Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

tamam canım acaba bu saçımı yoğun renk açıcıyla acıp senin söyleyeceğin boyaya boyasam olmaz mı:26:

bir kez daha açabilirsin canım sakınca yok ben 3 defa açtım..yanlız üstünde yazdığı kadar beklet olurmu..

bir kez daha açabilirsin canım sakınca yok ben 3 defa açtım..yanlız üstünde yazdığı kadar beklet olurmu..
peki canımm plattenin yada lorielin yoğun renk acıcsını alır acarım sen bana sen bana boya rengini verdikten sonra
cok soru sordum ama saçımı açtıktan sonra ne kadar zaman sonra boyayabilirim saçlarımı
birde çok korkuyorum saçlarım cok yıpranırmı diye:18:

canım yıpranma olmaz zaten saçını gece aç ertesi sabah boyarsın..ama açıcıdan sonra ilk defa boyadıysan o karamel rengini her gün yada iki günde bir yıkasanda akardı...

canım ben son 6 aylık süreci anlattım işte b kadar boya oldu diye daha önce açma işlemi olduğu için korkuyorum buraya ekliyorum son rengimi, küllüye boyasam kötü mü olur ya da açıcı olmasa da bana renk önersen çok kızıllık olmayan?

canım..küllü kumral olmaz,kumral olmaz..çünki tutmaz,iyi sonuç alamazsın,kahvenin her tonunu deneyebilirsin,Eki Görüntüle 342895 loreal köpük boyalara bakabilirsin kahvelere,eklediğim 53 numara sıcak kahve dore,farklı kahve tonlarıda olabilir..ama ben saçlarının rengini çok beğendim..kızıllıklar bir defada kapanmaz canım..

Son düzenleyen: Moderatör:

5.1 ya da 6.1 falan olur mu ki, aslında loreal in köpük boyasının 56sını boyamıştım o da kızıllı gibi L'Oréal Paris'ten yeni Sublime Mousse bunu boyasam daha mı iyi olur çok renk farkı olur mu canım diplerimle? =) kaç boyamada güzel olur rengim bir de palette radiance 66 büyülü kahve nasıl olur sence? daha açar mı kırar mı kızıllığı? =)

canım sen sonu 1 ile biten boyalardan uzak dur,küllü tonlar saçında yeşerme yapar yemyeşil saçların olur,ben yaptım oradan biliyorum..6 kumral,kumral renk dorelik içermez..saçını kapatamaz diye düşündüm..6,6 da palette dorelik yani hafif altın sarısı.turunculuk var..o daha iyi olur gibi ama saçın 66 dan koyu, sen 5 li numaralara bak birde canım..

o zaman saçımı 53 e boyayayım haftaya yine eklerim resmimi boyadıktan sonra canım çok sağol =) loreal kullanmıştım çok memnundum iki ton koyu tutuyor ama yani Loreal 56 ateşli kahveden kalan koy yerlerim var umarım bu dorelik kızıllığını alır tek duam =)

canım ben kızıldan döndüm,yerinde olsam okadar istemiyorsam açardım çünki saçların kızıl senin bayağı bildiğimiz kızıl..açsan küllü kumralda yapabilirsin..53 yazmamın sebebi şu anki saçınla özdeşleşir,kumral yapsan kötü olacak çünki,,

neguzel bı kızıl bende kızıl ıstıyorum ama cesaretım yok sıyahtan dondum cok zor oldu cunku donmek cok zor oluyor

kızlar merhaba,bende 15 gün önce saçımı evde loreal in yeni çıkan köpük boyasıyla boydım(kızıl büyü)ama saçım koyu renk olduğu için fazla belli olmadı.Bende sıkıldım ve şimdi tekrar karamel falan yaptırmak istiyorum.Nasıl yapabilirm???

tamam güzel sarıya bakan acık bir karamel renk tavsiyesi bekliyorum senden

canım araştırdım..senin istediğin tonda sadece palette delüx altın karamel var ama istediğin ton sanırım..

açtoktan sonra pigmentasyonda yapabilirsin istersen...

yok ben kumral istmiyorum hani kızıllığını alacak bir renk 5.1 d varsa olabilir o açıdan dedim =(

benim saçlarım siyah. doğal rengim hiç boyamadım açmadım. ama hep bu renklerde olmasını istiyorum. nası bişy bu renk bilen söyler mii :2:

canım cok teşekkür ederim ama ben sarıya dönük bir renk istiyorum bu renk bana cok koyu geldi... pigmentasyon nedir hiç bir bilgim yok açıkçası :)

canım bu nasıl..sıcak kahve diye geçiyor loreal 7.31

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 344061 benim saçlarım siyah. doğal rengim hiç boyamadım açmadım. ama hep bu renklerde olmasını istiyorum. nası bişy bu renk bilen söyler mii :2:

eklediğim loreal recital 7 numara hiç boyanmamış saçta resimdekine benzer duruyor..resimdekinde balyajda var ama boya üzerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…