• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

Ben uzun süredir saçımı çikolata kahve ile boyuyorum.Esmer tenliyim.Ana rengimde koyu kahve.Dün akşam saçıma evde balyaj yaptım.Balyaj paketlerini 30 dk. bekletip yıkadım.4-5 ton açıldı.Turunculukda var sapsarı değil.Güzel oldu ama ben balyajlarımın birazdaha açılmasını istiyorum.Yanmasın diye korkumdan erken yıkadım sanırım.Şimdi saçın tamamına çok açık bi saç boyası uygulasam balyajlarım belirginleşirmi ana rengi bozarmıyım.Ne yapmamı önerirsiniz?

canım..ana rengin mutlaka biraz bozulacak..diplerin tekrar geldiğinde renk tonu farklılığı olucak...

boya açıcıyı evde kendinmi uyguladın .
benim sçımda siyah renk ve çikolata kahveyapmak istiyorum .çok yıpranır boya açıcıyla diyo kuaför
napcam blemedim .bi akıl verin bana da....
lüüüütttttffffffffffffeeeeeeeennnnnnnnnn
:25:

Mrb. benimde siyah sacım vardı cikolata kahve istedim. kuaför bişi olmaz dedi. boyattım :(( saclarıma bişi olmaz denmişti bi baktım mısır püskülü gibi olmus... 9 ay oldu hala saclarım yanık :(( hayatının hatasını yaparsın derim.. ve üstelik 2 ayda bir boyatıyorum renk tutmuyor.haftasına boya akıyor cokkk kötü bi durum...

canım hoş geldin bu arada..topiğimize..
kapatıcılık olarak loreal derim..şu an kendim boyadığım loreal recital 5 numara kumral süper resimdeki kumralın aynıı kesinlikle tavsiye ediyorum...balyajınıda koleston öneriyorum..turunculaştırmıyor..
kuaför benim evde yaptığım açma ve boyama işlemine 120 lira istedi..evde kendim yaptım..çok para alıyorlar ve dediğimizimi anlamıyorlar..kolaylarına nasıl geliyorsa öylemi yapıyorlar..bilmiyorum canım..

teşekkür ederim...hoşbulduk..:130:
ben selam falan vermeden, küt diye konuya girmişim zaten..:1:

5 numara biraz koyu kalır bana,fazla koyu olsun istemiyorum,gerçi fotodaki zemindeki renkler benim istediğimden bi ton koyu..
recital 6 numara olabilir herhalde..:34:
balyaj için koleston demişsin, ben paletteyi önceden almıştım..:30:

eee naaptım şimdi:46:, ben tavsiye istedim ama, gene bildiğimi okuyorum sanki..:9:

Mrb. benimde siyah sacım vardı cikolata kahve istedim. kuaför bişi olmaz dedi. boyattım :(( saclarıma bişi olmaz denmişti bi baktım mısır püskülü gibi olmus... 9 ay oldu hala saclarım yanık :(( hayatının hatasını yaparsın derim.. ve üstelik 2 ayda bir boyatıyorum renk tutmuyor.haftasına boya akıyor cokkk kötü bi durum...

canım benim saçımı kuaför yektı açarken..ben takıntılı olduğumdan kestirdim kısacık bombeli bir modelde kestir istersen osaçtan artık hayır gelmez sanırım..istersen fotoraf ekle bir bakalım..

teşekkür ederim...hoşbulduk..:130:
ben selam falan vermeden, küt diye konuya girmişim zaten..:1:

5 numara biraz koyu kalır bana,fazla koyu olsun istemiyorum,gerçi fotodaki zemindeki renkler benim istediğimden bi ton koyu..
recital 6 numara olabilir herhalde..:34:
balyaj için koleston demişsin, ben paletteyi önceden almıştım..:30:

eee naaptım şimdi:46:, ben tavsiye istedim ama, gene bildiğimi okuyorum sanki..:9:
canım önceden aldıysan onu kullan zaten kısa süre tutmalısın...ama iyice inceledim fotorafı ..saçın açık yerleri açılmış ve boyanmış sadece açıcı yok o saçta ..

canım önceden aldıysan onu kullan zaten kısa süre tutmalısın...ama iyice inceledim fotorafı ..saçın açık yerleri açılmış ve boyanmış sadece açıcı yok o saçta ..

hmm...yani saç uçları açılmış ve karamel tonlarında boyanmış demek..

kısa süre derken,açıcıyı kaç dk.tutmalıyım,30 dk falan iyimi dir..

palette açıcaktır..istediğin renk çukulata kahve de kusurları kapatıcak bir renk...

cryptic saçım kızıl ile turuncu arası bi renk aldı açıcıdan sonra çikolata kahveye boyuyacağım ama korkuyorum kapatmazsa diye :( kapatır değil mi daha koyu bi renk almayayım mı

cryptic saçım kızıl ile turuncu arası bi renk aldı açıcıdan sonra çikolata kahveye boyuyacağım ama korkuyorum kapatmazsa diye :( kapatır değil mi daha koyu bi renk almayayım mı
loreal köpük boyaların kapatıcılığı çok yüksek...çukulata kahve içinde turunculuk var yine o tonlarda..köpük boya al olrmu kapatıcağını düşünüyorum...ama kumral deseydin kapatmaz derdim....

hmm...yani saç uçları açılmış ve karamel tonlarında boyanmış demek..

kısa süre derken,açıcıyı kaç dk.tutmalıyım,30 dk falan iyimi dir..
tatlım sen uçlarda 20 dk bekletsen bile oradaki tondan farklı olucak defalarca saç açtığımdan biraz fikrim var..boyayacağımda dersen..30 dk beklet derim..

arkadaşlar ben saçımı siyaha boyamıstım biraz akma olmuştu 2 ay sonra kendi sacımda diplerden geliyodu palette 4.5 e boyadım saçlarımı ve sadece dipleri boyandı.. 2 haftadır hacı şakirle yıkıyorum sabun akıtıyomuş rengi birz değişim var ama artık beklemek istemiyorum bu renk farkındna nasıl kurtulabilirim. tekrar boyamak istiyorum loreal köpük boya denemek istiyorum şehvetli siyah olarak geçiyo .. şuan diplerimde halan kahvelikler görünüyo boya yapsam tutarmı daha beklemem gerekiyomu :(

arkadaşlarım bana palette saç açıcı kullanabilirsiniz demiştiniz. saçım koyu bitter kahve, ben biraz açık yani sıcak çikolataya dönmek istiyorum. ama anlamadım işlemi nasıl sıralıyosunuz. açıcıyla saçı açıp arkadan hemen saçımı boyayabilir miyim kızlar ben? aradan biraz zaman geçmesi gerekiyor mu

arkadaşlarım bana palette saç açıcı kullanabilirsiniz demiştiniz. saçım koyu bitter kahve, ben biraz açık yani sıcak çikolataya dönmek istiyorum. ama anlamadım işlemi nasıl sıralıyosunuz. açıcıyla saçı açıp arkadan hemen saçımı boyayabilir miyim kızlar ben? aradan biraz zaman geçmesi gerekiyor mu

gece aça sabah boya canım tavsiyem..

arkadaşlar ben saçımı siyaha boyamıstım biraz akma olmuştu 2 ay sonra kendi sacımda diplerden geliyodu palette 4.5 e boyadım saçlarımı ve sadece dipleri boyandı.. 2 haftadır hacı şakirle yıkıyorum sabun akıtıyomuş rengi birz değişim var ama artık beklemek istemiyorum bu renk farkındna nasıl kurtulabilirim. tekrar boyamak istiyorum loreal köpük boya denemek istiyorum şehvetli siyah olarak geçiyo .. şuan diplerimde halan kahvelikler görünüyo boya yapsam tutarmı daha beklemem gerekiyomu :(
şehvetli siyah yapıcaksan açmana gerek yok sabunda saçının ph ını bozar...diplere sür 20 dakika beklet sonra uçlara yay 20 dk daha beklet ve yıka canım..

cryptic çok teşekkür ederim... saç diplerimde hala kahve var boyanır değilmi ... çok sevindim hemen yarın boyicam inş :D

loreal köpük boyaların kapatıcılığı çok yüksek...çukulata kahve içinde turunculuk var yine o tonlarda..köpük boya al olrmu kapatıcağını düşünüyorum...ama kumral deseydin kapatmaz derdim....

boyadım :( yine istediğim gibi olmadı güzel bi kahve beklerken içinde kızılı fazla olan bi ton çıktı akacağını da düşünürsek daha da kızıl olucak demektir. Kızıl kahve gibi bişey oldu güneşte daha çok kızıl duruyor kahvenin hangi tonuna boyarsam kapanır bu renk :( yardımmm edin bana

boyadım :( yine istediğim gibi olmadı güzel bi kahve beklerken içinde kızılı fazla olan bi ton çıktı akacağını da düşünürsek daha da kızıl olucak demektir. Kızıl kahve gibi bişey oldu güneşte daha çok kızıl duruyor kahvenin hangi tonuna boyarsam kapanır bu renk :( yardımmm edin bana
araştırıp dönücem ok..

Back