biri bana yardım etsinnnn
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((( benim saçlarım bakırdı ve değişiklik istedim sarımsı olsun dedim ama kendim beceremem diye kuaöfre gittim tek renk olsun istedim evde yapmıştım bir keresinde dalgalı oldu hadi bakır kullanırken sorun olmuyordu neyse önce açtılar ve saçım turunculu sarılı oldu üzerine sarı yaptılar pek birşey değişmedi çok kötü bir renk oldu açıcının ciyak sarısını bilirsiniz aynı öyle oldu sinirim bozuldu ve bu saça 70 tl verdim birkaç gün sonra gel paket atalım dediler :/ gittim attılar bu sefer daha da çiğ bir sarı oldu turuncular da açık turuncu oldu artık moralim o kadar bozuldu ki bari saçımı güzel bir model kesin dedim kuşa çevirdiler :'( yani saçım ne kadar yandı boya gördü düşünün!!! lanet ettim kuaföre gittiğim güne! şimdi kendim bir renk alıcam birdaha kuaföre gitmem
koleston 8/1 açık küllü kumral düşünüyorum ( 11/1 düşündüm önce sonradan kapatmaz diye vazgeçtim ) ama daha önce kendi saçıma yaptım kedi rengi siyah biraz koyu durdu bunun üzerine yapsam açık durur ve küllüğü ile o turuncuları öldürür diye düşünüyorum
ama yine de bir size danışayım dedim aranızda böyle kapatan var mı? çok da koyu bir kumral istemiyorum