Benim de bir sorum olacak.. Bronz kahve saçlarımı doğal bi renk olur diye palette açık kahveyle boyadım, kapkara oldu.aslında memnundum ama eski rengim çok yakıştırılıyor diye geri dönmek istedim. Kuaföre sordum, kendin yapamazsın dedi ama inat ettim kendim yapıcam. Bronz kahve boyadım tekrardan, sadece dipleri tuttu uçları aynı renk. Şimdi soruma geliyorum; inatla bikaç defa daha aynı renkle boyasam zamanla o siyahlık gider mi ,yoksa bin defa da boyasam aynı renk kalır mı ?
evet kesin yanıtım...aynı renk kalır...kendinde becerebilirsin açmayı..sabunla renk değişmez sadece solar..birde..ultra açıcı kahve var..loreal recitalin ilk onunla bayasaydın keşke..aldığın boya her ne ise açıcı özelliği olmalı..bir şey uygulamadan önce yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz..Benim de bir sorum olacak.. Bronz kahve saçlarımı doğal bi renk olur diye palette açık kahveyle boyadım, kapkara oldu.aslında memnundum ama eski rengim çok yakıştırılıyor diye geri dönmek istedim. Kuaföre sordum, kendin yapamazsın dedi ama inat ettim kendim yapıcam. Bronz kahve boyadım tekrardan, sadece dipleri tuttu uçları aynı renk. Şimdi soruma geliyorum; inatla bikaç defa daha aynı renkle boyasam zamanla o siyahlık gider mi ,yoksa bin defa da boyasam aynı renk kalır mı ?
orjinal renge dönmek imkansız tabiiki..altın sarısı gibi bir ton olur tahminim koyu renklerde ise..sarıysada platin olur silici uygulanırsa...
nedeen eski saçımıza dönemeyiz..çamaşır suyu lekesinin asla çıkmayacağı gibi saçımız kimyasal işleme mağruz kaldı ve renk pigmenti tamamen değişti..ok..
canımcım ılk olarak palette IL1 yogun renk acıcı ıle actım sac rengımı turuncumsu bı sarı oldu 2.kez acmak ısterdım ama sac tellerım cok ınceldıgı ıcın cesaret edemedım kolleston fındık kabuguna boyadım su anda cok acık kızılımsı bı renk aldı 2 3 kez aynı renge boyamaya devam edersem ıstedıgım rengı elde edebılır mısım 2. ve 3. boyama ıslemını ne zaman yapmamı onerırsın
canım kızıllıktan memnun değilsen boyayı değiştir..kahvesi daha çok bir renk olabilir..fındık renleri açılmış saçta çok turuncu oluyormuş ben onedenle yapmadım....lorealde badem kahvesi vardı..
tmm canım simdi 2. ve 3. boyamayı badem kahvesi ile yapayım o zaman zamanlamayı nasıl secmelıyım ya kusura bakma cok soruyorum senı de mesgul edıyorum ama konu sac olunca deneyımlı ınsanların yardımına ıhtıyac duyuyo ınsan kı bı de boyama konusunda cok deneyımlı degılım yardımların ıcın cok sagol
Kızlar benim saım boya tutmuyor kaç kere denedim kumral tonları hep akıyor ama ben koyultmak istemiyorum böyle turuncumsu bisey oluyor. Üstelik diplerden 3 parmak kendi saçım var o daha koyu altı daha acık ucları daha koyu kötü oldu iyice lütfen yardım edin ne boyamalıyım ? Kumral tonu istiyorum..
estağfurullah canım..istediğin kadar sor bilgimin yettiğince yanıtlamaya çalışırım..badem kahvesi alınca yap bence sorun olmaz diğerinide 3 cüyü 1 ay sonra yaparsın ama daha güzel bir renk eklerim buraya..
Eki Görüntüle 290372 Palette Blond - IL1 Yoğun Renk Açıcı -
kızlar bir ay önce röfleli şaçlarımı kahverengiye boyadım aktı acıldı baya ama şimdi biraz rengi matlaştı.. ben saclarım dinlensin diye boyattım röfle yıpratıyor malumşimdi diyorum ki uçlarına sarı tarzı bi boya boyasam? ya da karamel tarzı bi renk mi boyasam? ayrıca sarı tonlarında bi renk boyasam ucları baya aktıgı ıcın tutar mı sızce.. yardımcı olun lütfen cok krarsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?