canım istediğin renk açık olduğundan,açıcı uygulamadan o renge dönmen mümkün diil.bide bu kadar kızıl yapmaktansa keşke çikolata kahve gibi güçlü ve saçı tek tona çevirebilecek bi renk kullansaydın.şimdi elbette açılır saçın yıpranır ama yanmaz diye düşünüyorum.çünükü sarı gibi bi tona diil,açıcı uygulamasında istenen zemin tonu turuncu.o nedenle neva color 10.03 extra doğal altın platin açıcıyı al saçlarına bol bol ve her yerine yetecek kadar eşit şekilde uygula.sonra neva color 8.66 yada 6.45 yada 7.43 renklerinden alırken bi bak istediğin tonu seç uygula.bide sana tavsiyem açıcıyı uyguladığunda ilk 15 dk sonra saçını iki parmağına dola 15-20 tel kadar ,bak eğer az esneme varsa ve istediğin tona kadar açılmadıysa bekle.eğer saç normal şekilde esniyosa daha fazla bekleme yıka.bu testle saçının yanıp yanmadığını anlarsın.saçında yıpranma yoksa bu tarifi uygula.eğer açıcıya dayanabileceğine inanmıyosan biraz daha bekle saç toparlasın kendini,sonra aç.uygularsan eğer bana sonrasında mutlaka haber ver.öptüm
hee unutmadan diğer sorunun cevabı,boya siliciler saçtaki rengi kusturur belli oranda da açar.ama ben çok tavsiye etmiyorum.çünkü zaten oriel kadar olmasada saçı yıpratıyo ve çoğu kuaför boya silici adı altında oriel kullanıyo.o yüzden bence hiç gerek yok.normal bi boya markasının açıcısı ham oriel kadar zarar vermiyo zaten.