T tu.a.na Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2008 67 0 10 Mart 2010 Konu Sahibi tu.a.na #1 merhaba arkadaslar.yüzümü temızlemek ıcın sizce sabunmu daha iyi yoksa likitmi?sebamet likit hakkında olumlu yorumlar duydum.sizce hangısını kullanmalıyım?cildimi zarar vermeden temızlemek ıstıyorum.cevaplarnız ıcın smdıden tesekkurler..
merhaba arkadaslar.yüzümü temızlemek ıcın sizce sabunmu daha iyi yoksa likitmi?sebamet likit hakkında olumlu yorumlar duydum.sizce hangısını kullanmalıyım?cildimi zarar vermeden temızlemek ıstıyorum.cevaplarnız ıcın smdıden tesekkurler..
mors cantanem Kayıtlı Üye 7 Nisan 2009 4.033 12 10 Mart 2010 Konu Sahibi tu.a.na #2 benim cildim kuru bana yarari olmamisti..ama herkeste ayni etkiyi gostermez dene derim..ph seviyesi cilt icin uygun..
benim cildim kuru bana yarari olmamisti..ama herkeste ayni etkiyi gostermez dene derim..ph seviyesi cilt icin uygun..
koyukahverengi Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2010 382 8 11 Mart 2010 Konu Sahibi tu.a.na #3 canım ben sebamed jelini yıllarca kullandım. battal boyundan alıyordum çok uzun süre gidiyor. güzel bir ürün.
canım ben sebamed jelini yıllarca kullandım. battal boyundan alıyordum çok uzun süre gidiyor. güzel bir ürün.