Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne düşünürseniz düşünün Avon'un Türkiye'de açık ara önde olduğu ortada ben Oriflame kötü demiyorum sadece ben memnun kalamadım ve 3 sene önce temsilcisi oldum 3 senede 5-6 kez ancak sipariş verebildim.
Eğer Oriflame'de Avon'un temsilci yapma politikasını izleseydi inanın bundan daha fazla temsilcisi olur daha fazla insan Oriflame'yi tanır ve ürünlerini kullanırdı.
Kabul edelim ki Avon'un fiyat performansı Türkiye standartlarında ve ülkemizdeki insanların gelir seviyeside ortada olduğu için Avon daha fazla satmasını normal görüyorum.
Kötü Avon temsilcisi yok mu var sadece satmak olsun diye karşısındakinin cilt tipine uymayan ürünlerini verenlerde var zaten böyleleri yüzünden Avon'un adı çıktı.
Ben 12 senedir Avon temsilcisiyim bir kere bile sattığım cilt bakım ürününden cildimi bozdu diye şikayet almadım.
12 senedir ürün iadesi 3-4 kez ancak yapmışımdır bu da benim yaptığım iş konusunda bilgi sahibi olmamdan kaynaklanıyor.
Oriflame asla %100 bitkisel değil eğer öyle olsaydı fiyatları böyle olmazdı.
Dermokozmetik ürünlerin piyasadaki fiyatları ortada zaten bitkisel olmayan dünyaca ünlü markaların kremlerinin fiyatı ve performansıda ortadayken Oriflame'nin hiç bir ürününün %100 bitkisel olduğuna inanmıyorum.
İlla %100 bitkisel ürün kullanacağım diyen varsa aktardan alsın karışımlar kullansın işte o zaman bitkisel ürün kullanılmış olunur.
Ayrıca bitkisel içerikli ürün kullanacağım cildim hassas veya ben kimyasal içeren ürünler kullanmak istemiyorum diyen parasına kıyıp eczaneden ürün alır kullanır.
Ve uzun lafın kısası herkesin memnun kaldığı ürün başkadır ve en önemlisi herkesin kendi hayatı kendi sağlığıdır isteyen istediği markayı kullanmakta özgürdür.
Benimde asla almam dediğim markalar var mesela Biotherm, Clinique seneler önce cilt bakım setlerini aldım kullandım memnun kalmadım ama başkasına asla alma iğrenç demem benim cildime uymamıştır.
Şimdi cilt bakım ürünü olarak RoC kullanıyorum Avon'un sadece yazın nemlendiricisini ve güneş kremlerini kullanıyorum memnunumda ama ben memnunum diye herkes memnun kalacak değildir.
ama benim cildim mahvolmadı solutions ürünleri kullanıorum anew ürünleri kullanıorum
bir örnek vereyim sana daha önce de burda söylemiştim arkadaşlara
bir müşterim var tarabyada hülya avşarın fatih terimin oturduğu sitede oturuyor
yaşadığı ev 5 milyon tl lik yani 5 trilyonluk
ve kadın sürekli benden anew ürünleri alıyor bittikçe hep alıyor
demekki çok memnun makyaj ürünlerini kullanmıyor farklı marka kullanıyormuş
ama cilt bakım ürünlerini hep benden avondan alıyor yani kadın milyon tl ler içinde yaşıyor istese gider bir kreme 2000 tl verir ama vermiyor memnun kalıyor demekki
Canım ben güzellik uzmanıyım 2 tane diplomam var 1.5 yıl boyunca cilt bakımı,masaj,makyaj eğitimi aldım özel bi yerden...Herkesin cildine ne gidip gitmeyeceğini çok ii biliyorum ve ona göre veriyorum mesela bende bi kalem var bununla müşterimin cilt tipini analiz ediyorum önce ve ona göre ürün satıyorum...Mesela eğer bişey beğeniosa getirtmek istiosa bu sizin cildinize olmaz diorum ve başka bişe öneriyorum..AVON dada öyle yapıodum ORİFLAME dada öyle yapıyorum...Ama milletin cildi mahvoldu avon yüzünden ve ben utandım kendimden yani bide ben bilgisiz olsaydım bu konuda ORİFLAME dada aynı şey olurdu...Yani demek istediğim ürünün kalitesinden kaynaklanıo tamamen...Benim gözlemlerim bunlar..2 arasında tercih yapmam gerekirse tabiki ORİFLAME derim ben ve yakın çevremde çok memnunlar...Bu arada bi müşterim vardı yani benim komşum kadının bebek gibi cildi vardı sırf merak ettiği için clarskin ürünlerinden sipariş vermişti ve kadının yüzünde olmayan sivilceler çıkmaya başladı ve hala devam edio kurtulamadı o kadar doktora gitmesine rağmen ve doktor ona kesinlikle avon kullanmaması gerektiğini söylemiş...
diğer açtığın konulara baktımda sen avon düşmanısın sanırım cnm hep avonu kötülemişsinde Normaldir herkesin görüşü farklıdır ben 5 yıldır kullanıorum ne suratımda renk değişti ne ellerim mahvoldu ne de gözlerime bişey oldu 5 yıldır hergün 1 gün dahi aksatmadan makyaj yapıorm parfüm sıkıorum ojesini sürüorum el kremini kullanıorum yüz kremlerini kullanıorum şampuanını kullanıorum daha farklı hiçbir marka girmedi evime bu tür ürünlerde cilt tipini bilmeden alırsan bir ürünü veya şampuanını vs tabi memnun kalmassın
frezya_05 ilk mesajında avona laf attığın belli oluyor açık bir şeklde yorumları okumadan fark ettm zaten bilgili ve bilinçli yada kullanmak istemeyen kullanmaz zaten karalama yapmana gerek yoktu dye düşünüyorum
ben oriflame danışmanıyım önceden avondan aldığım ürünler vardı "anew" kaliteli
oriflameninde "giordani" serisine kimse birşey söyliyemez
avon için söylenen "ZARARLI" muhabbetine sonuna kadar katılıyorum en azından şöyle söliyelim "DİĞERLERİNDEN DAHA ZARARLI" satanların da bunun farkında olduğuna inanıyorum çünkü bende etrafımdan çeşitli konulardan birsürü örnek verebilirim ama gerek yok
avon danışmanları daha fazla müşterileri olduğunu iddia ediyorlar ama oriflamenn ürünlerinn kalitesiz olduğunu ileri sürme hakları olduğunu zannetmyorum
%100 doğal ürüne meraklı olanlarda aktarlara gitmez zorunda
bu yorumunuzun avonla ilgili olanı çok saçma. Evet bende oriflame danışmanıyım. Ve avondan nefret ediyorum. Beni 3 kere hastanelik etti ! bu ne diceksiniz o zaman? Avonun kalemini sürdükten 1 saat içinde gözüm mikrop kaptı ve 4 gün boyunca gözüm sargıda gezdim. doktorumda o kalem yüzünden olduğunu söyledi! avondan başka firma bilmediğim için avondan almak zorundaydım bu yüzden 2-3 sene avon kullandım. Fondoten desen sivilce çıkarıyor bende. Bu yüzden avondan nefret ediyordum. sonra oriflameyi duydum. ürünleri kullandım ve sonra devamlı ürün almaya başladım ve sonrada danışman oldum. hani dediniz ya ürün satamıyorlar anca kötülüyorlar diye bece siz yanılıyorsunuz bişey bildiğiniz yok. Sınıfımda avon satan bi kız var. Bütün sınıf o kızdan her ay bişey alırdı. 4 ay önce bende oriflame danışmanı oldum ve herkes benden almaya başladı. Hatta bu ay ben 423 liralık sipariş verdim yarısı sınıfımdan verildi, ama avondan kimse almadı. çünkü bizim sınıfın kızlarıda anladı avonu. Bi arkadaşım avondan maske aldı kız kullandı ve ertesi gün okula geldiğinde suratı kızarıp sivilce dolmuştu kıpkırmızı bi şekilde okula geldi kız. Benim etrafımda avon kullanıp bütün ürünlerinden memnun olan bi tek kişi yok! 1 kereliğine de olsa herkese bi zararı olmuştur. Zaen fiyatlarındanda belli herşey. Oriflamenin 10 liraya sattığı bi kalem avonda 3-4 tl. Burdanda açık ve net.Avon ürünlerini sevmeyebilirsiniz ki nefret ediyorum diyenlerin çoğu isim vermeyeceğim bir başka network şirketine üye olanlar bu nefret durumlarını açıkcası anlamıyorum.
Avon temsilcileri kadar sipariş toplayamadıkları için daha piyasaya çıkmamış boyaları kötüleyerek, ürünlere çamur atarak satış yapabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar.
Avon'un saç boyaları yurt dışında bir çok ülkede bile daha yeni satışa giriyor hatta girmeyen ülkeler var.
Lütfen bir şey sallayacaksanız destekli sallayın sonra size gülmesinler.
Kimyasallara gelince sadece saç boyasında değil yediğimiz, içtiğimiz her şeyde kimyasal var.
Ha sağlığınızı bu kadar düşünüyorsanız ne saç boyası ne krem ne makyaj malzemesi kullanmayın hatta kola, cips vs. gibi gıdalar tüketmeyin hatta ve hatta mevsiminde olmayan sebzeyi, meyveyi almayın.
Uzun lafın kısası sağlığımızı bozan o kadar çok şey var ki en iyisi yaylaya çıkıp yaşamak hatta şu an kullandığımız bilgisayar, wireless bağlantıda radyasyon cep telefonuda kullanmayın.
Herkesin hayatı ve seçimleri kendini ilgilendirir x veya y marka değil tüm saç boyalarında kimyasal vardır...