• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

Merhabalar ! benim saçlarım kahverengi oryalsiz, açıcısız hiçbir şekilde açmadan saça direk boya sürerek çok açık değil ama gerçekten sarı denebilecek kadar sarıya boyatma şansım var mı?? ama hiçbir şekilde turuncumsu bir renk almasını istemiyorum kesinlikle sarı tonu olsun istiyorum teşekkürlerr

Kendi sacım koyü kestane diplerden 4-5cm geldi altta nevacolor mistik kahve var palette yogun açıcı açıp altın karamel ya da bal köpüğü gibi bir renge boyasam tutar mı?

tabiki canım neden olmasın..uçlarda başla iki kutu açıcı karıştır..ve uçtan dibe doğru sür yazıldığı süre kadar beklet ertesi gün boya..sanırım altın karamel daha iyi olacaktır..

Merhabalar ! benim saçlarım kahverengi oryalsiz, açıcısız hiçbir şekilde açmadan saça direk boya sürerek çok açık değil ama gerçekten sarı denebilecek kadar sarıya boyatma şansım var mı?? ama hiçbir şekilde turuncumsu bir renk almasını istemiyorum kesinlikle sarı tonu olsun istiyorum teşekkürlerr

canım,saçlarında boya yoksa bu mümkün..ama saçlarında hiç boya olmaması gerek ozaman açabilirsin normal boyalarla..hiç boya yoksa...loreal 9,yada 9,1 ile yaparsan turuncusuz açılır..bir iki defa daha bpoyanırsa zaman içinde istediğin gibi olacaktır..

lütfen biri bana yardımcı olabilir mi?
saç rengim koyu kumraldı kuafore gıttım once oreal ile balyaj atıldı saclarıma ondan sonra acık kumrala boyandı..sacımın altları cok dogal durdu
yalnız dipleri sarımsı kızımlısı birşey oldu ertesi gün tekar gittim kuaföre diplerdeki sarılık gitsin doğal kahve tonlarında bir renk olsun dedim.
koyu kumrala boyadı.Ama hala berbat bir şekilde karamelli bal köpüğü renginde bunu nasıl kahve yapabilirim?:43:

inescim.hala boyamadıysan koyultmak istiyorsan loreal köpük boya tavsiye ederim..kahve tonları çok koyu tutuyor...

inescim.hala boyamadıysan koyultmak istiyorsan loreal köpük boya tavsiye ederim..kahve tonları çok koyu tutuyor...

yok daha boyamadım 1hafta dinlenmeye aldım hergün yıkıyorum ki rengi iyice aksın tekrar boyattığımda bozukluk olmasın diye :D
cevabın için teşekkür ederim denicem loreali..Ama benim saçımda oreal ile atılmış balyajlar var bayada sıklıkla atıldı üzerinede acık kumral var kahveye boyarsam tekrar sarıya dönmez değilmi? akma falan olur mu? sarı tamamen kapansın istiyorumda..

tabiki canım neden olmasın..uçlarda başla iki kutu açıcı karıştır..ve uçtan dibe doğru sür yazıldığı süre kadar beklet ertesi gün boya..sanırım altın karamel daha iyi olacaktır..

Teşekkür ederim cryptic deneyeceğim bu aksam

ben bu akşam koyu kumral-kestane arası olan boyalı saçlarıma hülya avşarın son zamanlarındaki saçları gibi bi değişiklik yapıcam boyamı aldım resimn eklemeyi bilmiyorum o konuda da yardımcı olursanız size de göstericem. ben saçlarını kendi kesen kaşlarını kendi alan ağdasını saç boyasını kendi yapan kuaförlerden nefret eden biriyim :) çevremdekiler inanmıyolar genelde ama böyle :) :9: :23:

canım mesj yazılan alanın aşagısında eklenti ekleye tıklayarak ekleyebilirsin

canım,saçlarında boya yoksa bu mümkün..ama saçlarında hiç boya olmaması gerek ozaman açabilirsin normal boyalarla..hiç boya yoksa...loreal 9,yada 9,1 ile yaparsan turuncusuz açılır..bir iki defa daha bpoyanırsa zaman içinde istediğin gibi olacaktır..

gerçekten mi çok teşekkür ederim bende boya yok

Merhaba
Yardımcı olurmusunuz:26:
Saclarım suanda kumral bakır dore renginde
Bunun uzerine begendiğim bi sarı tonunu boyasam nasıl olur sizce?
Beyaz ısıkta sac rengim bu ama gun ısıgında cok daha turuncu oluyor
$fotoğraf.jpg

Merhaba
Yardımcı olurmusunuz:26:
Saclarım suanda kumral bakır dore renginde
Bunun uzerine begendiğim bi sarı tonunu boyasam nasıl olur sizce?
Beyaz ısıkta sac rengim bu ama gun ısıgında cok daha turuncu oluyor
Eki Görüntüle 336440

eğer boyanın tarifinde yazıldığı gibi 45 dk değilde 30 dk fln beklersen gölgeli bi koyu sarı dore elde edersin :) saçlarımda binlerce renk denedim bizzat kendim, bence fikrin güzel :)

ben bu akşam koyu kumral-kestane arası olan boyalı saçlarıma hülya avşarın son zamanlarındaki saçları gibi bi değişiklik yapıcam boyamı aldım resimn eklemeyi bilmiyorum o konuda da yardımcı olursanız size de göstericem. ben saçlarını kendi kesen kaşlarını kendi alan ağdasını saç boyasını kendi yapan kuaförlerden nefret eden biriyim :) çevremdekiler inanmıyolar genelde ama böyle :) :9: :23:

canım mesaj yazarken aşağı kısımlara ilerle altta eklenti ekle var ordan ekleyebilirsin bekliyoruz..ben kesim hariç kendim yapıyorum..simetri olayı kesimde önemli benim için..

arkadaşlar resim yükleme işini ilk kez yaptığım için 100 msj şartına takılcam galiba onu bilmiyodum az önce biyerde okudum umarım çıkar fotolar :(

Eklentiler

• $Fotoğraf-0040.jpg
    $Fotoğraf-0040.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $Fotoğraf-0050.jpg
    $Fotoğraf-0050.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoğraf-0051.jpg
    $Fotoğraf-0051.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 27

sari sac konusunda biraz deneyim edinmis biri olarak soyluyorum bu istedigini orielsiz yapman ya da yaptirman mumkun degil eger sacin kahve ya da siyah ise.
normal boya ile boyasan cok igrenc bir sariya ya da turuncuya bakira doner, tecrubeyle sabittir.

arkadaslar bir sey onermek istiyorum sizlere boya akitici olarak...
Loreal Oops Hair Colour Remover var benim yasadigim ulkede, Turkiye'de var mi bilmiyorum...
You Tube'dan kullananlara baktim guzel yorumlar yapilmis gercekten ise yariyor, ama ozellikle koyu renk boyalari siliyor mumkun oldugunca...
bende rofle vardi, sac diplerime bir acma islemi yaptim kotu bi renk elde edince sacin tamamini koyu kahveye boyadim 3 gun once (Loreal Healty Look no 4, dark brown) ama resmen siyah oldu:S
1-2 hafta icinde size bu yazdigin urunu kullanip sacimi baska bir renge boyayacagim, sonucu sizlere yazarim...
hazir boya siliciler varsa wellanin lorealin kolestonun yani guzellik urunlerinin satildigi reyonlarda bu tur urunler bulabilirseniz alin bir deneyin derim...

az once biraz daha arastirma yaptim, yeni bir urun daha kesfettim:)
Loreal Color Zap boya silici urun Loreal Color Oops'tan daha iyiymis yani bu soyledigim ikinci urunu kullanmaya karar verdim...
dedigim gibi sonuclarimi yaptigim zaman yazicam kizlar...

az once biraz daha arastirma yaptim, yeni bir urun daha kesfettim:)
Loreal Color Zap boya silici urun Loreal Color Oops'tan daha iyiymis yani bu soyledigim ikinci urunu kullanmaya karar verdim...
dedigim gibi sonuclarimi yaptigim zaman yazicam kizlar...

fiyatı ne kadar bunun?

arkadaşlar öncelikle merhaba ben aranıza yeni katıldım :D hikayemi anlatayım . benim bir önceki röflemde kızıllar oluşmuştu. renk kartelasına dönmüştü saçım dikkatli bakıldığında. bende sinirlendim kuaförümü değiştirdim. şimdi saçlarımdaki kızıllıklar gitti ama sarışın oldum :( ve ben sarışın olmak istemiyordum aslında. şu halini beğenenler çoğunlukta ama ben alışamadım sarışın halime ve yazın düğünüm var yaşlı görünmek istemiyorum nişanlımın yanında yaa :( acaba diyorum üzerine karamel boyayıp rengini koyulaştırsam mı ki çok sarışın olmamış olurum. birde merak ettiğim yıkayınca şimdi dahada mı platin olucak yoksa koyulaşır mı birazcık daha yardım istiyorum..

fiyatı ne kadar bunun?

color oops'un bir kutusu yasadigim ulkede 10 dolar kadar. color zap ne kadar hic bilmiyorum...

arkadaşlar öncelikle merhaba ben aranıza yeni katıldım :D hikayemi anlatayım . benim bir önceki röflemde kızıllar oluşmuştu. renk kartelasına dönmüştü saçım dikkatli bakıldığında. bende sinirlendim kuaförümü değiştirdim. şimdi saçlarımdaki kızıllıklar gitti ama sarışın oldum :( ve ben sarışın olmak istemiyordum aslında. şu halini beğenenler çoğunlukta ama ben alışamadım sarışın halime ve yazın düğünüm var yaşlı görünmek istemiyorum nişanlımın yanında yaa :( acaba diyorum üzerine karamel boyayıp rengini koyulaştırsam mı ki çok sarışın olmamış olurum. birde merak ettiğim yıkayınca şimdi dahada mı platin olucak yoksa koyulaşır mı birazcık daha yardım istiyorum..

sari renk yikandikca acilmaz, aksine aylar gectikce sari renk koyulasir...
yani uzun sure rofle kullandim ben, bana oyle olurdu...

Back