• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyaları ! çok önemli

bende markette satılan boyalrı sevmiyorum profesyonel bulmuyorum... bi araa kuaföre gidiyodumm fakatt bazenn istediğim rengii tutturamıyolarr ve sırf iyi boyaa kullansın diyee bir ton paraa veriyoruzz... amaaa ben bi çözüm ürettimm kendimeee... kuaförlerinn boya aldıkalrıı yerdennn gidiyorumm kendii boyamıı alıyorumm saç boyamakla ilgili tümm mazlemelerimi alıyorumm enn kalitelilerini hemdee.... saçımı kendii kendimee boyuyorumm hattaaa en son boyadığım renk 8.34 saç rengimi herkess çok beğendiii...fakat kullandığım boyalar profesyonel kuaförlerde kullanılan boyalarr... dikkatli olmak lazımm

bende markette satılan boyalrı sevmiyorum profesyonel bulmuyorum... bi araa kuaföre gidiyodumm fakatt bazenn istediğim rengii tutturamıyolarr ve sırf iyi boyaa kullansın diyee bir ton paraa veriyoruzz... amaaa ben bi çözüm ürettimm kendimeee... kuaförlerinn boya aldıkalrıı yerdennn gidiyorumm kendii boyamıı alıyorumm saç boyamakla ilgili tümm mazlemelerimi alıyorumm enn kalitelilerini hemdee.... saçımı kendii kendimee boyuyorumm hattaaa en son boyadığım renk 8.34 saç rengimi herkess çok beğendiii...fakat kullandığım boyalar profesyonel kuaförlerde kullanılan boyalarr... dikkatli olmak lazımm

cnm kuaforlerın boya aldıklarıı yerlerr nerelerr bilgi verebılırmısın?:18:

Bende size bir fikir vereyim artık bnyama tarihe karışacak bir saç şampuan şeklinde 1-2 ay içinde kullandıktan sonra saçın orjinal boyası çıkıyor sanırım 60tl

Pardonda yani avon temsilcileri veya kullanıcıları neden avon hakkında olumsuz tepkiler alınca bozuluyor onu anlamış deillim...Ben bi ara avon temsilcisiydim ve bi sürü arkadaşım vardı avonda ama hepsi ürünlerin kalitesizliğinden ve fazla para kazanamamaktan şikayetçi olduğunu söylediler..Sonra oriflame la tanıştım ki iikide tanışmışım 6 aydır danışmanım ve her ay kendime ve tadıklarıma bi sürü sipariş veriyorum şu ana kadar şikayet eden tek bi insan olmadı.Vede çok ii satış yapıyorum aman nazar değmesin :nazar::nazar: ARTI NEDEN SOKAKLARDA HİÇ ORİFLAME STANDINA RASTLAMIYORUZ ACABA HİÇ DŞÜNDÜNÜZ MÜ ?? AMA HER ADIM BAŞI Bİ AVON STANDI GÖRÜYORUM NEDEN ?Çünkü avon temsilcileri satamadığı ürünleri yani elinde kalan ürünleri ve beğenilmeyip geri iade edilen ürünleri sokakta satmaya çalışıo.(TANIDIĞIM AVON TEMSİLCİLERİNDEN BİLİORUM)BUDA HERŞEYİ AÇIKCA KANITLIO ZATEN FAZLA SÖZE GEREK YOK...

katılıtorum sana çok güzel konuşmuşun

avonu bende sevmiyorum fransız malı bende fransızlara uyuzum ne varsa kesinlikle almamakta kararlıyım:51:

Avondan da oriflame dan da hiç alışveriş yapmadım danışmanı falanda değilim hiç bir bağlantım yok ama oriflame hakkında pek fazla şikayet duymadım ama avon yüzünden kirpikleri yanan cildi sivilcelenen vb birsürü şey duydum hadi cilt tipine uygun şeyler almadı diyelim kirpik tipi diye bir şey mi var?

Her neyse ben zaten elimle dokunmadan gözümle görmeden bir şey almam önce deneyip beğenmem lazım. Piyasadaki flormar, goldenrose gibi hem uygun fiyatlı hem de sağlık bakanlığından onayı olan kozmetik ürünlerini kullanmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.. Bizim sağlık bakanlığımızın onayladığı her şey sağlıklı mı? Hayır ama hiç onaylanmamış bir şeyden daha iyidir sanıyorum...

Deneyip beğenip almak daha sağlıklıdır hem maddi hem manevi...

Avondan da oriflame dan da hiç alışveriş yapmadım danışmanı falanda değilim hiç bir bağlantım yok ama oriflame hakkında pek fazla şikayet duymadım ama avon yüzünden kirpikleri yanan cildi sivilcelenen vb birsürü şey duydum hadi cilt tipine uygun şeyler almadı diyelim kirpik tipi diye bir şey mi var?

Her neyse ben zaten elimle dokunmadan gözümle görmeden bir şey almam önce deneyip beğenmem lazım. Piyasadaki flormar, goldenrose gibi hem uygun fiyatlı hem de sağlık bakanlığından onayı olan kozmetik ürünlerini kullanmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.. Bizim sağlık bakanlığımızın onayladığı her şey sağlıklı mı? Hayır ama hiç onaylanmamış bir şeyden daha iyidir sanıyorum...

Deneyip beğenip almak daha sağlıklıdır hem maddi hem manevi...

kirpik yanmasımı :D:9: hayatımda ilk defa duydum nasıl olmuş gerçekten merak ettim sonuçta avonda kirpik boyası yok rimel var ve ben 1 tllik rimelin bile kirpik yaktığını duymadım çok ilginç ayrıca avonun sağlık bakanlığından onayı var avonun merkez numarasını ararsanız size detaylı olarak sağlık bakanlığından nasıl onayı olduğunu nezaman alındığını anlatırlar eczacıbaşı holding sağlık bakanlığının onay vermediği bir markayı satarmı sizce pazarcılar satmıo bunu trilyonluk eczacıbaşı holding Türkiyenin ilk 5inin içinde ki sağlık bakanlığı onayı olmayan ürünler açık açık satılamaz yasak ama tabi bilinçi olarak araştırmak lazım onay olmayan ürünlerin sadece merdiven altı yerlerde üretilip gizlice satışa sunulduğunu bilmek gerek ağızdan ağıza yayılan dedikoduların arkasından konuşmamak gerek

Son düzenleme:
Rimelden kaynaklanmış sanırım kirpiklerin dökülmesini ve hatta bazı yerlerde ortasından kırılıp düşmesini yanma olarak tarif etmiş:1:

Bilmiyorum şimdi netten baktım kendi satışlarını yapan insanlar bile avonun sağlık bakanlığından onay var mı diye sormuş :26:
Neyse öyle veya böyle ben gözümle görüp deneyerek beğenerek almak isterim:25:

Rimelden kaynaklanmış sanırım kirpiklerin dökülmesini ve hatta bazı yerlerde ortasından kırılıp düşmesini yanma olarak tarif etmiş:1:

Bilmiyorum şimdi netten baktım kendi satışlarını yapan insanlar bile avonun sağlık bakanlığından onay var mı diye sormuş :26:
Neyse öyle veya böyle ben gözümle görüp deneyerek beğenerek almak isterim:25:

ok canımcım haklısın herkes istediğini kullanmakta özgür ;) o soran avon temsilcileri avonu arasınlar buraya yazimde belki görülür merak edenler bende ilk o şekilde düşünenlerdenim aslında o zaman orf temsilcisiydm sanırm bu şekilde aşılamışlardı sonra araştrdm arkasında eczacıbaşı holding olduğunu görünce düşüncelerim değişti aradım sordm ve var olduğunu öğrendm sonra orf bıraktm sadece avon yapıorum ama orf ürünleride kullanıorum arkadaşımdan satın alıorum o da benden avon alıo :9:

Son düzenleme:
pekiii ben saçımı 1 yıldır kuaförde boyatıyorum.
1 yıl bence kalitenin belli olması açısından anlamlı bir zaman....

Renk kartelasından seçtiğim renk belli, kartelanın markası belli, iyi bir kuaföre gidiyorum ve loreal ve ya swarzkof ürünleri vs var orda.

Rengin nasıl çıkacağını da biliyorum. hiç bir zaman süpriz olmuyor saçımda kuruma vs de yok.

1- müşteriye Loreal gösterip uyduruk boyayla boyasalar renkler lorealin renk kartelasındakiyle çok alakasız çıkmaz mı? zaten kötü boya markalarında renklerin kutudakilerle ne kadar alakasız çıktığını saçını boyayan herkes bilir.

2- Kötü boya kullansalar saçım kurumaz mı?
üstelik kızıl renk kullanıyorum ve 20 günde 1 gidiyorum... saçımda hiçbir kuruma yok.

3- o boya hemen akmaz mı? evde boyadığımda saçımı yıkasam havlular vs kıpkırmızı oluyor bunda öyle bir akma da yok..

Bence her kuaför kötü boya kullanıyor diyemeyiz.

benim kuaförümde boya fiyatı a 70 tl. Evet 20-30 tl ye boyatabileceğiniz yerler de o yerler sizin bahsettiğiniz gibi kötü boya kullanıyordur.İyi bir yerde 70 tl ye süper sonuç almak varken 3 kuruş ucuzunu tercih etmem ben.

saç boyalarının hepsi kimyasal sonuçta.organik diyenlere inanmıyorum

ama şu bayatları satmaları kafamı karıştırdı doğrusu