Sabırsız mucizemi bugün öğrendik ki H A M İ L E Y İ M !

Starimu

Tosbaam abi oluyor :)
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2008
4.542
19
683

İnanması güç , hakkaten bir gün ben de bu satırları yazar mıyım , yazarken neler hissederim kim bilir derken Rabbim bana da nasip etti .
Neden sabırsız , çünkü reglim başladı , ağrılarım vardı . klasik regl öncesi açık kırmızı akıntı şeklinde gelince önce dünya başıma yıkıldı . Sonra bir akrabamız aklıma geldi , o da test gününe hem de 2 gün kala bariz bir şekilde regl olmuştu , artık tamam olmadı bu iş derken test günü usulen testini yaptırdı ve mucize ikizlerini dünyaya getirmişti .
Sesli sesli " niye ya niye yaa " diye ağlarken bir yandan akrabam Seda aklıma geliyordu kendimi daha fazla yıpratmamak için , ne de olsa daha kesin bir şey yoktu ortada ama bir yandan da beynimde hep şu soru çınlıyordu " ya değilse , ya BEN üstüne görmemişsem " ..

Tedavi boyunca hep iyimser oldum elimde değildi sanki kesinlikle olacak bu kez , ve ben gün tamamlıyormuşum gibi geliyordu . transferden sonraki ilk 2-3 gün yine çok umutluyum , sonraki 1 hafta belirsiz hisler yaşadım . 1-2 gündürse tuhaf iç sıkıntılarım vardı . belki eski tecrübelerim beni sıkıştırıyordu belki de halen kullanmakta olduğum horman bant ve fitilleri diyordum . Tek rahatladığım zamanlar elimi karnıma koyup varlıklarını hissetmeye çalıştığım , o şekilde onlarla konuştuğum ve dua ettiğim zamanlardı ..
Bugün ikiz kızlarımı gördüm rüyamda , eşimde uçsuz bucaksız bembeyaz kar örüntüsü görmüş . hep hayra yorduk ve çok sevindik . Sonrasında sevincimiz bir süre gölgelendiyse de hep dua ettim , hatta belki de tedavim süresince en çok bugün dua ettim sanırım :)
" Başıma gelen ve benim kötü olarak algıladığım/gördüğüm herşeyin arkası bir mutlulukla aydınlandı . Yine benzer bir şey olacak ve Rabbim sen bugün de benim yüzüm gldüreceksin , buna inancım sonsuz " diye dua ettim , karşılığını aldım şükürler olsun .
Bir arkadaşım vardı , bu mücadeleye başladığım 2005ten beri tanıdığım bir arkadaşım , hep bana " msn listemde birsen - bir ben , bir x , bir y kaldık hamile kalmayan " derdi . Ben de ona " onların hepsi hamile kalacak , sen de kalacaksın ve ben senden sonra yaşayacağım bu mucizeyi " derdim , öyle de oldu .
Tüm bunları neden mi yazıyorum ????
Benim gibi umudunu yitirmiş , yada " aman herkese olur da bana olmaz " diyenler varsa onların -naçizane- umudu olmak için yazıyorum .
Bu benim 4. denememdi , deneme sayısı arttıkça tedaviler - alınan olumsuz sonuçlar daha da yıpratır maalesef . Kimsenin umudunu yitirmemesini diliyorum . Hakikaten herşeyin bir zamanı var ve o zaman gelmeden hiçbirşey olmuyor ..
Umarım sizler benim kadar beklemez , yorulmaz ve en yakın zamanda , sağlıcakla alırsınız olumlu sonuçlarınızı ve koklarsınız mucizelerinizi .
Allah hepimizin yardımcısı olsun , yanında olsun , sabır-maddi/manevi güç-inanç ve umut versin ...

sevgilerimle

hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın allah o günleri bizede nasıp eder inşallah

tebrik ederim allah kucağına alıp sevdiğin günler yaşatsın. sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.

hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın allah o günleri bizede nasıp eder inşallah

amin canım . Teşekkür ederim a.s..
Olacak , Allahın izniyle , yeter ki bu yolda ilerlemeye , kendinize ve O'na inanmaya devam edin . Bedeninizi ve ruhunuzu tamamen hazırlayınca oluyor sanırım ..
çünkü benim deiğer denemelerimde kendimi çok hazırlamamıştım sanırım , yani " acaba biraz daha beklemeli miyim , acele mi ediyorum tedavi için- annelik için ?? " derdim . Bu kez öyle hislerim olmadı Allaha şükür ve çok çok istedim .Eminim sizler de diyorsunuz " sanki biz istemiyor muyuz " diye .Bazen istediğimizi sanıyoruz , tüm gücümüzü enerjimizi vermiyoruz istediğimiz şeye ya da doğru zaman olmuyor . tabiatta herşeyin bir uyumu var bir dengesi ve herşeyin bir zamanı , O'nun da bir bildiği .. Biraz sabırla olacağına inanıyorum ben kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
tebrikler allah tamamınada erdirsin darısı biz isteyenlerinde başına :CüvCüvbende herkesin olur benim olmaz diyenlerdenim) 2 negatif sonucum var 3.denememi ocak ayında başlıyacam inşallah bu sfer bebişim benimle kalır :Saruboceq:allah isteyen herkese versin (AMİNNN)

canım senin adına çok sevindim,rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah...
benim gibi olmayanlar içinde dua et olurmu şekerim...

selam canım hamişliğini kutluyorum tebrikler ..hayırlısıyla kucağına aldığın güneride görürsün inşşş..:1hug:

Canım çok tebrik ederim gerçekten çok sevindim allah eline ayağına kauştursun sanırım çoğul gebelik olacak senin nde benim 11.gün değerim 220 idi ve şu an ikizlerime hamileyim umarım herşeyin hayırlısı olur...

tebrik ederim cnm Allah tamamina erdirsin ...hihoyyyt
Kucagina almayi da nasip etsinn ...:1hug:a.s.

Bende tebrik ederim canim seni..hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin Rabbim bebegini. Darisi tum isteyenlerin..bekleyenlerin basina!

tebrik aderim canım ben de 4 üncü denemem deyim aralık 1 tahlil günüm allah senin gibi bizlerede o sevinci yaşatsın:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

tebrikler canım çok sevindim bizlere de umut oldun allah kucagına almanı nasip etsin saglıklı sıhatli darısı biz olmayanların başına

selam canım çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Darısı bütün isteyenlerin başına...

çok klasik olacak belki ama " benim olduysa herkesin olur " derdim , oluyomuş hakkaten ya :1shok:
3. denemeni yeni yılda yapacaksın, inşallah yeni yıl senin için yeni umutlara - mutluluklara gebe olsun , sen de gebe olucan zaten inşallah hihoyyyt

canım senin adına çok sevindim,rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah...
benim gibi olmayanlar içinde dua et olurmu şekerim...

Amin canım , çok teşekkür ederim iyi dileklerin için a.s.
Etmez olur muyum , kendime dua ederken de hep " isteyen , dileyen , bekleyen , emek veren herkesle beraber ver " diye dua ederdim , yine öyle dua edicem çünkü maraton test sonucunu alınca bitmiyor , sadece level atlıyor yerimseniben
Allah gönlündekini hayırlısıyla versin

selam canım hamişliğini kutluyorum tebrikler ..hayırlısıyla kucağına aldığın güneride görürsün inşşş..:1hug:

İnşallah canım , aynı mutluluğu senin için de dilerim ve çok teşekkürler iyi dileklerin için a.s.

Çokkkk teşekkür ederim a.s.
ne güzel , seni takip edicem demektir yerimseniben
kese/yi/leri ne zaman gördün ??
Allah senin hamişliğini de sağlıcakla ve zamanında tamamına erdirsin

tebrik ederim cnm Allah tamamina erdirsin ...hihoyyyt
Kucagina almayi da nasip etsinn ...:1hug:a.s.

Amin canım , teşekkür ederim a.s.
Darısı sizlerin de başına . İnşallah bu ilk etap mutluluğu isteyen herkes yaşar ve hayırlısıyla ve zamanında kucağına alır yavrularını ...

Bende tebrik ederim canim seni..hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin Rabbim bebegini. Darisi tum isteyenlerin..bekleyenlerin basina!

Aaaaaamin canım , çok teşekkür ederim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…