• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsız mucizemi bugün öğrendik ki H A M İ L E Y İ M !

tebrikler canım...bende çooooooooook umutsuzken mucizem gelmişti,şuan 26+3 günlük hamileyim...Allah hepimizin yüzünü güldürsün...:)))

teşekkürler canım a.s.
ya acaba senin haftalarını görebilir miyim , inşallah :Saruboceq:

çok ama çok ama çokkkkkkkkk sevindim fikrini değiştirmiş olmana ve bunda bir nebze de olsa benim katkım olmasına : ))))
süpersin , bak gör , sen istediğin , vaz geçmediğin sürece olacak bu iş :Saruboceq:
sen bir çokğumuza göre 1-0 öndesin , 5 yaşında 1 kızın varrrrr zaten :lepi: o da dua etsin , kardeşini dilesin , çocuklara malum oluyor gerçekten .
Ablamın kızı bana derdiki :
- teyze sen önder eniştemle evli misin ?
- evet teyzecim
- öyleyse niye senin karnında bebek yok
- ?????
- hani evlenen herkesin karnında bebek oluyor ya ondan soruyorum
- sen dua et teyzecim , olur bak o zaman .. pekiiiiiiiiii , kız mı olsun , erkek mi ?
- kız olsun kızzzzzzzzzzz

derdi şirinem benim .transferden sonra konuştuğumuzda ve ben yine aynı soruyu sorduğumdaysa ;

- kız da olsun , erkek de olsun , iki tane olsun , ikiz olsun ...

demişti . ablamın söylettiğini sanmıştım , ablamı telefona çağırıp sorduğumdaysa ablam " söyleyene değil söyletene bak " demişti ...

bu da böyle bir anımdır :roflol:

umudunu yitirme , en umutsuz olduğun zamanda / her gecenin sonu sabah misali / çok iyi bir şey yaşayacağına inan yerimseniben

cnm benim sagol ins hakkimizda hayirliis olurbenim kizim inan her aksama yatarken dua ediyorum kiz kardesi olsun diye umarim rabbim onunda benimde dualarimi kabul eder rabbim hepimizin dualarini kabul etsin yazdiklarin icin sagol allah razi olsun bebeginide annesine ve babasina bagislasin insaaalllaaaahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: (aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn):1hug:

cnm benim sagol ins hakkimizda hayirliis olurbenim kizim inan her aksama yatarken dua ediyorum kiz kardesi olsun diye umarim rabbim onunda benimde dualarimi kabul eder rabbim hepimizin dualarini kabul etsin yazdiklarin icin sagol allah razi olsun bebeginide annesine ve babasina bagislasin insaaalllaaaahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: (aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn):1hug:

yerim o fıstığı ben , pek karamel bi şey annesi , öyle mi hakkaten ??
rica ederim ayrıca :1rolleyes: Allah razı olsun duaların için , hepimizin meleklerimizi kucaklarımıza hayırlısıyla versin :Saruboceq:

teşekkürler canım a.s.
ya acaba senin haftalarını görebilir miyim , inşallah :Saruboceq:

öyle bi geçiyorki vakit....hamile kalmadan önce pozitif sonuç imkansız gbi geliyordu,hamile kaldıktan sonra 12.haftayı görmek,sonra 20.haftayı görmek imkansız gibiydi...şimdide doğum anı hayal gibi geliyor....Allah sevincimizi yarım bırakmasın...:)))

canım çok tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inşallah.....

öyle bi geçiyorki vakit....hamile kalmadan önce pozitif sonuç imkansız gbi geliyordu,hamile kaldıktan sonra 12.haftayı görmek,sonra 20.haftayı görmek imkansız gibiydi...şimdide doğum anı hayal gibi geliyor....Allah sevincimizi yarım bırakmasın...:)))

çok teşekkürler canım , haklısın a.s.
belki de böyle düşünmeme sebep olumsuz denmelerimin sayısının çok oluşudur .. kovalamak lazım onları zihinden , en temizi bi resetlemek lazım yerimseniben
Amin , inşallah yarım kalmaz mutluluğumuz ..kimsenin kalmasın .. her kadın yaşasın o duyguyu ta içinde , en yüreğinde ..

canım çok tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inşallah.....

amin canım , çok teşekkürler a.s.
aynı dilek ve duaları ben de senin için diliyorum Rabbimden , sağlıcakla ve zamanında kucağına alman dileğiyle ..

Arkadaşım tebrikler!Allah sana ve bebişine sağlık versin:))Darısı bebek hasreti çeken herkese işallahh!!

Arkadaşım tebrikler!Allah sana ve bebişine sağlık versin:))Darısı bebek hasreti çeken herkese işallahh!!

teşekkür ederim canım a.s.
sana da kocaman maşallah :nazar: az kalmış miniğine kavuşmana ..
kolay , sağlıklı ve sorunsuz bir doğum dilerim ...

cooooook sevindim allah tamamına erdirsin canım.birsey sorucam en son denemende kaç yumurtan toplandı ve hangi merkezde yaptırdın.

cooooook sevindim allah tamamına erdirsin canım.birsey sorucam en son denemende kaç yumurtan toplandı ve hangi merkezde yaptırdın.

teşekkür ederim canımmmma.s.
son denemede 11 yumurtam toplandı ( bende de düşük over rezervi var ) ..
son denememi Umut tüp bebekte yaptım . Dr.um Levent bey sağolsun o kadar ilgili ve sevecen , yardımsever bir insandı ki , bu olaya -merkeze-işlerimin çok iyiye gideceğine inancım katlandı sayesinde . hala en ufak sorunumda telefonla ulaşıp bilgi verir ve yapmam gerekenleri öğrenirim .. keşke daha önceden gelseydim oraya bile dediğim oldu çok , ama herşeyin bir zamanı var değil mi yerimseniben
eğer karar vermediysen , ist.daysan yada gidebileceksen orayı ve dr.umu kesssssssinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim .
Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:

selamlar... stardust sana bir kaç soru sormak istiyorum.adetin normaal bi şekilde devam ettimi?yani 3-4 gün yoksa kesildi mi?birde adet bittikten sonra ağrıların devam etti mi?Bende aşılama sonucu adet gördüm ve bitti.ama kasıklarda hafif bir agrı var ve ben kan testi yaptırmadım adet olunca. senin yazını görünce olabilir mi die düşündüm.
inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.tebrik ederim...

selamlar... stardust sana bir kaç soru sormak istiyorum.adetin normaal bi şekilde devam ettimi?yani 3-4 gün yoksa kesildi mi?birde adet bittikten sonra ağrıların devam etti mi?Bende aşılama sonucu adet gördüm ve bitti.ama kasıklarda hafif bir agrı var ve ben kan testi yaptırmadım adet olunca. senin yazını görünce olabilir mi die düşündüm.
inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.tebrik ederim...

amin canım , teşekkür ederim a.s.
benim o akşam kesildi , ertesi gün ve sonraki günlerde hiç bir lekelenme olmadı . ama herkeste farlı oluyor , mesela zigo nun yanlış aklımda kalmadıysa 2 gün felan sürdü , yine yazımda belirttiğim akrabamız 2 gün full adet oldu hem de ağrılı felan .. ama hep sonuçlarımız Allaha şükür pozitif oldu .. ağrım sabah vardı , sonra biraz daha devam etti 2-3 saat , zaten stresten üzüntüden ağrıı felan hissetmiyorsun , sonra da sevinçten :utangac: Allah sana da nasip etsin . günün geldi ya da geçtiyse BetaHcg testi yaptır bence , ne kaybedersin yerimseniben
iyi bayramlar !

Teşekkür ederim.o zaman benim için dogru zaman değil.çünkü 4-5 gün boyunca normal adet gördüm.Neyse birdahaki sefere.herkese

Back