• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

kızlar merhaba yardımcı olursanız cok sevınırım.. benim şaçlarım rofleliydi, dun koleston acık kahveye boyadım biraz koyu oldu bugun beyaz sabunla yıkadım ama cok akmadı sizce acılırmı saclarım ve acılırsa nasıl olur
bence açıcı alıp 20 dakika falan bekletsen eski haline döner canım..

Kızlar loreal majirel 7.11 arıyorum ancak hiçbiryerde bulamadım bulabilen varmı hiç?

Kızlar loreal majirel 7.11 arıyorum ancak hiçbiryerde bulamadım bulabilen varmı hiç?

canım marjiel bende internetten alıcam satılıyor 15 lira tanesi...

merkezinde bulabilirsin herhalde canım..merkeze yakınsan kendin yapıv-caksın mecburen..:49:

merkezdeyız canım en ıyı kuaforlerınden bırıne gıttım buranın kas aldırmaya bariz bi şekilde belli birinin diğerinden kalın alındıgı once aynı dedıler ben ısrar edınce kalınlık ıncelık konusnda bu sefer 40 tane bahane surduler onume bı kas ıcın oyle yapılınca boya da ne olur dusunemıyorum dedıgın gıbı ben en ıyısı kendım yapayım sende palette IL1 mı kullandın acıcı olarak

kızlar bugün küllü kumral 7.1 aldım ayrıca 9.0 sarı aldım bide 8.0 koyu sarı aldım. mor saçı açmadan bunlarla boyasam morluk gider mi? taban rengim açık sarı. yoksa açmak yada silici uygulamak zorunda mıyım? morluk gitsin die dahada batırmak istemiyorum lütfen yardım edin...

Canım özelden atarmısın hangi site olduğunu bulamadım ben 7.11 majireli.

kızlar bugün küllü kumral 7.1 aldım ayrıca 9.0 sarı aldım bide 8.0 koyu sarı aldım. mor saçı açmadan bunlarla boyasam morluk gider mi? taban rengim açık sarı. yoksa açmak yada silici uygulamak zorunda mıyım? morluk gitsin die dahada batırmak istemiyorum lütfen yardım edin...
canım sakın deneme açmadan yazık boyaya verdiğin paralara kötü olucaktır...

merkezdeyız canım en ıyı kuaforlerınden bırıne gıttım buranın kas aldırmaya bariz bi şekilde belli birinin diğerinden kalın alındıgı once aynı dedıler ben ısrar edınce kalınlık ıncelık konusnda bu sefer 40 tane bahane surduler onume bı kas ıcın oyle yapılınca boya da ne olur dusunemıyorum dedıgın gıbı ben en ıyısı kendım yapayım sende palette IL1 mı kullandın acıcı olarak

ozaman kendin yap canım evet 1l kullandım ama iki kutu al saçın uzunsa ok..

canım sakın deneme açmadan yazık boyaya verdiğin paralara kötü olucaktır...

haklısınız o zaman uzunca bir süre sabunla fln akıtp papatyayla filan açmayı deneyim. artık oryal kullanmak istemiyorum aşırı yıpranıyo tşk ederim cevabınız için

bence hiç bulaşma onlara çünkü ne yaparsan yap olmuyo hep hedendm ben hepsini hemde ama biyerde eksik kaldı sonra ugraşmadım boyadım siyaha ne düzleştirici kullandım ne boya 6 ay bekledim saçlarım kendine geldi sonra hiç yıpranmadı ve istedgm rengede boyadım

LOREAL EFASSOR 12*28 GR

Boyalı saçlar için etkili boya temizleyici

Uygulaması kolay,çok amaçlı kullanım
Efassor'u metal olmayan birkap içinde karıştırın
Silme ve temizleme işleminde kullanılır.

A. Aşırı boya yüklenmesi durumunda temizlenme işleminden önce silme:

1 paket (28 gr) Efassor'u 60 ml kaynar su ile karıştırıp sünger ile komple silerek temizleyin, 5-20 dakika bekleyin.

B. 1 tona açık nüanslarda açık renklerde:

1 paket (28 gr) Efassor'u 60 ml kaynar su ile karıştırıp belirli bölgelere fırça ile uygulayarak 10-20 dakika bekleyin.

C. 2 tona kadar orta nüanslarda:

1 paket (28gr) Efassor'u 75 ml 20 vol oksidan krem ile karıştırıp belirli bölgelere fırça ile uygulayın 15-40 dakika bekleyin.

D. Yoğun boya yüklenmiş koyu nüanslarda:

1 paket (28 gr) Efassor'u 75 ml 30 volüm oksidan ile karıştırıp sürün işlemin sonunda gerekirse fırça ile diplere uygulayın, 35-60 dakika bekleyin.

Uygulama:

Yıkanmamış kuru saç üzerine şampuanlama gibi veya fırça ile en çok yüklenmiş bölümlerden başlayarak uygulayınız.

Çok yüklenmiş bölgeleri belirlemek için boyalı saçın üstüne yıkama setinde çabuk bir uygulama yapınız.(naturel saçlara uygulamayın)

Ardından ph nötr bir şampuan uygulayın,durulayın ve ikinci uygulamadan önce saçı fönle kurutun.

Tekrar uyguladığınızda boyanın dayanıklılık gösterdiği bölgelerden başlayın.Diğer bölgelerdeki saçları alimünyum folyo ve pamuk ile koruyun.

İstenilen tondan daha fazla açılmaması için düzenli olarak kontrol edin.

Durulama:

Emülsiyon yapın ve bol su ile durulayın.

Tahriş belirtisi gösteren saç derisine veya çok hassaslaşmış saçlara uygulamayın.Yüz ve göz temasını engelleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
bal rengi üstüne açıcı kullansam sonuç ne olur?
sarı tonu istiyorum

peki son bir soru kızlar 2 farklı marka karıştırsam bi sorun olurmu yani Loreal Majirel Saç Boyası (9.11 sarı yoğun küllü) ve Igora Royal Saç Boyası (7-00 ekstra doğal kumral) karıştırsam içinede fındık kadar 0.22 mavi igora katsam nasıl olur sizce?

Saçlarım burda var açıcı ile açacağım.http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=21447037&noquote=1

dilediğin kadar soru sorabilirsin umarım faydalı olabiliriz..sorun olmaz bence farklı boyaları karıştırman,ne renk elde atmek istiyordunki..

arkadaslar merhaba, ben 10 gun once rofleli saclarımı acık kahveye boyadım.. sonrada cok koyu geldı gozume beyaz sabunla yıkadım 6 kere falan.. sımdı acıldı saclarım yanı sarılarım cıkmaya basladı ama sacların cok soluk dıyorlar sızce ne yapmalıyım

arkadaslar merhaba, ben 10 gun once rofleli saclarımı acık kahveye boyadım.. sonrada cok koyu geldı gozume beyaz sabunla yıkadım 6 kere falan.. sımdı acıldı saclarım yanı sarılarım cıkmaya basladı ama sacların cok soluk dıyorlar sızce ne yapmalıyım

canım sabunla yıkamadan ph si bozuluyor tabi sen şampuğanla devam et ve boya canlanması için..

LOREAL EFASSOR 12*28 GR

Boyalı saçlar için etkili boya temizleyici

Uygulaması kolay,çok amaçlı kullanım
Efassor'u metal olmayan birkap içinde karıştırın
Silme ve temizleme işleminde kullanılır.

A. Aşırı boya yüklenmesi durumunda temizlenme işleminden önce silme:

1 paket (28 gr) Efassor'u 60 ml kaynar su ile karıştırıp sünger ile komple silerek temizleyin, 5-20 dakika bekleyin.

B. 1 tona açık nüanslarda açık renklerde:

1 paket (28 gr) Efassor'u 60 ml kaynar su ile karıştırıp belirli bölgelere fırça ile uygulayarak 10-20 dakika bekleyin.

C. 2 tona kadar orta nüanslarda:

1 paket (28gr) Efassor'u 75 ml 20 vol oksidan krem ile karıştırıp belirli bölgelere fırça ile uygulayın 15-40 dakika bekleyin.

D. Yoğun boya yüklenmiş koyu nüanslarda:

1 paket (28 gr) Efassor'u 75 ml 30 volüm oksidan ile karıştırıp sürün işlemin sonunda gerekirse fırça ile diplere uygulayın, 35-60 dakika bekleyin.

Uygulama:

Yıkanmamış kuru saç üzerine şampuanlama gibi veya fırça ile en çok yüklenmiş bölümlerden başlayarak uygulayınız.

Çok yüklenmiş bölgeleri belirlemek için boyalı saçın üstüne yıkama setinde çabuk bir uygulama yapınız.(naturel saçlara uygulamayın)

Ardından ph nötr bir şampuan uygulayın,durulayın ve ikinci uygulamadan önce saçı fönle kurutun.

Tekrar uyguladığınızda boyanın dayanıklılık gösterdiği bölgelerden başlayın.Diğer bölgelerdeki saçları alimünyum folyo ve pamuk ile koruyun.

İstenilen tondan daha fazla açılmaması için düzenli olarak kontrol edin.

Durulama:

Emülsiyon yapın ve bol su ile durulayın.

Tahriş belirtisi gösteren saç derisine veya çok hassaslaşmış saçlara uygulamayın.Yüz ve göz temasını engelleyin.

canım benım daha oncede gorusmustuk ya sımdı bunu yaptıgımızda orjınal rengımıze mı donuyoruz bı de sen denedın mı senın fıkırlerın benım ıcın onemlı o yuzden:1:

canım benım daha oncede gorusmustuk ya sımdı bunu yaptıgımızda orjınal rengımıze mı donuyoruz bı de sen denedın mı senın fıkırlerın benım ıcın onemlı o yuzden:1:

orjinal renge dönmek imkansız tabiiki..:27:altın sarısı gibi bir ton olur tahminim koyu renklerde ise..sarıysada platin olur silici uygulanırsa...
nedeen eski saçımıza dönemeyiz..çamaşır suyu lekesinin asla çıkmayacağı gibi saçımız kimyasal işleme mağruz kaldı ve renk pigmenti tamamen değişti..ok..:27:

Back