-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.501
küllümangocum senden yardım istiyorum lütfen bu msjıma cevap ver saçım röfleliydi kuaföre gittim karamel yapmak istiyorum dedim uçları iyi gibi oldu ama dipleri resmen kırmızı oldu bugünde gittim loreal exelence 9.1 küllü sarı aldım sürsem biraz düzelir mi yoksa çok açık küllü sarı mı alsam?ne önerirsin bu kırmızılıktan kurtulmak için acil cevap bekliyorum senden tekrar sarıya dönmek için zemin hazırlamak istiyorum
canım sarıya zemin hazırlıyorsan bence loreal exelence 7.1 ile boya saçlarını. 9.1 pek kapatmayabılır saçındakı kızıllıgı. çünkü barız saçın turuncumsu olmuş. o yuzden önce 7.1 ile boya. bu bıraz saçının rengini kırar. koyulaşşada sakın korkma. bır sure sonra duzelir. ama 9.1 de olsa 7.1 de olsa kullanacagın boya uçlarına onceden roflelli olan yerlerine degdirmemeye calış.
ya kullumangocum benim şu kararsızlığım ne olacak hiç blmyrm sana danışmıştım fındık kabuğumu kullu mu boyasam kullu nasıl diye findik kabuğuna boyadım saçım koyu dye tutmadi turuncu yansımalı bi renk oldu ya bu dore turuncu mu demek oluyo ben parlak koyu sarı bi yansıma verir sanmıstım simdi istdgm rengi ekliyorum ama loreal excellence da ne renk boyasam da elde etsem su rengi 7.1 i mi boyasam 8.1 i mi saçım açık bi renk degl suan ne yapmalym bir an once kurtulmak istyrm bide ekliyim esmere yakın bi tenim var koyu bugday tenlym oyle bi ten rengi var mi naniknanik bunun brz dha koyusuda olabilir onemli olan yakısması
saol kullumangocum ama ben saçimi boyatali 1 ayi geciyo diplerimde cikmaya basladi nerdeyse 1 bucuk cm yi bulucak sence daha beklym mi ben o kızın saçının ışıktaki rengini begendm yani normalde oyle dursn istyrm sence olur mu ha ne dersn