Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 976508 Eki Görüntüle 976506
arkadaşlar bu da benim gelinliğim.. arkadaki fiyonku taktırmaktan wazgeçebilirim =)
yorumlarınızı bekliyorum
Genel olarak taşlı yerine dantel tercih ediyorum ama bu gelinliği sevdim canım bence de çıkarma fiyonk hava katmış gelinliğe belin incecik sanırım bunun üzerine yoğun tüllü türkan şoray duvağı yaptırmalısın tepeden çok güzel olur kurdelede toz pembe tercih edebilirsin , eteği tül olduğu için fiyonk rengi çok önemli diil die düşünüyorumm çiçeğini aldın mı ? çiçeğinle bel kurdeleni uydurursun :)
çoook mutlu ol canım şimdiden tebriklerr
bence çok güzel fiyonk dursun :)
Bence fiyonk kalsın fakat fiyonkunu tülden yaptır. Tam ortasınada savaroski taş ile süs yaptır. Çok daha güzel olacaktır.
Saten pek hoşuma gitmedi. Hem oturup kalkarken çok daha çabuk kırışır eğer sateni kaliteli değilse. :26:
Canım gelinlik önden bakılınca çok güzel duruyor ama arkadaki fiyonku pek beğenmedim ben.
Öncelikle hayırlısı olsun ınsAllah..cici bir topuz yaptırırsan fiyonk hoş durabilir bence :)
[FONT=Comic Sans MS]ewet duvağım zaten türkan şoray duvağı olacak ama çok fışkırmasını sewmiyorum o yüzden nazik olacak =)) fiyonk toz pempe iyi durmaz diye düşünüyorum çünkü zaten üst kısmı çok hareketli olacak o yüzden beyaz olcak.. ewet belim de baya ince bu gelinlik de çok şirinimsi durdu üstümde.. normalde hep istediğim danteldi ama o da neden bana uymadı anlamadım =)
hatta hep asla boncuklu abartı bişey almam giymem diordum ama büyük konuşmamak gerek =) saol canım yorumun için =)[/FONT]
aa satenin öyle kışışabileceğini bilmiyordum canım geklinlikçimle konuşurum bu konuyu da ayrıca. tül olmaz ama en azndan sateni kaliteli midir sormak lazım teşekkür ederim =)
hımmm kimi beğeniyor kimi de beğenmiyor hadi bakalım son durum ne olacak =)
kesinlikle şık bi topuz olcak teşekkür ederim =)
Kalitesiz ise kırışır canım
bakcaz bi çaresine o zaman zaten burda durduğu gibi çok büyükte olmayacak biraz küçültcekler =))
Hımm iyi bakalım Bittiğinde fotoğraflarının bekliyoruz
güle güle giyin bence kurdelayı çıkartın, çok daha güzel olur ben beğendim..
Eki Görüntüle 976508 Eki Görüntüle 976506
arkadaşlar bu da benim gelinliğim.. arkadaki fiyonku taktırmaktan wazgeçebilirim =)
yorumlarınızı bekliyorum
Bence zarif bi gelinlik, güle güle giy insallah
,ama ben de kurdelanin cikarilmasindan yanayim...
Hoş bir gelinlik, kemer bu sene moda,
Straplez gelinliklerde tepeden duvak hoş duruyor, duvağınız uzun seçip , üştüne minik taşlar serpiştirirseniz hoş bir ışıltı oluyor.
Fiyonk çok alakasız, sanki başka gelinlikten çıkarılıp dikilmiş gibi
Bu gelinliğe fiyonk gitmemiş.Güle güle giyin.
Canım bence gelinliğin çok güzel fiyonk sevimli bir hava katmış, eğer fiyonku çıkarmak istersen de şık durur.. Ben de gelinliğimi çok acele aldım ama pişman olma, sana yakışan gelinliği seçmek çok önemli.. Sade ve şık bir gelinlik, mutluluklar dilerim :)
Gelinlik çok güzel bir model ama ben üzgünüm fiyonkunu pek beğenmedim ama tabi karar senin
Büyük duruyor gelinliğin kurdelesi. Belindeki taslar esasında yeterli duruyor. Kurdeleye gerek yokmuş gibi geldi. Ama kurdele istiyorsan daha küçük bir kurdele seçip renkli yapabilirsin.
Çok güzel zarif bi gelinlik Fiyonku bence kalsın çünkü gelinliğin bi özelliği kalmaz o zaman