canım umuttamı oldu tedavin senin...
evet canım , umut'ta oldum .. herkese tavsiye ederim .
Hazır bahsi geçmişken buradan dr.um Levent KONUR ve ekibine sonuz teşekkür ederim a.s. Tek kelimeyle kusursuz bir ekip ve kusursuz bir hizmet veriyorlar . Allah korusun olumsuz sonuç alsaydım da 2-3 ay sonra yine orada yine aynı dr.umla yeniden deneyecektim ..
Her zaman dediğim gibi " merkez bahane , olumlu sonuç şahane " yerimseniben
Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin ..
tebrik ederim canım,inşallah bebeklerini kucağına da alır,tüm yaşadığın bu zorlu süreci unutursun.rabbim inşallah bizlere de bu güzel duyguyu yaşama şansı verir..a.s.
Amin canım , çok teşekkür ederim a.s.
Hep bu yoldan geçenler gün gelip bu anları unutacağımı söylüyor , hatta bugün konuştuğum , o da tedaviyle hem de ilk tedavisinde kızını kucağına alan , bir arkadaşım bana ne zaman keseyyi göreceğimi kalp atışlarını duyacağımı sordu . Ben de ona sorunca " unutuyorsun herşeyi olanca hızla " dedi .. Ama ilginçtir ben pek unutmak istemiyorum :1shok: nedeniyse , canımı acıttıysa da çok çok onları beklemek , onlar için dua etmek göz yaşı dökmek daha çok kamçılardı beni , ne zorum varsa kendime :1rolleyes:
İnşallah siz de , sırası gelen herkes o güzel duyguyu yaşar ..
tebrik ederim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ve allah tüm isteyenlere versin insallah .senin sorunun neydi canim bir sakincasi yoksa anlatirmisin.
teşekkür ederim canım a.s.
Amin inşallah dileyen , isteyen herkes yaşar bu duyguyu ..
Elbette sakıncası yok : eşimde varikosel vardı , 2 sene önce ameliyat oldu ama normal gebelik gelişmedi hiç. sonra 3. denemeyi yaptık , olmadı yine . bende de düşük over rezervi tanısı konulmuştu . 3 olumsuz denemeden sonra hşsteroskopi istendi ama yaptırdığım merkezdeki hoca laparoskopi yapmayı uygun gördü . laparoskopiden sonra yaklaşık 2,5 ay sonra 4. denememi yaptım ve Allaha şükür olumlu sonuç aldım , inşallah tamamına da erer sorunsuz bir şekilde ..