- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Hayvanat bahçesinde mi yaşıyorsun yavrum sen ?Sadece kedi olsa iyi papaganlarimiz vardi yavrulayip durdular baliklar bile dogurdu kiskanip yolladim evden qhahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayvanat bahçesinde mi yaşıyorsun yavrum sen ?Sadece kedi olsa iyi papaganlarimiz vardi yavrulayip durdular baliklar bile dogurdu kiskanip yolladim evden qhahahaha
Gaza getirme simdi beniCok hojdur al bence
Benim koca hayvan ureticiligine merak salmisti hergun kriz geçiriyordum evi mok götürüyor diye her yerden biseyin yavrusu cikiyordu agahshscsgHayvanat bahçesinde mi yaşıyorsun yavrum sen ?
Yves Rocher de cok esantiyon veriyo he , beles mal en sevdigimGaza getirme simdi beni
Kalktim evde esantiyonlar buldum onu yuzume suruyordum ahahhaja
Aliyorum hep kaliyor gazla calisinca yapiyorum
Offf hemcinslerimiz yetmiyo bide hayvan cikti he karşınaBenim koca hayvan ureticiligine merak salmisti hergun kriz geçiriyordum evi mok götürüyor diye her yerden biseyin yavrusu cikiyordu agahshscsg
Gozume baka baka dogurdular amanita cok zor gunlerdi ahahahsgs kendi bebeme bakamadan bunlarin cırbağlariyla ugrastimOfff hemcinslerimiz yetmiyo bide hayvan cikti he karşına
Ön hazırlık ön eğitim olmus puahhajajajGozume baka baka dogurdular amanita cok zor gunlerdi ahahahsgs kendi bebeme bakamadan bunlarin cırbağlariyla ugrastim
Bu kadar hazirlik yeter diye düşünüyorum artik kucuk insan mokuna gecis yapabilirimÖn hazırlık ön eğitim olmus puahhajajaj
Açıkçası fenomenlerin şişirdiği hic bir urun bana samimi gelmiyo. Para karsiligi kullanmadan övülen şişirilmiş ürünleri kullanmakdan çekiniyorum.Merhabalar
Eyüp Sabri Tuncer in frambuazli sac sirkesine düştüm bu aralar, her yerde karsima cikiyodu bir sans vereyim dedim.Alirken hic bir beklentim yoktu, fenomenlerin öve öve fiyatini artırdıklari ürünlerden biridir diye düşündüm.
Şans verin derim aşırı beğendim
Dus sonrasi saca dokup hafif masaj yapip duruluyor ve cikiyorum.sampuanin ya da kremin sacta biraktigi tum kalintilari kirec sökücü edasiyla sactan arindiriyor resmen.
Ve saci asla kazık gibi yapmıyor.3 haftadir yaklasik kullanıyorum, kolay kolay birakmam artik..kokusu super sacta sirke kokusu vs kalmiyor, ışıl ışıl da parliyor
Ahh ahh elbet bir günBu kadar hazirlik yeter diye düşünüyorum artik kucuk insan mokuna gecis yapabilirim
Bakarsin 9 aya bebelerimizin sac bakimini konusuruz❤❤Ahh ahh elbet bir gün
Rabbim o günleri de göstersin inşallahBakarsin 9 aya bebelerimizin sac bakimini konusuruz❤❤
Ay sorma benimde beles en sevfigimBenim koca hayvan ureticiligine merak salmisti hergun kriz geçiriyordum evi mok götürüyor diye her yerden biseyin yavrusu cikiyordu agahshscsg
Yves Rocher de cok esantiyon veriyo he , beles mal en sevdigim
Ay sorma benimde beles en sevfigim
Fransada cogu parfumeri beles veriyor sagolsunlar
Esim kendine parfum tiklamisti netten ona ilk kez birsuru sey gondermisler baya coktu ajajaj hepsini ben kullandim
Size yaramis harikaMerhabalar
Eyüp Sabri Tuncer in frambuazli sac sirkesine düştüm bu aralar, her yerde karsima cikiyodu bir sans vereyim dedim.Alirken hic bir beklentim yoktu, fenomenlerin öve öve fiyatini artırdıklari ürünlerden biridir diye düşündüm.
Şans verin derim aşırı beğendim
Dus sonrasi saca dokup hafif masaj yapip duruluyor ve cikiyorum.sampuanin ya da kremin sacta biraktigi tum kalintilari kirec sökücü edasiyla sactan arindiriyor resmen.
Ve saci asla kazık gibi yapmıyor.3 haftadir yaklasik kullanıyorum, kolay kolay birakmam artik..kokusu super sacta sirke kokusu vs kalmiyor, ışıl ışıl da parliyor
Ayy bu evidence guzel kokuyorki burnuma geldi kokusuEki Görüntüle 3068127
su parfume asigim bende su kremi suremde yatam ahahahab
Dogumgunu kampanyası var burda bi alana bi bedava, o zaman bi arkadasla parayi bolusup almistik bu parfumu gidim gidim sıkıyoruz bitmesin diye agagagafs cok pahali ya simdi gidip bakim yapiyorum zabah gocam bana tekrar asik olcakAyy bu evidence guzel kokuyorki burnuma geldi kokusu
Orda da yves rocher esantiyon veriyormu vay be harika sur valla bu gece bakimli yatalim
Wouhuuuo adami delirtme gece gece sabah gorsun seniDogumgunu kampanyası var burda bi alana bi bedava, o zaman bi arkadasla parayi bolusup almistik bu parfumu gidim gidim sıkıyoruz bitmesin diye agagagafs cok pahali ya simdi gidip bakim yapiyorum zabah gocam bana tekrar asik olcak
Kocam nobetci ozel gunlerde kullanıyorum valla napiyim guncel fiyati 850tl, artik anca esantiyonunu alabilirimWouhuuuo adami delirtme gece gece sabah gorsun seni
Bir alana bir bedava guzelmis he ama cidden insan kiyamiyor sikmaya boyle olunca da
Evidencee ah deodorantıyla birlikte kullandım.3gün kalıyordu resmen hemşirem Birde losyonu sür buram buram kok burnuma koktu resmenEki Görüntüle 3068127
su parfume asigim bende su kremi suremde yatam ahahahab