kumralolsun istiyoruz
evet birden olmaz ama ne yapmalıyızzz açılması için?

X