• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sabisin Gelinliğiii (yorumlarınızı bekliyorum) =)))

Bende senin gibi dantelli ve sade istiyodum çok ama insan deneyince fikri çok değişiyo Hangi gelinlikçiye girdiysem bana taşın yakıştığını söylediler Eminim sende öyle düşünmesen almazdın zaten Benimde senin gbi bir anda fikrim değişmişti ama hiç pişman olmadım Önemli olan gelinliğin güzel olması değil senin üzerinde nasıl durduğu,sana yakışıp yakışmadığı Eğer giydiğinde fiyonk da güzel duruyosa kesinlikle çıkartma

ben de fiyonku beğenmedim. Nasıl tercih edersen mutlulukla giy :)

gelinliğin çok güzel canım rabbim ağız tadıyla giymeyi nasip etsin ama ben fiyonk sevmiyenlerdenim arkada kuyruk çıkmış hissi verio :nazar:

fiyonk haric bence hos ama sade bi gelinlik :)

teşekkür ederim kızlarr =)

Bende senin gibi dantelli ve sade istiyodum çok ama insan deneyince fikri çok değişiyo Hangi gelinlikçiye girdiysem bana taşın yakıştığını söylediler Eminim sende öyle düşünmesen almazdın zaten Benimde senin gbi bir anda fikrim değişmişti ama hiç pişman olmadım Önemli olan gelinliğin güzel olması değil senin üzerinde nasıl durduğu,sana yakışıp yakışmadığı Eğer giydiğinde fiyonk da güzel duruyosa kesinlikle çıkartma

ewet ben dantelliyi de denedim bunu da denedim ve taşlı gerçekten çok yakıştı yüzüme renk kattı diğer türlü çok soluk gösterdi beni ve annem de nişanlım da çok beğendi... ayna bazen insanı yanıltabiliyor ama yanında birileri olunca onlar da onay werince aldım =) sonra pişman oldum gibi oldu hani niye çok taşlı aldım diye ama ısındım sonradan =)) fiyonkta yakıştı aslında bakalım artık =) teşekkür ederim =)

Prensesler gibi olacaksın maşallah çok güzel canım ve bu gelinliğe diğer topiğin de belirttiğim gibi tepeden duvak :29:

Prensesler gibi olacaksın maşallah çok güzel canım ve bu gelinliğe diğer topiğin de belirttiğim gibi tepeden duvak :29:

teşekkür ederiim nehirciğiim inşallah güzel olurum =)

bakalım hem alttan hem üstten duvak denizem hangisi yakışırsa o olcak artık =)

bu arkaya takılan kurdaleden iğreti geldi arkadaşım bence takma..
hele bide bunun renklisini takan var evlerden ırak!!!
gelinliğin çok tatlı maşallah ama lütfen o kurdaleyiii takmaa :37:

Back