- 15 Kasım 2011
- 1.297
- 526
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim güle güle kullan.istediğine ulaşmana çok sevindim.birde duan için çok teşekkür ederim.eksik etme nolur.saçlarını açma konusuna gelince boya boyayı açmaz malum.sadece şunu deneyebilirsin açık renk bi sarı boyayı 30 volume oksidanla hazırlayıp uygularsan belki tonu biraz değişir ama zaten istediğin renk olmuş neden açmak istiyosun ki.dediğim gibi belki yarım ton açar bu uygulama ama olmayabilirde.kesin diyemiyorum yani.öptüm
kızlar konu da acmıstım ama belkı sızlere fıkır olur dıye burayada fotomu koyuyorum
benım kendı sacım koyu kumral..bı koleston magduru olarak artık cok sık boyamıyorum..koleston cok guzel sac rengı elde ettırıyor cunku amonyak fazla icinde ama o da cok sacı yıpratıyor..bende loreal kullanmaya karar verdım
sımdı bu fotoda loreal acık sarı ve loreal kullu sarı bulamadıgım icin palette acık kullu sarı var..kullu sarıyı mutlaka kullanın turunculasma ıstemıyorsanız
Eki Görüntüle 349560
umarım işinize yararr
kızlar konu da acmıstım ama belkı sızlere fıkır olur dıye burayada fotomu koyuyorum
benım kendı sacım koyu kumral..bı koleston magduru olarak artık cok sık boyamıyorum..koleston cok guzel sac rengı elde ettırıyor cunku amonyak fazla icinde ama o da cok sacı yıpratıyor..bende loreal kullanmaya karar verdım
sımdı bu fotoda loreal acık sarı ve loreal kullu sarı bulamadıgım icin palette acık kullu sarı var..kullu sarıyı mutlaka kullanın turunculasma ıstemıyorsanız
Eki Görüntüle 349560
umarım işinize yararr
canım öncelikle şunu söyliyim bence saç rengin çok güzel olmuş.turunculuklar var dediğin saçın alt yansıma tonu.aslında yansıma rengin çok güzel olmuş ama sen istemiyosun biliyorum.yalnız şunu belirteyim yansıma renk saçta en fazla tutunan kısmıdır boyanın.yani biraz zaman gerek değişmesi için.birde altları açmak daha doğru olur.çünkü üstler dediğim gibi çok güzel.önce açıcı ile altları biraz aç.sonrasında karamel rengi boya uygula.neva color premium serisindeki 7.7 karamel şu an üstler için olabilecek en doğru renk.yalnız boyanın premium serisinden olmasına dikkat et.çünkü normal katalogta kapıçinoya tekabül ediyo bu renk.öptüm
Canım sac rengin çok güzel olmuş güle güle kullan kendi sac renginin üzerine mı boyadin rengi baya acik gözüküyor...
Sagol canım bende acik sari ile küllü sarıyı karistiricam Bakalım nasil olacakcanım en az 4parmak akmıştı sacım oryalli yerler duruyordu sadece..zaten allttaki daha acık sarı olanlardan anlasılıyodur
kendı sac rengim koyu kumral dıpler AÇIK SARI VE KÜLLÜ SARIyla boyandı tatlım LOREALI tavsıye ederım
canım özelden sorulanlan sorulara cevap vermiyorum.buraya ancak yetişiyorum çünkü.saçlarında boya yok ve sadece gölge varsa elbette boyayabilirsin.yalnız ne kadar boya çok zarar vermez desekte burada boyayan tüm arkadaşlar bende dahil,ana renkteki sağlığı tabiki yakalayamayabiliyoruz.o nedenle iyi karar ver.mutlaka azda olsa zararı var çünkü.öptüm
canım isimleri diil boyaların numaraları önemlidir.çünkü bi markada yazdığın renk bi renge,aynı isim başka markada başka bi renge tekabül eder.yinede yazdığın renkler birbirine karışınca zaten açık karamel bi renk ortaya çıkar.bakır bi ton alamazsın yani.öptüm
Sagol canım bende acik sari ile küllü sarıyı karistiricam Bakalım nasil olacak
eger senınde kendı sacın koyu kumralsa aynı benım dıp boyam gıbı olur tatlım merak etme
cnm senin saçın koyu kumral boya mı? kendi rengin mi? koyu kumrala boyayan birine ihtiyacım var bişey sormam gerek :26::26::26: