Saç boyama hastalığı

:26:canım belki bana karsı çıkıcaksın ya da kızıcaksın ama ben senin ablan olarak sana bir tavsiye vereceğim..bence bir psikoloğa başvurmalısın.hem de acilen.benım de etrafımda çok sık saç boyatan veya kestıren ınsanlar var ve bu davranışların çoğu sıkıntılı bır dönem gecırdıklerı zamanlarda ortaya cıkıyor.Çogu kadının sevgılısınden ayrılmasından sonra soluğu kuaförde aldığı yadsınamaz bir gerçek.bence senin kendi içinde aşamadığın bir takım sorunların var.tamam ailen hiç baskıcı değil belki çok mutlu huzurlu bir aileniz vardır ama bu senın sorunun olmayacagı anlamanına gelmez.bu sorunları sen kendin bile farketmemıs olabilirsin.ama bence bu kadar çok sık saç boyatmanın başka bir açıklması yok gibi.. umarım en kısa zamanda bu durumdan tamamen kurtulursun :))

Saçlarınız ne kadar uzunlukta?
Uzunsa hemen küt kestirin.

canım,,ailenin saygı duymasıyla alakası yok kii,,nedemeekk yaa kaç yaşındann berii süreklii saçç boyuyosunn vee 17 yaşındaa estetikk çokk ilginççç geldii..herşeyy zamanında güzell hayatımm bunu sana anlatmaları lazımm engell olmaları kazımdıı tecrübelii olarakk...nese fikrimi sölemek istedimm konuya gelelim,,,saçınııı kendi rengine boyatt kırıklarını yanmışlarıı biraz temizlett,,,vee sürekli saçına odklanmaa,,kendine başka meşgale bulll,,kendine hakimm oll,,,boyamaya devam edersemm kell kalıcam dee kendine alma boyaa aklına kell kızz geitiirr:)))

okul yöneticilerin nasıl göz yumdu bu duruma hayret. ayrıca bir enteresan durum da annenin seni resmen teşvik etmesi saçını boyamaya. yaşın kaç daha....

sanırım bir nevi obsessive compulsive durumun var artık, bence en iyi yol bir psikiyatrist.

canım artık okul yöneticileride bi tuhaf oldu okullarda kural yok artık o eskidendibenimde 16 yaşında bir yeğenim oda böyle her ay hatta ayda iki kere saçını boyar üstelik anadolu lisesinde okuyor sözde disiplinli bir okul ama saç boyasına bir şey demiyor nedense yeğeniminde saçı yanmış peruk saçgibi olmuş boyadan hep konuşuyorum ama anlamıyor daha bu yaşta bu kadar boyarlarsa sonu ne olacak bilmemm

sac boyama, burun estetigi..dudak dolgusu falan filan derken..bir kac sene sonra aynaya baktiginda kendini taniyamazsin herhalde :44:
ya paran cok ya zamanin, ya da fazlaca takintili birisin bana kalirsa.

buarada madem birakmak istiyorsun, kurtulmak istiyorsun..bugunden itibaren birak ve saclarin dogal rengine donsun hem kolay hemde ucuz.

Artik boyama Halil Sezainin kafasina döner bak saçın.Sonrada onun gibi saçaklı toplamak zorunda kalir:18:sin

Ayda birkaç kez saçını boyatabiliyorsan çok boş vaktin var demektir kendine bir uğraş bulmalısın bence. Aynı yaştayız bir kere bile boyatmadım ailemin izin vermediğinden falanda değil. Saçlarım beyazlayana kadarda boyatıcağımı sanmıyorum.

senin saçlar yapağı gibi olmuştur ki artık.hiç bir renk sağlıksız saçta güzel durmaz. Sen istediğin kadar kendine yakıştır.
bu yaşta bu kötülüğü kendine, saçlarına niye yapıyorsun.hamile olsan ne yapIcan (düşün belki faydası olur)
kestir ,kestiremezsen kendine başka bir uğraş bul.
kimse saça renge önem vermiyor senin saçların kimsenin dikkatini cekmiyor.
sen takıntılı olduğun için o konu üzerindesin sürekli ama herkesin
saçtan kıldan daha önemli seyleri var hayatta !

Ouuvvv bu ne cesaret arkadaşım ya

Valla hayretler içerisindeyim,bütün bu işlemlere rağmen saçlarınız o kadar da yıpranmadı yani ?

Bence o lastiğimsi durum size işaret vermeye çalışıyor artık,saçlarınız size "artık beni rahat bırak,sağlıklı sıhhatli dinlene dinlene uzayayım"diyor.

Yapmayın etmeyin,sonra saç falan da kalmaz kafanızda mumla ararsınız

kel olacaksın kelllll

bu arada bence saçın mahvoşlmuştur, öyle kıs boyanırmı hiç, bide kestirmiyormuşsun zaten
kendi kendini kandırma, iki günde 1 boyamak ne demek ya

annendede akıl yokmuş ne diye 10 yaşındaki çocuğun kafasına kına yakarki...

yapımıyor 18 inden önce
ama boşver, onun dünyasında herşey mümkün..

yazık etmışşın saclarına .. bundan sonra ne dusundugu onemlı madem pısman oldun bırak kendı halıne saclarını uzasınlar...

canı sen kendine ne yamışsın yahu.bir hatunun en önemli objesidir saçları.ben 26 yaşındayım saçımı bugüne kadar toplasam 5 kere falan boyamışımdır.o da kesin kendi saçımın rengine yakındır.bir kere dayımın düğünü var değikşiklik olsun diye hem röfle hem de perma yaptırmıştım.hayatımın en büyük hatasıydı yani.verdiğim paraya çok acımıştım inan ki.şimdi saçımı maşa ile bile düzlerken bile acıyorum ben yıpratıyorum diye.düşünemedim şimdi seninkini.saçındaki şu an kızıl ya da sarı falan değilse bırak 1 sene boyatma saçını,renkliyse de zaten koyu bir renge boyat ve bir daha da uzun bir süre dokunma saçına.yazık yaşın daha çok küçük.annene ve buna izin verenlere çok kızdım şimdi ben.evlendiğinde boyatacak saçın olmayacak ona göre.kel kalcaksın yakında dökülmeye başlar.ileride pişman olmamak için bir psikiyatra gisen çok iyi olur bu bağımlılı ancak yardım alınarak geçer bence.Allah kolaylık versin canım.

bence sende boyama hastaligi var.simdi dicek herkes "bravo yeni mi anladin? :)
oyle degil biseyleri boyamak istiyor konu sahibi ve sanirim sacini secmis bu durumda.
gir bi kirtasiyeye tuval ve boya takimi al.
rastgele resimler ciz,kadin resimleri ciz ve saclarini gormek istedigin renklere boya.
belki boyle sac boyama isini ertelersin!!

Bendede var bu tarz bir şey artık takıntı mıdır hastalık mıdır bilmiyorum. Saçım açık sarı olduğu için su bazlı boyalar kullanıyorum akıp gidiyor 2-3 yıkamaya nasılsa o yüzden sürekli mavi lila pembe vs... yaptığım oluyor. Buna tek çözüm bence aşırı koyu bir renge geçmek ve bir iki kez daha üst üste o koyu renge boyamak. Tekrar açtırmayada cesaret edilemeyeceği için saç olduğu gibi kalır. Bende cesaret edebilirsem siyaha yakın bi koyulukta çok soğuk bi kahve tonuna boyamayı düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…