• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac bakımıyla ilgili bilgilerinizden yararlanmak istiyorum kızlar bakar mısınız?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yok canım kuru maya toz şeklinde ondan ılık süte katıyosun
eriyince tadı bozuk oluyor çok ılık değil ben öyle kullandım
tadı kötü değild ama bana göre ağız tadı farklı olur

Saca sürülse olmaz mı :)

Uu kilo yaparsa ben hemen deneyeyim :KK53:benimde kilo sorunum var ayrıca ben saçlarım için çok balık yapmam saçlarım Güzeldir kuaförlerde çok beğenir ama arada Sırada çam terebent badem Yağı sarımsak Yağı karıştırıp Sürüp yarım saat bekleyip yıkardım şimdi bebek var uğraşamıyorum ayrıca sabun kullanmam şampuan ve saç kremim hiç eksik olmaz tabi sende dene istersen önerdiğim kişiler faydasını GÖRDÜ
bu karısım ne yapıyor peki biraz acabilir misin:)

İlk olarak cümleler arasında nokta koymakla başla.

Ve saçını asla ama asla her gün yıkama. Hatta senin durumunda 2 gün yıkama.
Ben maske olarak zeytinyağı ve yumurtayı karıştırıp yarım saat bekletiyordum.

Sacima ben de son zamanlarda fazla taktim.
Keratin bakim yaptirdim,sampuanimi degistirdim iyi geldi. Artik duzlestirici masa yapmiyorum. Bir de hindistan cevizi yagini duydum ondan alacam kullananlar var mi?

Bende hergün duşa giriyorum saçlarım Yağlanmayı unuttu artık kuaforum bile beklet yıkama yaglansn diyo ama kokuo gibi hissediyorum takıntı oldu saçlarına doğal zeytinyağı sürmeni tavsiye ederm

Back