Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

canım saçında kızıllık varsa hiç bir boya ile değiştiremezsin önce açaçaksın,maalesef başka çözümü yok..yoksa yansımalı olur..

geçen sene saçlarımı açtırıp sarı yaptırmıştım diplerden çıkınca tekrar açtırmak istemedim kendim boyayınca da diplerden çıkan saçların rengini açamadım dipler turuncu turuncu parlıyodu sarı boyayınca...yazın ben de kızıl kahveye boyamıştım aktı iğrenç oldu sonra altın karamele boyadım gene aktı alttaki saçım sarı olduğu için galiba o yüzden tutmadı açıldı sürekli...palette küllü açık sarıya boyadım kızıllıklar filan azaldı yeşerme de olmadı ztn içinde açıcı var açtı da saçımı iki ton kadar...2 aydır boyamıyodum bu hafta tekrar palette küllü açık sarıya boyadım şuan renginden memnunum sıkıntı yok bi de nasıl olsa uçlara doğru saçım her türlü sarı olduğu için diplerden çıktıkça açık küllü sarıya boyuyorum memnunum şimdilik :)

slm. benım sacımın dogal rengı sıyah ama onlerde beyazlarım vardı. rengınden sıkıldım ve dırek kestane kızıla boyadım 3 sefer ve ardından yogun akaju kızılı denedım ama ıstedıgım sonucları vermedıler. evet sac rengım degıstı ısıkta kızıl parlıyor ama cokk koyu. bende sayfaları ınceledım ve palette radiance tutkulu kızıl aklıma yattı. acaba sımdı bu sacımın uzerıne boyasam bu rengı. en azından ona yakın bır ton elde edebılırmıyım acaba?????? yardımcı olursanız sevınırım. Baska fıkrlerede acıgım kırmızımsı bır kızıl ıstıyorum sacımı...

sevgili cryptic.
ben de çok yeni üye oldum bu siteye ve herkese yardımcı olduğunu görüyorum.
bana da yardımcı olursan inan cok sevinicem

Benim saçım şu an, karamel, bal, hafif doreli röfleler de var üzerinde . bu rengi korumak için ne yapmalıyım. hangi bıyaları tavsiye edersin.
gratisden alışveriş yaparken kızın saç rengini çok beğendim. o bana palette altın karamel (7.554) ve altın parıltılı bal (9.5) karıştırdığını söyledi.
bu renk nasıl olur sence.

Bir de
yoğun renk açıcı kullanırken, açıcı uyguladıktan ne kadar sonra boya yapmalıyım. kaç gün geçmeli. hemen olur mu?
cok sağol..

selamlar.
ben daha önce hiç kendim saç boyamadım. saçlarım koyu kestane(kendi rengi).igora royal in açık kahve çikolata altın(5-65) rengini çok beğendim. açma işlemi yapmadan boyasam istediğim sonucu alabilir miyim?

Son düzenleme:
kızlar ya evde sac nasıl boyanıyor
suanda dıplerden 7-8 cm sıyah gerısı sıcak cıkolata
ve ben koyu karamele tarzı bı renk ıstıyorum esmerım bu arada
nasıl boytucam yardımcı olurmusunuz
hangı boyaları alıcam nasıl boyıcamkı dıpler baska uçlar baska olmasın yardım edın lutfen korkuyorum cesaret edıp boyamak ıstıyorum öğrenmem lazım

bu arada bu tarz renkler ıstıyorum lutfen yardım edın kızlar yaaa

buna yakın renkler ıstıyorum kızlar daha acık olmaz esmerım cunku

saçlarım koyu kahve ama karamele boyamak ıstıyorum, yanar dıye acıcıyla acmakda benı cok korkutuyo, acaba evde acmakmı daha saglıklı yoksa kuafordemı

canım kusura bakma geç cevapladığım için,
dediğin renklerle güzel bir karamel tonu yakalarsın..saçına açıcı kullanacaksan dilediğin kadar açıldığına emin olduktan sonra boyamanı tavsiye ederim..bir gün sonra boyayabilirsin..sakınca olmaz..

canım senin açmana gerek yok çünki orjinal saç rengin..onedenle ilk boyada olmasada bir iki boyamayla istediğin ton oturacaktır..

canım sabit konularda amonoranın açtığı konu var kızıl tonlarda uzman kendisi..dilersen ona özelden mesaj at ..kendisi sana çok faydalı olacaktır..

canım senin saçlarını açman gerekiyor..sanırım en az iki defa..daha sonra..7numara kumral renkle boyamalısın...saçın uzunsa iki kutu açıcıyı bir defada uygulamalısın..

pekı canm altları acınca renk acık tutar dıpler sıyah koyu tutmazmı
inşallah becerebılırım acıcı nasıl kullanılıyo bıde

pekı canm altları acınca renk acık tutar dıpler sıyah koyu tutmazmı
inşallah becerebılırım acıcı nasıl kullanılıyo bıde

dipler açık olursa çok kötü olur ..dediğim gibi daha doğal duracaktır..açıcı kullanımı çok basit örn.koleston yoğun açıcı aynı kutu boyalar gibi karıştırıp süreceksin...

saçlarım koyu kahve ama karamele boyamak ıstıyorum, yanar dıye acıcıyla acmakda benı cok korkutuyo, acaba evde acmakmı daha saglıklı yoksa kuafordemı

kesinlikle evde açmak derim ..evde 3 defa açtım yanmadı..kuaför bir keaz açmıştı..saçımı asker gibi kestirmek zorunda kaldım..

tesekkur edrerım canm umarım zarar vermem saclarıma cesaretımı toplarsam boyıcam en kısa zamanda

tesekkur edrerım canm umarım zarar vermem saclarıma cesaretımı toplarsam boyıcam en kısa zamanda
canım önemli olan doğru uygulamayı yapmak..saçların uzunmu bayağı uzunsa iki kutu açıcı kullanmalısın dediğimi aynen yaparsan istwediğin sonucu alırsın emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…