sabun yeme

donatellamusova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
45
2
86
36
Merhabalar benim öyle bir sorunum var ki ama söylucem ben bi kaç yıldır sabun yiyorum öyle böyle değil baya yiyorum bi kaç sene önce kan iğneleri yaptılar geçmişti fakat yeniden başladı özellikle yeşil sabun yemeye bayılıyorum lütfen yardımcı olun bundan kurtulmak istiyorum

Kansızlık mineral demir eksikliği olan kişilerde genelde yenilmeyen yicekleri yeme zevkinin oldugunu biliyorum bebeklerdede bu yüzden herseyi agzına sokup yemeye çalışma var sizdede bu tür şeyler görünüyor mu kansızlık vs.

Ter kokusunn hosa gitmesi toprak yeme gibi ozellikler kansizliktan ileri gelen seyler. Sabun kimyasal bi madde bu yuzden hakim olman lazim. olamiyorsanda doktor sart. Yoksa vucudunn fizyoloji ve biyolojisine zarar verirsin. Ileri derecelere ulasabilir,

Kan değerlerin çok düşükse büyük olasılık nedeni budur.Doktora gidip bu değerlerin normal derecesine ulaşması için bi süre ilaç kullanırsın bu şekilde çözüm bulunabilir D donatellamusova

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…