- 28 Ekim 2011
- 1.252
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yıne bı hata yaptım kızlar.nedır bu sactan cektıgım bı turlu ıstedıgımı yapamadım
önce cıkolata kahve olan sacımı kuaforde koyu karamel yap dedım kızıl kahve yaptı.
sonra 5 ay bekledım cesaretımı topladım gıttım actrdım koyu karamel ıstedım acık karamel oldu ustelık zaten sağlıksız olan saclarım plastık sacgıbı oldu
cevremde kıler begenmedı bende gecen hafta 2 kutu koleston tup boya aldım kendı sacım açık sıyah
kız koyu kahve al dogal bı sıyah olur dedı aldım
suanda oyle bı sıyahkı sacımm lacıvertmı kömur karasımı bellı değıl ne bıcım kahveyse artık.böcek gibi oldum
ağlıyorum ay sıkıldm artık yaa napıcam ben sımdı
akmaz demı bu renk bu kadar yıpranmıs sacada asla acamam bı daha
üstüne platın boyasam nasıl olurki
keske çıkıolata dan vazgecmeseydm
Lady bende yardım istiyorum saçım şuan boyle ve turunculuktan kurtulmak ıstıyorum bir an önce... acaba ıgora royal koyu küllü kurmral boyasam nasıl olur? kalıcı olur mu yoksa tekrardan turunculaşır mı güneş gördükçe birde aslında istediğim saç rengi şu tarzlarda, benim orjınal rengıme benzıyor bu renk beyazlar oldugu ıcın boyatmak zorunda kaldım ama maf oldu saçlarım
orjınal rengı Eki Görüntüle 473901
şimdiki renk Eki Görüntüle 473902
aslında istediğim renk te bu , kendı orjınal rengıme yakın snırm Eki Görüntüle 473903
yardım ltfen
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum saçlarımın kendi rengi koyu kestaneydi daha sonra kuaföre dore karamel istedim o da açıcı kullanmadan sadece boya ile 3 -4 ton açığı olucak şekilde boyadı sanki karamel ile bakır arasında bir renkti dün akşam üzerine Loreal köpük boya 70 ile boyadım çok açık kestane yazıyordu kutuda ama benim saçım orta kestane gibi oldu ben biraz daha ren açılsın istiyorum. çok uzun anlattım ama şimdi şunu yapsam nasıl olur loreal 90 yani sarı ile boyasam köpük boyalar daha koyu oluyor die saçlarım ne renk olur???
merhaba lady, saçımı platin sarısının üzerine palette 7-5 açık karamel yaptım ve 1 haftada gittikçe açılarak eskiden yaptığım gibi papatya sarısına benzedi ve güneşte parıl parıl parlıyo pırıltılı oldu. ama benim istediğim daha açık bi sarı tonu kendi saç rengim kumralın açık tonlarıdır zaten. aklımdaki renkler şunlar:
şuanki rengim ise:
güneşte kesinlikle daha açık bu gece çekilmiş.bu renkleri nasıl elde edebilirim evde boyayarak. yardımcı olabilirsen çok ama çok sevinirim
Exicolor ekstra açıcı seriyi 40 vol ile önermem gerekir aslında ama saç zaten işlem görmüş bir saç.
40 vol risk olacağından 30 vol öneriyorum,1000 ya da 1002 kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 479162 Eki Görüntüle 479163
çok teşekkür ederim öneri için ama bu boyayı daha önce duymadım kullanmadım da bi araştırıcam
çok teşekkür ederim öneri için ama bu boyayı daha önce duymadım kullanmadım da bi araştırıcam
şimdi ben bu exicolor'a baktım fakat kendi sitesinde online satış kısmında forumda bana cevap verdiğin resimle kendi sitesindeki resimlerde ton farkı var acaba değişti mi diye içime kurt düştü oksidasyon kremlerine de baktıgımda (ben oksidasyon kremlerinden pek anlamadıgım için) 1000 ml'lik 30 v.'de %6, 60 ml'lik olanında da %9 olarak gözüküyo bilemedim ben şimdi bi aydınlatır mısın beni. çünkü saçıma bi renk bulup o rengi dip boyayla devam ettirmek istiyorum
LAYDY bu arada pigmentasyon işlemi saç açma işleminin yapanlar için geçerli değil mi acaba? benimm saçımı hiç açmadım ben bu arada gene de pigmentasyon yapmam gerekiyor mu canım
şimdi ben bu exicolor'a baktım fakat kendi sitesinde online satış kısmında forumda bana cevap verdiğin resimle kendi sitesindeki resimlerde ton farkı var acaba değişti mi diye içime kurt düştü oksidasyon kremlerine de baktıgımda (ben oksidasyon kremlerinden pek anlamadıgım için) 1000 ml'lik 30 v.'de %6, 60 ml'lik olanında da %9 olarak gözüküyo bilemedim ben şimdi bi aydınlatır mısın beni. çünkü saçıma bi renk bulup o rengi dip boyayla devam ettirmek istiyorum
LAYDY bu arada pigmentasyon işlemi saç açma işleminin yapanlar için geçerli değil mi acaba? benimm saçımı hiç açmadım ben bu arada gene de pigmentasyon yapmam gerekiyor mu canım
lady seni birazcık uğraştırıyorum ama şuanki saçım güneşte böyle. yıkadıkca da akıyo. ben kararsız kaldım renk seçmede pek iyi sayılmam hep başkası boyadıgı için. şimdi ben bunun üzerine 1000 mi 1002 mi boyasam daha iyi sonuç alırım. +saçımı 1 yıldan sonra boyattım açıcı falan derken çok olmasa da kurudu saçım kırık yok bakımı devamlı yapıyorum oksidan volume'ü yine de farkeder mi:44::44: