- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
- Konu Sahibi defnemahsarglu
tabikide sadece yardımcı olmak istedimbünye olarak degisen bir durum sizde olmayabilir ama bir basaksında olabilir
kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabikide sadece yardımcı olmak istedimbünye olarak degisen bir durum sizde olmayabilir ama bir basaksında olabilir
deneyeceğim :)Ben aktarlardan, doğal ürün satan yerlerden alıyorum. Belli bir marka yok.
İlla şampuan dersen LiveClean belki. İçerik olarak iyi en azından, elma sirkeli olanı güzel.
yok canım kuru maya toz şeklinde ondan ılık süte katıyosun
eriyince tadı bozuk oluyor çok ılık değil ben öyle kullandım
tadı kötü değild ama bana göre ağız tadı farklı olur
bu karısım ne yapıyor peki biraz acabilir misin:)Uu kilo yaparsa ben hemen deneyeyim benimde kilo sorunum var ayrıca ben saçlarım için çok balık yapmam saçlarım Güzeldir kuaförlerde çok beğenir ama arada Sırada çam terebent badem Yağı sarımsak Yağı karıştırıp Sürüp yarım saat bekleyip yıkardım şimdi bebek var uğraşamıyorum ayrıca sabun kullanmam şampuan ve saç kremim hiç eksik olmaz tabi sende dene istersen önerdiğim kişiler faydasını GÖRDÜ
Saçlarını canlandırır dökülme varsa azaltır kırıklara da iyi gelir badem Yağı Kırıklar için çam terebent ve sarımsak dökülmeyi önlerbu karısım ne yapıyor peki biraz acabilir misin:)
seviyorum kız seni canım benimSaca sürülse olmaz mı :)
tesekkürler cook saolun :)Saçlarını canlandırır dökülme varsa azaltır kırıklara da iyi gelir badem Yağı Kırıklar için çam terebent ve sarımsak dökülmeyi önler
Rica ederim :)tesekkürler cook saolun :)
Saca sürülse olmaz mı :)
birde tuglenme sorunu olur vallahisaça sürecekseniz bir kutu şampuanın içine döküp karıştırın.. ve asla saçınızı dik halde yıkamayın öne eğilerek durulayın..heryerinizde kıl çıkar yoksa..
birde tuglenme sorunu olur vallahi
teskkür ederimbu benim dediğim saç dökülmesi için kullanılıyor.. bakım olarak bir işe yarıyor mu bilmiyorum..
seviyorum kız seni canım benim
saça sürecekseniz bir kutu şampuanın içine döküp karıştırın.. ve asla saçınızı dik halde yıkamayın öne eğilerek durulayın..heryerinizde kıl çıkar yoksa..