ben saçım extra blond diye bi saç spreyiyle açıyorum ama diplerden gelcek saçlar için endişeleniyorum :26: acaba altlar açık üstler koyu olur mu ki :26: yoksa açtığım yerler eski haline döner mi ki :26:
Kızlar merhaba,
üç gün önce saçlarımı (kelimenin tam anlamıyla cılgınlık yapıp) sarı balyajlı saçlarımı loreal sublimme mousse 56 numaraya boyadım. Boya cok ıyı tuttu performansı bekledıgımden ıyıydı aynı kutudakı renk oldu ama bana hıc yakısmadı. acık kumrala geri dönmek istiyorum nasıl yapabilirim
Arkadaşlar oryalle saç açma ve boyama işlemi uzun saçta tahmini ne kadar tutar ?
biri bana yardım etsinnnn((( benim saçlarım bakırdı ve değişiklik istedim sarımsı olsun dedim ama kendim beceremem diye kuaöfre gittim tek renk olsun istedim evde yapmıştım bir keresinde dalgalı oldu hadi bakır kullanırken sorun olmuyordu neyse önce açtılar ve saçım turunculu sarılı oldu üzerine sarı yaptılar pek birşey değişmedi çok kötü bir renk oldu açıcının ciyak sarısını bilirsiniz aynı öyle oldu sinirim bozuldu ve bu saça 70 tl verdim birkaç gün sonra gel paket atalım dediler :/ gittim attılar bu sefer daha da çiğ bir sarı oldu turuncular da açık turuncu oldu artık moralim o kadar bozuldu ki bari saçımı güzel bir model kesin dedim kuşa çevirdiler :'( yani saçım ne kadar yandı boya gördü düşünün!!! lanet ettim kuaföre gittiğim güne! şimdi kendim bir renk alıcam birdaha kuaföre gitmem koleston 8/1 açık küllü kumral düşünüyorum ( 11/1 düşündüm önce sonradan kapatmaz diye vazgeçtim ) ama daha önce kendi saçıma yaptım kedi rengi siyah biraz koyu durdu bunun üzerine yapsam açık durur ve küllüğü ile o turuncuları öldürür diye düşünüyorum ama yine de bir size danışayım dedim aranızda böyle kapatan var mı? çok da koyu bir kumral istemiyorum
sarı rengemi boyamayı düşünüyorsunuz....
ilk önce bunu yanıtlarsanız iyi olur fikir vermek açısından...
açtığınız yerler eski haline dönmez..ama örneğin karamele boyayacaksanız..düzenli boyamayla dediğiniz gibi bir problem yaşamazsınız...
canım fiyat olarakmı yazdın..kendin evde yapacaksan iki kutu açıcı ve iki kutu boya alacaksın yani 40 lira küsüratıda olabilir markaya göre...
kuaförde ise 150 yi bulur sanırım...
Çook teşekkür ederim cevap için canım. Ben başka şehirdeyim kuaförüm izmirde aradım anlattım durumumu bana koyu kestane boya sonra yavaş yavaş bir alt ton şeklinde boyarsın kumrala dönmek için dedi şimdi sen çok bilgili bir kişisin belli ; saçlarım kızıldı dönmek istedim ama açtırmadan kuaförümde açtırma dedi kuaförler de 200 tl dediler loreal sublime mousse 52-60 aldım boyadım saçlarım koyu oldu ama hala kızıl yansımalar var birkaç boyamada anca geçeceğiğni biliyordum fakat inanılmaz koyu geldi renkte bir tuhaf :/ Sana sorum : Dün boyadım saçımı yıpratmadan bir daha en yakın zaman olarak ne zaman boyayabilirim ? Ve o kızılların gitmesi için tekrar koyu ile mi boyamalıyım ?
canım koleston remk açıcı al 3 kutu çünki saçın beline kadarmış..hint kınası asla tavsiye etmiyorum...ilk önce bir kutuyu sadece 15 cm lik bölümde kullan 40 dakika beklet ve yıka..ertesi gün tümünü tekrar 2 kutu açıcı ile yap.. daha sonra boyama işlemine geçeceyiz..bal köpüğü ile boyayacaksızn..sayosu bayağı övüyorlar ama ilk önce açmalısın..merhaba banada yardımcı olurmusunuzzz acabaaa...
Ben 2 yıl önce bütün saçlarımı siyah hint kınasına boyamıştım..arkadaşım bu hint kınasının saça çok iyi geldiğinden bahsetti tabi bende zaten siyah kullanıyordum hint kınası yaptım..2 yıl içinde baya saçım uzadı..Saçlarım şuan belime geliyor ve yaklaşık 15cm uçlarında hala kına var..Ben bal köpüğü rengine boyatmak istiyorum ve doğal olarak bu kına akmıyor..Çok mu yıpratıcı bir işlem bu bilgilendirebilirmisiniz..imkansız mı bu kınanın akması ????
ne yapmam lazım..????
saçlarını çok beğendim ...Eki Görüntüle 293984 bunu öneriyorum çünki köpük boyalar çok yoğun rennge sahip kapatacağını umuyorum 7 numara ...bilmiyorum senin istediğine yakınmı..Eki Görüntüle 293918
işte böylebir kısmı beyaz aralarda hafif turuncular sarılar var dipler siyah gibi tuaf birşey ben tek renk olsun istiyorum, o kadar da kuaföre gittim mafetti para verdim o yüzden inat ettim açık bir renk istiyorum 7 bana koyu gelir o yüzden açıklığını da bozmamak adına açık küllü bir renk düşünüyorum ama kararsızım kapatmazsa yine renk dalgalanması olcak
Merakla bekliyorum cevabını canııım sana çok dua edicemmm inşallah halledebilirizzbir araştırıp döneyim canım..
saçlarını çok beğendim ...Eki Görüntüle 293984 bunu öneriyorum çünki köpük boyalar çok yoğun rennge sahip kapatacağını umuyorum 7 numara ...bilmiyorum senin istediğine yakınmı..
Köpük boya inanılmaz rahat saçını şampuanlamak gibi bir şey ben tek başıma çok rahat boyadım öneriyorum diğreleri yalan resmennnevet olabilir de köpük boya denemedim hiç :44: nasıl olur bilmiyorum, bir denerim çok koyu olacağını sanmıyorumyardımlarınız için çok teşekkür ederim
Dip neden turunculaşsın ki canııım yine aynı boyayla boyarsan?arkadaşlar benimde saçım açık kumral diplerden kendi saçım geldi kuaförede tekrar para vermek istemiyorum kendim boyamak istiyorum ama diplerin turunculaşmasından korkuyorum ne yapmalıyım acaba:18::18::18:
ha sen farklı renkle boyuyacaksın yani asıl renkten öyle mi? Çok fark var mı boyayacağın renk ile eski renk arasında ?dibim kahve çünkü kendi saç rengim ondanben boyamadım kuaföre boyatmıştım çünkü önce
arkadaşlar benimde saçım açık kumral diplerden kendi saçım geldi kuaförede tekrar para vermek istemiyorum kendim boyamak istiyorum ama diplerin turunculaşmasından korkuyorum ne yapmalıyım acaba:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?