Annen nasıl izin verdi diye düşünmeden edemedim.
Normal saç rengine dönmeni öneririm.
Bunun için en iyi yol,saçlarını kısacık kestirmendir.
Belki 5 numara filan olabilir.
Zaten saçların yıpranmış.
Madem köklü değişiklikler seviyorsun,kısacık kesim tam değişiklik olur.
Sonra bakım yapa yapa kendi renginde uzatırsın.
Ten rengin ve goz rengin nedir canim? Sagliksiz bir saçi en güzel renge bile boyasan, hiç bir işe yaramaz.saçin parlak olmasi lazim.renk pigmentlerini ólduruyorsun vazgeç bu huyundan.bir de mutlaka boyadiginda kendini iyi hissettigin bir renk olmali.o renkte kararli ol ve makyajina agirlik ver.kendini en iyi hissettigin renk nedir? Bu beni yansitan renk dedigin?
hayır asla saçımı erkek gibi kısacık kestiremem. saçımla ilgili takıntım var. hayatta yapıcağım en son şeydir onu kestirmek.
ailemin tavrını biraz yadırgayabilirsiniz ama onlar her zaman benim tek başıma ayakta durmamı istediler, güvendiler. bende onların güvenini boşa çıkarıca birşey yapmadım. her zaman kendi ayaklarımın üzerinde durabilmem için kararları bana bıraktılar. belki şaşırabilirsiniz ama daha geçen ay burun estetiği yaptırdım. baskıcı bir ailem yok anlayacağınız... sadece gerçek bir yetişkin gibi kararlarıma saygı duydular.
hayır asla saçımı erkek gibi kısacık kestiremem. saçımla ilgili takıntım var. hayatta yapıcağım en son şeydir onu kestirmek.
ailemin tavrını biraz yadırgayabilirsiniz ama onlar her zaman benim tek başıma ayakta durmamı istediler, güvendiler. bende onların güvenini boşa çıkarıca birşey yapmadım. her zaman kendi ayaklarımın üzerinde durabilmem için kararları bana bıraktılar. belki şaşırabilirsiniz ama daha geçen ay burun estetiği yaptırdım. baskıcı bir ailem yok anlayacağınız... sadece gerçek bir yetişkin gibi kararlarıma saygı duydular.
18 yaşından önce burun estetiği yapılıyor mu ?
Yüz kemikleri oturmuyor diye yapılmadığını sanıyordum.
Yalnız bunların baskı yapmamakla alakası yok.
Sağlıkla ve sağlıklı gelişimle alakası var bence.
12 yaşındaki kızına saç boyatmayan anne baskıcı değildir:)
Ayrıca 2 haftada bir saç boyayan bir kızım olsaydı pskolojisinden şüphe duyardım şahsen.
baskıcı olmak 13 yaşında saç boyamaya izin vermek değildir bunu bir kenara yaz ileride kızın olursa sende bu hataya düşme, herşeyin bir yaşı bir zamanı vardır
bence saçını doğal bir renge boyat ve sürekli bakım maskeleri yap,aşırı boya sadece saçına değil her türlü sağlığına zararlı hatta gelecekteki çocuklarını bile etkileyebilir
demek hayatında bir boşluk var sende bu uğraşla o boşluğu doduruyorsun, başka uğraşılara yönel, resim yap, kitap oku,yeteneğin varsa çeşitli çiizimler yap ki aklına saç boyama gelmesin
aslında gayet sosyal bir insanım. kitap okumaya bayılırım hatta en zevk aldığı şeylerden biridir kitap okumak. lisanslı sporcuyumdur, buz patenine giderim bolca. yani öyle kolay kolay evde duran biri değilim. ama bu boya artık hastalık mı takıntı mı bilemiyorum.
Siyaha boya.
Evde kendin açamayacağını bilirsen, kuaföre gidince de saçlarının büyük bölümünün yanacağını bilirsin zaten.
İstesen de boyama şansın kalmaz.
Siyaha boya.
Evde kendin açamayacağını bilirsen, kuaföre gidince de saçlarının büyük bölümünün yanacağını bilirsin zaten.
İstesen de boyama şansın kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?