• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

Çook teşekkür ederim cevap için canım. Ben başka şehirdeyim kuaförüm izmirde aradım anlattım durumumu bana koyu kestane boya sonra yavaş yavaş bir alt ton şeklinde boyarsın kumrala dönmek için dedi şimdi sen çok bilgili bir kişisin belli ; saçlarım kızıldı dönmek istedim ama açtırmadan kuaförümde açtırma dedi kuaförler de 200 tl dediler loreal sublime mousse 52-60 aldım boyadım saçlarım koyu oldu ama hala kızıl yansımalar var birkaç boyamada anca geçeceğiğni biliyordum fakat inanılmaz koyu geldi renkte bir tuhaf :/ Sana sorum : Dün boyadım saçımı yıpratmadan bir daha en yakın zaman olarak ne zaman boyayabilirim ? Ve o kızılların gitmesi için tekrar koyu ile mi boyamalıyım ?

pırılcım senin 52-60 a baktım nette ama bulamadım..52yok ,60 saf açık kestane ama boyayı biliyorum çok kapatıcı bir boya,keşke boyamadan önce yazmış olsan kızılı akıtmanı önerirdim..
ama köpük boya ile boyadıkçada kapanacaktır bir kaç boyamadan sonra..istersen 1 hafta sonra boya çok yıpranacağını sanmam canım..

pırılcım senin 52-60 a baktım nette ama bulamadım..52yok ,60 saf açık kestane ama boyayı biliyorum çok kapatıcı bir boya,keşke boyamadan önce yazmış olsan kızılı akıtmanı önerirdim..
ama köpük boya ile boyadıkçada kapanacaktır bir kaç boyamadan sonra..istersen 1 hafta sonra boya çok yıpranacağını sanmam canım..
Kırmızı parlıyor ışıkta :( peki sence canım bir alt ton boyasam yine de kapar mıı ? çünkü artık açmak istiyorum yavaştan canım.
Bu arada çok teşekkür ederim cevap içiin

evet o iğrenç turuncu sarı renkten kurtuldum :D:D :9: 7 numara boyayayım dedim ama kapatmaz kızıllığı diye kolestonun 11.1 ini aldım sonuç çok çok iyi hiçbir kızıllık turunculuk vs yok :D ama saçımın açıcıdan ( ya da röfle mi desem bilmiyorum artık ne yaptılarsa!) beyaz olan yerleri gri oldu :27: o da yıkamayla akar heralde diye düşünüyorum

$Görüntü1988 - Kopya.jpg

canım koleston remk açıcı al 3 kutu çünki saçın beline kadarmış..hint kınası asla tavsiye etmiyorum...ilk önce bir kutuyu sadece 15 cm lik bölümde kullan 40 dakika beklet ve yıka..ertesi gün tümünü tekrar 2 kutu açıcı ile yap.. daha sonra boyama işlemine geçeceyiz..bal köpüğü ile boyayacaksızn..sayosu bayağı övüyorlar ama ilk önce açmalısın..

canım çok teşekkür ederim. Saçlarımda aşırı bir yıpranma olmaz değil mi?
geçen yıllarda kuaföre açtırmıştım inanılmaz yıpranmıştı..
olmaz diyorsan eğer aliyim açıcıları..Bıktım artık bu saç rengimdennn:19:
Açtıktan sonra saçlarımın resmini koyarım ona göre numara verirebilirmisin bana olurmu ,benim pek bilgim yoktaaa:1:

canım çok teşekkür ederim. Saçlarımda aşırı bir yıpranma olmaz değil mi?
geçen yıllarda kuaföre açtırmıştım inanılmaz yıpranmıştı..
olmaz diyorsan eğer aliyim açıcıları..Bıktım artık bu saç rengimdennn:19:
Açtıktan sonra saçlarımın resmini koyarım ona göre numara verirebilirmisin bana olurmu ,benim pek bilgim yoktaaa:1:
canım pakette tavsiye edilen süre kadar beklet yıpranacağını sanmıyorum 3 defa açtım kendimde yıpranma olmadı..açtığında saçları sarı ve açık turuncu gibi görünebilir o nedenle ertesi gün boyamalısın..tabiki renk konusundada tavsiyede bulunurum..ama kapatıcılık yönündende düşünerek sana loreal köpük boya 7 numarayı tavsiye ediyorum..

evet o iğrenç turuncu sarı renkten kurtuldum :D:D :9: 7 numara boyayayım dedim ama kapatmaz kızıllığı diye kolestonun 11.1 ini aldım sonuç çok çok iyi hiçbir kızıllık turunculuk vs yok :D ama saçımın açıcıdan ( ya da röfle mi desem bilmiyorum artık ne yaptılarsa!) beyaz olan yerleri gri oldu :27: o da yıkamayla akar heralde diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 294680

senin aldığın boya küllü ise grilik tahminim ondan oldu ama sevinmelisin yeşilde olabilirdi..

Burasi sürekli güncel oldugu icin sorunumu buraya yazmak istedim. Saclarimi 3 senedir boyuyorum dogal sac rengim acik küllü kumral 7.1 yer yer 8.1 civari bir renk, uclari dogal sari röfleliydi en son, küllü ama güneste dore parlayan cinsten. Artik boyamayi biraktim, dogal sac rengim geliyor diplerden ama cok koyu geliyor sanki. Dipler koyu gelir diye biliyorum günes, isi islemi vs. görmedigi icin ama cok koyu geliyor gözüme. Ben üc sene önceki sac rengimi istiyorum, acilir mi rengi?

Son düzenleme:
canım pakette tavsiye edilen süre kadar beklet yıpranacağını sanmıyorum 3 defa açtım kendimde yıpranma olmadı..açtığında saçları sarı ve açık turuncu gibi görünebilir o nedenle ertesi gün boyamalısın..tabiki renk konusundada tavsiyede bulunurum..ama kapatıcılık yönündende düşünerek sana loreal köpük boya 7 numarayı tavsiye ediyorum..

tamam tatlım yardımların için çok çok teşekkür ederim. Umarım sorunsuzca tuttturabilirim istediğim rengi..

Ben saçlarımı tarçın bakıra boyayım dedim. Ama sonuç hüsran. Saçlarım boyalı kendi saçım değil. Karamele boyamıştım en son ama çok açık karamel değildi. Alt rengini açmak için40 vol. oksidan kremi kullanarak kuaför malzemesi satan bayan tavsiye ettiği için açmıştım. Dün akşam uyguladım dipler resmen turuncu gibi oldu. Uçlarda tam tuttu diyemem ama daha koyu bir renk tarçın bakırla alakası yok. Aynaya bakıyorum ayy nefret ettim saçımın renginden. Koyu renk istemiyorum bu saçı nasıl düzeltirim kızlar. Nevacolor kullandım saçımı falan dökmedi önceden dökülüyordu zaten de boyadan sonra çok dökülür ya o bile olmadı memnun kaldım ben. Yardım edin kızlar ne renk düzeltir bunu. Aynı renge bir daha mı boyasam? Sarı , bal köpüğü yapsam tutarmı ki?

Benm saçımda siyah boya warr 5 6 ay oldu boyayalı 3 haftadrda üstne ewde kızıl boya sürdm beyazlarm war diyee ama saçımı karamel yapmak istiom açtırmam lazmış ama çok zararlym açtrmak istemiorm nasl olcak..:(

Benm saçımda siyah boya warr 5 6 ay oldu boyayalı 3 haftadrda üstne ewde kızıl boya sürdm beyazlarm war diyee ama saçımı karamel yapmak istiom açtırmam lazmış ama çok zararlym açtrmak istemiorm nasl olcak..:(

canım beyaz sabun önermiyorum...saçını açman gerek sanırım iki renk var şu an saçında uçlardan dibe doğru başlamanı tavsiye ediyorum ve büyük marketlerde satılan açıcılardan iki kutu almalısın ve iki kutuda karamel saç boyası al açtıktan sonra boyayacaksın..

merhaba ben de loreal maduruyum.saçımı ebru akelin reklamını yaptığı renge boyadım herkes gibi aldanarak renk güzel aslında ama bana koyu kaldı ben orta kumral tenliyim.daha esmer birinde güzel durabilir ancak saçımın elektriklenmeine ve cansızlaşmasına neden oldu köpük boya çok fazla kimyasal sanırım..şimdi koleston 7.77 mi yoksa 6.7 mi boyasam kızlar..daha önce bunları denedim kendi saçımın üzerine ki o zaman küllü kestaneydi kendi saçım ve güzel sonuç aldım ama şimdi normalden koyu daha koyu bi renk çıkar di mi..kumral alsam açar mı çok açar diye de korkuyorum..acil cevap lütfen..

canım beyaz sabun önermiyorum...saçını açman gerek sanırım iki renk var şu an saçında uçlardan dibe doğru başlamanı tavsiye ediyorum ve büyük marketlerde satılan açıcılardan iki kutu almalısın ve iki kutuda karamel saç boyası al açtıktan sonra boyayacaksın.. [/QUOTE .!.:
ewde kendm boyamadm hiç nasıl boyarm bilmiorm saçımın daha kötü olmasından korkuyrm çok yıpranmş we uzunn uzasın diye kestirmiyorumm 2 kutu yetermi saçıma..?

canım beyaz sabun önermiyorum...saçını açman gerek sanırım iki renk var şu an saçında uçlardan dibe doğru başlamanı tavsiye ediyorum ve büyük marketlerde satılan açıcılardan iki kutu almalısın ve iki kutuda karamel saç boyası al açtıktan sonra boyayacaksın..

ewde kendm boyamadm hiç nasıl boyarm bilmiorm saçımın daha kötü olmasından korkuyrm çok yıpranmş we uzunn uzasın diye kestirmiyorumm 2 kutu yetermi saçıma..?

merhaba ben de loreal maduruyum.saçımı ebru akelin reklamını yaptığı renge boyadım herkes gibi aldanarak renk güzel aslında ama bana koyu kaldı ben orta kumral tenliyim.daha esmer birinde güzel durabilir ancak saçımın elektriklenmeine ve cansızlaşmasına neden oldu köpük boya çok fazla kimyasal sanırım..şimdi koleston 7.77 mi yoksa 6.7 mi boyasam kızlar..daha önce bunları denedim kendi saçımın üzerine ki o zaman küllü kestaneydi kendi saçım ve güzel sonuç aldım ama şimdi normalden koyu daha koyu bi renk çıkar di mi..kumral alsam açar mı çok açar diye de korkuyorum..acil cevap lütfen..

canım saçını bir iki ton açabiliece lorealin recital serisinde 6,3 var..ama şu an saçının tonunu bilmediğimden cevap yazamıyorum ama koyu ise yazdığın boyalarla iyi sonuç alamazsın sanırım..

canım saçını bir iki ton açabiliece lorealin recital serisinde 6,3 var..ama şu an saçının tonunu bilmediğimden cevap yazamıyorum ama koyu ise yazdığın boyalarla iyi sonuç alamazsın sanırım..

bence de içinde açıcı olan boyalardan almalısın ve kolestonu ben kesinlikle tavsiye etmiyorum çok yıpratıyo palette kat kat daha iyi ama saçımla da alakalı olabilir kişiye göre değişir belki ama paletteyi tavsiye ederim bi de siyah saça kesinlikle hiç bi boya tutmaz açtırmak gerekli iyi bi kuaförde

kızlar merhaba; saçlarımda röfle vardı kumrak üzerine çok dipleri çıkmıştı ve renk çok kötü olmuştu.bende kızıl kahve boyadım.sonra o aktı ve bir daha altın kahve boyadım.fakat yine aktı ve güneşte kızıl kızıl parlıyor bazı yerler ama çirkin bir kızıl.açık kumrala dönmek istiyorum.küllü boyalar daha önce denedim hep yeşillik yapıyor.sizce ne renk boyamalıyım?:18:

koyu sarı boyasam kızıllıklar kapanırmı acaba?:emir_bebek:

Back