- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
-
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
Nörologum emzirirken bile boya hiçbi zararı yok demişti.kansere zemin hazırlıyorsunuz bu 1
saçlar beyazlayacak bu 2
bağışıklık sisetminizi yoruyorsunuz bu 3 .
bende boyuyorum arada
bende yine dr dan , kafa derisinin en gözenekli yer olduğunu öğrendim . saç boyanıncada gözeneklerde içeri giriryor kan dolaşımına katılıyor.Nörologum emzirirken bile boya hiçbi zararı yok demişti.
Yok canım ne kan dolaşımı, yok öyle bir şey :)bende yine dr dan , kafa derisinin en gözenekli yer olduğunu öğrendim . saç boyanıncada gözeneklerde içeri giriryor kan dolaşımına katılıyor.
Bir süre sonra o uzatamayacağın boy da elinden giderse kalırsın kel gibi canım yapmaSelam hanımlar,
Konu başlığından da anlaşıldığı üzere saçlarımı boyamadan duramıyorum. Ömrümde bir tek siyaha boyamadım. Bi de bazı geçici renklere(mavi,yeşil). En son saçımı yakınca bi anda kısacık kestirdim. Doğal rengime yakın boyadım( Doğal rengimi herkes boya sanardı ama şu an doğal rengini bile unuttum sanki.) Ve bir daha uzun bir süre boyamayacağım diye önce kendime sonra eşime söz verdim( Eşim doğalıma dönmemi istiyor)
Gel gelelim bugün Kırmızı diye bir animasyon film izledim ve oradaki turunca saçlara vuruldum... içim bi hoş oldu. Filmi bile unuttum. Başladım boya kodu seçmeye. Film bitti. Eşime saçımı bakır yapmak istediğimi söyledim. Ve şiddetle karşı çıktı. Evlilik müessesine saygımdan söz verdiğim için yalvarsam da onun onayını alamadım. Resti çekip boya alıp boyamayı da dötüm yemedi. Ama tansiyonum oynadı üzüntüden. 3 saattir fenalardayım.
Saçlarım da çok yavaş uzuyor. Uzun süre aynı boy aynı renk beni mutsuz ediyor. En son 2 ay önce boyadım saçımı ama sanki 2 yıl gibi geldi. Bu hastalıktan nasıl kurtulacağım?
Bu arada kuaförde bir kez boyattım saçımı o da sarı yapmak için. Onun dışında hep ben boyarım.
Hep diyorlar kanser riksi var diye
Bakıyorum mesela sanatçılar her dakka boyatiyor yada herkes bu kadar tehlike neden yasaklanmıyor
Acaba bu doğrumu bunu bilemedim
Cidden
Bende boyattım ben sarışınım ombre yaptırdım boya olunca daha acildi hayliyle
Ya ne bileyim millet yaptırıyor ve bayada pahalı
Peruk falan vardır elbette ama seda sayan müge anlı çağla sikel ne bileyim aklıma gelenler zahide yetiş baya baya boyalı saçlarıSanatçılar gerçekten boyatmıyor yalnız.
Saçları bir yansa paparazzi peşlerini bırakmaz, çok çılgın renkler için mecburen peruk takılacak.
Ben saçımın en yağlı olduğu gün saç diplerime vazelin sürüp öyle boyuyorum. Bilmiyorum işe yarar mı?
Peruk falan vardır elbette ama seda sayan müge anlı çağla sikel ne bileyim aklıma gelenler zahide yetiş baya baya boyalı saçları
Bende boyattim şuan boyalı ve böyle riksler varsa aman kalsın boya