- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
- Konu Sahibi defnemahsarglu
bebek gibi yyapıyor cildi benim öyle oldupeki siz kullandınızmı yani ters etki etmesin sivilceymis filan
aklıma gelmişken devam ediyim bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebek gibi yyapıyor cildi benim öyle oldupeki siz kullandınızmı yani ters etki etmesin sivilceymis filan
ne kadar sürede etkisini gordunkusura bakmayın kızlar işteyim bende
biraz takmıştım kestirdim saçımı 5 parmak falan ama kısaldı diye üzüldüm
maya işine taktım kullandım uzadı ve gürleşti
cildim rengi açıldı
ne kadar sürede etkisini gordun
2 haftadan sonra
cildim 1 hafta içinde oldu canım
Bildiğimiz instant maya mı? Çok kötü olmaz mı tadı? Isıtmadan mı içiyoruz sütü?saçların gürleşir ve sağlıklı uzar
cildin güzelleşir
daha bi sürü yararı var
2 haftadan sonra
cildim 1 hafta içinde oldu canım
yesil sabun ? hangi markayı oneriyorsunuzBildiğimiz instant maya mı? Çok kötü olmaz mı tadı? Isıtmadan mı içiyoruz sütü?
defnemahsarglu yeşil sabun / defne sabunu ilk başta çok kurutuyor, taranması zor oluyor. Ama 1 ay sebat edersen saç alışıyor. Yumaşacık yapmaya başlıyor, daha gür duruyor sanki. Ve şampuan da olan bir çok kimyasal sabunda yok
yok canım kuru maya toz şeklinde ondan ılık süte katıyosunUzatiyor mu gerçekten. Maya dediğimiz yas maya mi ?
Hani kabartmak için kullanilir hamur islerinde ?
fazla erimeden kuru mayayla oluyorTadı nasıl peki cok kötü olmaz mı ya ekşi ekşi
yani eritmeyecekmiyiz mayayı direk doktukten sonra iciyoruz oylemi tatlimfazla erimeden kuru mayayla oluyor
yaş mayayla kötü olur
Maya yı kullandıktan sonra yüzünüzde ve vücudunuzda kıllanma yaptımıkusura bakmayın kızlar işteyim bende
biraz takmıştım kestirdim saçımı 5 parmak falan ama kısaldı diye üzüldüm
maya işine taktım kullandım uzadı ve gürleşti
cildim rengi açıldı
aynen kuru mayaların büyük olan paketleri var ondan al baya gidiyoryani eritmeyecekmiyiz mayayı direk doktukten sonra iciyoruz oylemi tatlim
fazla erimeden kuru mayayla oluyor
yaş mayayla kötü olur
Ben aktarlardan, doğal ürün satan yerlerden alıyorum. Belli bir marka yok.yesil sabun ? hangi markayı oneriyorsunuz
hayır yapmadıMaya yı kullandıktan sonra yüzünüzde ve vücudunuzda kıllanma yaptımı
yok ya kilo yapmazYani süt midemizde mayalancak
Kilo yapmaz dimi bu karışım?
Saçlarım cildim güzel olcak diye kilolara merhaba demeyeyim
bünye olarak degisen bir durum sizde olmayabilir ama bir basaksında olabilirhayır yapmadı
Uu kilo yaparsa ben hemen deneyeyim benimde kilo sorunum var ayrıca ben saçlarım için çok bakım yapmam saçlarım Güzeldir kuaförlerde çok beğenir ama arada Sırada çam terebent badem Yağı sarımsak Yağı karıştırıp Sürüp yarım saat bekleyip yıkardım şimdi bebek var uğraşamıyorum ayrıca sabun kullanmam şampuan ve saç kremim hiç eksik olmaz tabi sende dene istersen önerdiğim kişiler faydasını GÖRDÜYani süt midemizde mayalancak
Kilo yapmaz dimi bu karışım?
Saçlarım cildim güzel olcak diye kilolara merhaba demeyeyim