- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine saglik beyaz olana bayildim ♡Arkadaşlar beğenenlere detatlı olarak anlatabilirim Eki Görüntüle 1935646 beyaz olanı henüz örüyorum bant yapmak isterseniz istediğiniz modeli bu şekilde kafa ölçünüze görr örüp uçlardan diktiktan sonra istediğiniz gibi süsleyip kullanabilirsiniz
Sanada yapayım bitanemEllerine saglik beyaz olana bayildim ♡
Tesekkürlerreline sağlık gecen sene bende 32 tane yapıp dagıtmıstım arkadaslara akrabalara
Yapmis kadar oldun tatlim benimSanada yapayım bitanem
Tesekkürlerr
Aslında oturup yapsan 1 günde biter kuzummm ben buraya yapılışını da çekeyim atayımYapmis kadar oldun tatlim benim
Gercekten cok guzel
Vakit bulabilsem bende yaparim
Ama ben yapana kadar kış biter herhalde =(
Bu aralar ders calismam gerekiyor belki finallerden sonra olabilir =) denerim ama ben bu orgunun ayni nodelinden sac bandi degilde atki ormek istiyorum olabilir miAslında oturup yapsan 1 günde biter kuzummm ben buraya yapılışını da çekeyim atayım
Evettt olur ben buna takım örüyırum şuan balımm hemen atıyorum bekleBu aralar ders calismam gerekiyor belki finallerden sonra olabilir =) denerim ama ben bu orgunun ayni nodelinden sac bandi degilde atki ormek istiyorum olabilir mi
Bu aralar ders calismam gerekiyor belki finallerden sonra olabilir =) denerim ama ben bu orgunun ayni nodelinden sac bandi degilde atki ormek istiyorum olabilir mi
yan kısımları düz mü örülüyor bunun güzel duruyooor valla :)Eki Görüntüle 1935740 aynı modelden hırla bile ötdüm ben kuzum :) açtıgım konulardan bakabikirsin hatta ben etiketleyeyim seni
Böyle yaptım ama margam istersen iki kenarı desen yapıp ortayı düz bırakabilirsin deyan kısımları düz mü örülüyor bunun güzel duruyooor valla :)
Ters duz orgu gibi mi yapiliyor KuzumBöyle yaptım ama margam istersen iki kenarı desen yapıp ortayı düz bırakabilirsin de
Yanlar bildigimiz ters orgu o desenin oldugu yerleri yapmasi biraz zor nette guzel aciklamasini arastiriyim sana aticam hayatimTers duz orgu gibi mi yapiliyor Kuzum
ben de böyle saç bandı örmüştüm kış için kulaklarımı da örtsün diye:))) ama bu kadar güzel değil hehehArkadaşlar beğenenlere detatlı olarak anlatabilirim Eki Görüntüle 1935646 beyaz olanı henüz örüyorum bant yapmak isterseniz istediğiniz modeli bu şekilde kafa ölçünüze görr örüp uçlardan diktiktan sonra istediğiniz gibi süsleyip kullanabilirsiniz
Eminim seninkide cok guzeldirben de böyle saç bandı örmüştüm kış için kulaklarımı da örtsün diye:))) ama bu kadar güzel değil heheh
Teşekkürler ozlemimSarı olan çok güzelmiş süslemesi de ellerine sağlık canım