Gelinlik Modelleri Sabisin Gelinliğiii (yorumlarınızı bekliyorum) =)))

Normalde takılan fiyonklara antipatiğimdir ama bu hoş duruyor sanki, bence güzel bir gelinlik hayırlı olsun ama ben dantelli bir gelinliği tercih edeceğim inşallah Mutluluklar dilerim size

gelinlikçim fiyonku küçültürüz dedi ama sonradan düşündüm istemiyorum gerçii giydiğimde çok güzel durdu nişanlım da annem de çok beğendim ben de çok beğenerek aldım..

normalde dantelli istiyordum ben ve daha sade istiyordum ama bi anda nasıl olduysa bunu aldım hafiften de pişman olmuş gibiyim fikrimi de değiştiremem :2:

bu gelinliğin duvağı için de tepeden duvak yapalım demişti gelinlikçim...

Bence fiyonku küçültüp kullanabilirsin, Hoş duruyor çünkü fiyonkla. Duvak konusunda da fiyonk kullanırsan kısa bir duvak tercih et ki detayı görünsün sırt kısmının

Bence fiyonku küçültüp kullanabilirsin, Hoş duruyor çünkü fiyonkla. Duvak konusunda da fiyonk kullanırsan kısa bir duvak tercih et ki detayı görünsün sırt kısmının

bilimiyorumkii :S bende çitf duvak kullanayım bi uzun bi de orta boy kullanayım diyorum uzunu oynarken çıkarırım diye düşünüyorum.. fiyonku da komple çıkarabilirim iştee... pufff keşke biraz daha mı gezseydimlkii çok çabuk karar werdm sankii

Almışın artık dert etme kendine, güzel bi gelinlik bence eğer fiyonk da çıkacaksa orta ve uzun duvak olur, ama fiyonk duracaksa kısa duvak tercih et. Eminim çok güzel olacaksındır

canım gelinliğin çok güzel ama bana kalırsa fiyonk olmamalı biraz basitleştirmiş gelinliği.tabi kara senin hayırlı olsun.:20

Almışın artık dert etme kendine, güzel bi gelinlik bence eğer fiyonk da çıkacaksa orta ve uzun duvak olur, ama fiyonk duracaksa kısa duvak tercih et. Eminim çok güzel olacaksındır

canım gelinliğin çok güzel ama bana kalırsa fiyonk olmamalı biraz basitleştirmiş gelinliği.tabi kara senin hayırlı olsun.:20

teşekkür ederim kızlarr içimi ferahlattınız valla =))

prowalarda bakıcam fiyonklu-fionksuz hangisi iyi durursa öyle kullanıcam çok saolun =))

ben kendi adıma gelinlikte gri taşları sevmiyorum ama fiyonku sorarsan bence kalmalı ...

bence hoş durmuş.uzun duvak yaptırma fiyongun özelliği kalmaz.ve birde ne kadar çok yer gezersen kafan o kadar karışır.gayet güzel bir gelinlik.allah sineriyle giydirmeyi nasip etsin.

fiyonk olmasa gelinlik diğer gelinliklere benzeyecek ama bence fiyonk kullanmamalısın.çünkü bu gelinlikte kötü durmuş.sanki gelinlikle fiyonkun renkleri ve kumaşı uyuşmuyor birbirine.:44:
ama genel olarak güzel bir gelinlik.

Son düzenleme:
Canım çok güzel bnce fiyonk dursun öbür türlü bi özelliği kalmıcak

doğru söylüyorsun aslında ama bu konuda acayip kararsızım

ben kendi adıma gelinlikte gri taşları sevmiyorum ama fiyonku sorarsan bence kalmalı ...

evet bende hiç sewmezdim ama giyince nedense bi anda wuruldum nişanlım çok yakıştırdı bende aynada kendimi çok şeker buldum içinde =) normalde benim istediğim dantelli falandı ama o da beni olduğumdan olgun gösterdi tipime uymadı nedense

bence hoş durmuş.uzun duvak yaptırma fiyongun özelliği kalmaz.ve birde ne kadar çok yer gezersen kafan o kadar karışır.gayet güzel bir gelinlik.allah sineriyle giydirmeyi nasip etsin.

amin çok teşekkür ederim cnm.. fiyonk kalırsa duvak kısa olmak zorunda olduğu için bnde uzun duwak istemiştim hep ama ailem hep fiyonkun kalmasından yana daha farklı yaşına uygun tipine uygun diolar ama bakıcaz artk =)
evet renk farklılığı var cnm o da benim dikkatimi çekmişti.. zaten gelinlik üzertime göre baştan dikilecek o fiyonkta da küçültme yapacaklar ve eğer kullanmak istemezsem zaten çıkarılıp taklılan bşy olckmış.. yalnız bende baya bu konuda kararsız kaldım

Genel olarak taşlı yerine dantel tercih ediyorum ama bu gelinliği sevdim canım bence de çıkarma fiyonk hava katmış gelinliğe belin incecik sanırım bunun üzerine yoğun tüllü türkan şoray duvağı yaptırmalısın tepeden çok güzel olur kurdelede toz pembe tercih edebilirsin , eteği tül olduğu için fiyonk rengi çok önemli diil die düşünüyorumm çiçeğini aldın mı ? çiçeğinle bel kurdeleni uydurursun :)
çoook mutlu ol canım şimdiden tebriklerr

Bence fiyonk kalsın fakat fiyonkunu tülden yaptır. Tam ortasınada savaroski taş ile süs yaptır. Çok daha güzel olacaktır.

Saten pek hoşuma gitmedi. Hem oturup kalkarken çok daha çabuk kırışır eğer sateni kaliteli değilse. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…