• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabun kokulu parfüm

Aylardır hafif, fresh ya da çiçekimsi bir koku arıyordum. O kadar çok koku denedim ki aralarında favorim Tresor in love oldu.

Hafif, baharat kokusu içermeyen, çiçekimsi ...
Evett :)) tresor in love çok hoş çiçeksi muhteşem bir koku ama kalıcı değil :110:

Evett :)) tresor in love çok hoş çiçeksi muhteşem bir koku ama kalıcı değil :110:

Evet çok kalıcı değil, zaten bu nedenle çok ağır kokmuyor.

Mesela 3 gün önce ''Armani Mania''yı bileğime sıkmıştım.Pudramsı-çiçekimsi bir kokusu var. Banyo yaptım, kaç kere elimi yıkadım, kokusu hala duruyor oldukça kalıcı ama işte bu tarz parfümler bana ağır geliyor nedense. Kalıcı parfüm isteyenlere öneririm Mania'yı.

Evet çok kalıcı değil, zaten bu nedenle çok ağır kokmuyor.

Mesela 3 gün önce ''Armani Mania''yı bileğime sıkmıştım.Pudramsı-çiçekimsi bir kokusu var. Banyo yaptım, kaç kere elimi yıkadım, kokusu hala duruyor oldukça kalıcı ama işte bu tarz parfümler bana ağır geliyor nedense. Kalıcı parfüm isteyenlere öneririm Mania'yı.
Ayy ben mania yı çok beğeniyorum ama eşim sıradan bir koku dediği için alıpta kullanmadım hiç :))

jennifer lopez glow çiçek-sabun kokusu yıllardır hep alırım. Ama orjinal bulamıyorum artık açık var.
armani acqua di gio yazlık, yasemin ve hafif sabunumsu
212 klasik
lacoste klasik sabunumsu diye hatırlıyorum
ralph lauren romance yine çiçek- yumuşatıcı kokusu.
orjinal alırım diyorsan prada infusion d'iris al çık :)

Bulgari blv tam bir sabunsu parfüm
Birde armani Code sabunsu kokuyor

Back