tebrik aderim canım ben de 4 üncü denemem deyim aralık 1 tahlil günüm allah senin gibi bizlerede o sevinci yaşatsın:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
tebrikler canım çok sevindim bizlere de umut oldun allah kucagına almanı nasip etsin saglıklı sıhatli darısı biz olmayanların başına
selam canım çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Darısı bütün isteyenlerin başına...
canım umuttamı oldu tedavin senin...
tebrik ederim canım,inşallah bebeklerini kucağına da alır,tüm yaşadığın bu zorlu süreci unutursun.rabbim inşallah bizlere de bu güzel duyguyu yaşama şansı verir..a.s.
tebrik ederim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ve allah tüm isteyenlere versin insallah .senin sorunun neydi canim bir sakincasi yoksa anlatirmisin.
canım gözünayın allah tamamına erdirsin izmirde yaptırdın heralde nerde acaba. bende izmirde2 kez yaptım olmadı şimdi ise kendiliğinden hamile kaldım 11 sene sonrayüce allahım banada nasip etti sonunda daha 1 hafta oldu öğreneli nasıl güzel bir mutluluk böyle allahım ayırmasın inş bizleri bebeklerimizden
tebrikler rabbim tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı uğurlu evlatlar nasip etsin canım
hayırlı olsun rabbim kucagınıza almayı nasip etsin güzel dualarınızı bizden esirgemeyin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bizde başkalarına umut oluruz mutlulugunuz daim olsun
tebrikler canm,hayırlı olsun.
canım darısı basımıza tebrık ederım
hayırlı olsun canım sen de benim gibi 4. denemende hamiş olmuşsun.Allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
hayırlı olsun canım Allah kucağına almyı da nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?