Saç boyama hastalığı

20 li yaşlarda sarılar kızıllar boyadım hep. 30 lu yaşlarda bıraktım hiç boya yok şimdi. Beyazlayana kadar da hiç gerek görmüyorum.

Bende boyarım hatta pembe genelde ama zeminim çok açik sarı ve akıp gidiyor şu ara kısacik kestirdim çünkü saçım çok hızlı uzar o yuzden dert etmiyorum bencede sacınızı rahat birakin biraz

Kızlar konuyu görünce bilen varsa bişey danışmak istedim. Saçı boyamadan bazı bikac kısıma sacimizin rengini vermek mümkün mü? Herhangi bir sprey veya başka bişey var mı bunun için kullandığınız? Saçlarım siyah ama belli bikac noktada beyazlarim var sırf o 3-4 bolge için boya kullanıyorum maalesef. Bu şekilde bir ürün varsa söyler misiniz?

Saç maskarası diye bir nane var bildiğim kadarıyla. ŞÖyle bir şey: https://www.trendyol.com/schwarzkopf/sac-maskarasi-koyu-kahve-p-41154277/

Saç maskarası diye bir nane var bildiğim kadarıyla. ŞÖyle bir şey: https://www.trendyol.com/schwarzkopf/sac-maskarasi-koyu-kahve-p-41154277/
Cherry çok teşekkür ederim bu üründen başka bir markada bir sürü güzel yorum vardı 3 tane sipariş ettim iş görecek bence. Bölgesel beyazım var ve bikac yer için sürekli boya yapmak istemiyordum burda boyayla ilgili olumsuz yorumlari görünce hemen harekete geçmek istedim tekrar teşekkür ederim tavsiyen için bu ürünü hiç görmemiştim.

Ajda pekkanın çoktan kanser olması lazım. Ya peruk takıyor ya da dibi hiç gelmeden boyuyor ki bu ayda 2 kez dip boya demek

bende yine dr dan , kafa derisinin en gözenekli yer olduğunu öğrendim . saç boyanıncada gözeneklerde içeri giriryor kan dolaşımına katılıyor.
Doğrudur da benim doktorum çok bilindik ve başarılı bi doktor olduğu için ona güveniyorum. Ama şu da bir gerçek yabancı olan her madde bir miktar zarar verir düz sabun bile.

Saçımın omzuma gelmesi 2 yıl alıyor o kadar yavaş uzayan bi saç haliyle uzayana kadar sıkılıyorum.

Çok da genç sayılmam :) çoluk çombalak var okula giden. En iyisi spor cidden çok kilo aldım.

boyalarda formaldehit var ve kansere neden olduğu kanıtlanmış nörologunuzun sakıncası yok demesi şaka olmalı ... kadın doğum doktorum kesinlikle boya olmayacak demişti hamileyken ...
Nörologum kendi de boyuyordu. Bana da depresyona gireceğine boya(beynime pıhtı attığı için tedavi oluyordum) hiçbir zararı yok bebeğe dedi.

Kızlar seda sayan peruk kullanıyor, nerede gördüm hatırlamıyorum ama bir videoda peruk denerken denk geldim görünce şaşırdım o kadar doğal duruyordu ki. Kendi saçı var tabi ama dediginiz gibi sürekli boyayamaz
Buarada ben bitkisel içerikli boya kullanıyorum acaba öyle birşey mi deneseniz?

Ben de beyazım çok olduğu için her ay mecburen boyuyorum.Acicı kullanmadığım ve düşük volumlu oksidan kullandığım için çok yipranmiyor saçım.Bitkisel boyalar da,kına da çok masum değil.Hepsi zarar veriyor bir süre sonra.Kına saç gözeneklerini tıkiyarak zarar veriyor saça ve kurutuyor.Boya yaparken mutlaka bir miktar saç bakım yağı koyarım ben içine bir de.

Bakır saçım var. Siyahtan bakır oldum. 2-3 hafta da bir boya istiyor. Ama yoruyor açıkcası. Hep kendim boyadım. Siyahı kendim açtım boyayı kendim yaptım. Ama her banyo da akıyor. Terliyorum akıyor ( yastık kılıflarım battı ) . Ben boyayalı 2 ay oldu ama kaç defa boya istedi. Yorucu ama renk tutarsa vazgeçilmiyor da. Neyse 1 yıl içinde tekrar diğer siyaha dönmeyi planlıyorum hayat bakırla maalesef geçmiyor

Hiç boyatmayan bi ben mi kaldım ya

Peruk falan vardır elbette ama seda sayan müge anlı çağla sikel ne bileyim aklıma gelenler zahide yetiş baya baya boyalı saçları
Bende boyattim şuan boyalı ve böyle riksler varsa aman kalsın boya
Günlük hayatta kullandığımız kozmetik ürünlerinden temizlik ürünlerine, elektronik eşyalara kadar birçok ürün maalesef kanser riskini arttırıyor, saç boyama, kalıcı saç düzleştirme gibi işlemler de kanser olma ihtimalimizi arttırıyor ne yazık ki, saç boyamayla ilgili bir çalışma yapılmış, çalışmaya on binlerce kadın katılmış, belli aralıklarla saç boyayan kadınlarda meme kanseri riskinin %9 daha fazla olduğu sonucu çıkarılmış, benzer çalışma kuaförler için de yapılmış, kuaförlerin de mesane kanseri riskinin arttığı sonucu çıkmış.

Gelin görün ki kimimiz saç boyamayı sevdiğimiz kimimiz beyazlarımızı kapatmak için saç boyuyoruz, kanser riskini göze alarak kullandığımız pek çok şey var, o yüzden bu riski bir yana bırakarak saç boyasak bile, şahsi görüşüm saçın pigmentiyle fazla oynamamak gerekiyor çünkü her ne kadar herkes aynı olmasa bile saça çok ve sık işlem yaptırmak saçı öldürüyor, RagnarLodbrok ’un yaşadığı gibi saçlar yanıyor, aşırı dökülmeler oluyor, ki saçlar yandığında veya boyama, sürekli ısıya maruz bırakma vb sebeplerle dökülmeler olduğunda saç boyamaya devam eder saçları dinlendirmezsek dökülmeler kalıcı olabiliyor.

RagnarLodbrok saçlarınızı bir süre boyamayın bence, saçlarınız yanmış yani aşırı yıpranmış boyayı kaldırmaz, yeniden boyatmaya kalkarsanız saçlarınızın hepsi elinizde kalır, onun yerine en azından birkaç ay saçlarınızı toparlayacak kürler uygulayın kökleri kendine gelsin.

Saçımın omzuma gelmesi 2 yıl alıyor o kadar yavaş uzayan bi saç haliyle uzayana kadar sıkılıyorum.

Kuaförüm saç doğru kesildiğinde küsmez hızlı uzar demişti. Omza gelmesi için bile 2 sene çok uzun bir süre. Kuaförünüzü mü değiştirseniz ki. Benim de aksine saçlarım nispeten hızlı uzar ama başka kuaföre kestirdiğimde kısacık kalıyor ama kendi kuaförüme kestirdiğimde normalden de hızlı uzuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…