Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr bi yorum yapın lütfeenn
Normalde takılan fiyonklara antipatiğimdir ama bu hoş duruyor sanki, bence güzel bir gelinlik hayırlı olsun ama ben dantelli bir gelinliği tercih edeceğim inşallah Mutluluklar dilerim size
gelinlikçim fiyonku küçültürüz dedi ama sonradan düşündüm istemiyorum gerçii giydiğimde çok güzel durdu nişanlım da annem de çok beğendim ben de çok beğenerek aldım..
normalde dantelli istiyordum ben ve daha sade istiyordum ama bi anda nasıl olduysa bunu aldım hafiften de pişman olmuş gibiyim fikrimi de değiştiremem :2:
bu gelinliğin duvağı için de tepeden duvak yapalım demişti gelinlikçim...
Bence fiyonku küçültüp kullanabilirsin, Hoş duruyor çünkü fiyonkla. Duvak konusunda da fiyonk kullanırsan kısa bir duvak tercih et ki detayı görünsün sırt kısmının
bilimiyorumkii :S bende çitf duvak kullanayım bi uzun bi de orta boy kullanayım diyorum uzunu oynarken çıkarırım diye düşünüyorum.. fiyonku da komple çıkarabilirim iştee... pufff keşke biraz daha mı gezseydimlkii çok çabuk karar werdm sankii
Almışın artık dert etme kendine, güzel bi gelinlik bence eğer fiyonk da çıkacaksa orta ve uzun duvak olur, ama fiyonk duracaksa kısa duvak tercih et. Eminim çok güzel olacaksındır
canım gelinliğin çok güzel ama bana kalırsa fiyonk olmamalı biraz basitleştirmiş gelinliği.tabi kara senin hayırlı olsun.:20
Eki Görüntüle 976508 Eki Görüntüle 976506
arkadaşlar bu da benim gelinliğim.. arkadaki fiyonku taktırmaktan wazgeçebilirim =)
yorumlarınızı bekliyorum
Canım çok güzel bnce fiyonk dursun öbür türlü bi özelliği kalmıcak
ben kendi adıma gelinlikte gri taşları sevmiyorum ama fiyonku sorarsan bence kalmalı ...
bence hoş durmuş.uzun duvak yaptırma fiyongun özelliği kalmaz.ve birde ne kadar çok yer gezersen kafan o kadar karışır.gayet güzel bir gelinlik.allah sineriyle giydirmeyi nasip etsin.
fiyonk olmasa gelinlik diğer gelinliklere benzeyecek ama bence fiyonk kullanmamalısın.çünkü bu gelinlikte kötü durmuş.sanki gelinlikle fiyonkun renkleri ve kumaşı uyuşmuyor birbirine.:44:
ama genel olarak güzel bir gelinlik.
bence fiyonk dursun, ama boyutu biraz küçültülebilir :)