- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
İnanması güç , hakkaten bir gün ben de bu satırları yazar mıyım , yazarken neler hissederim kim bilir derken Rabbim bana da nasip etti .
Neden sabırsız , çünkü reglim başladı , ağrılarım vardı . klasik regl öncesi açık kırmızı akıntı şeklinde gelince önce dünya başıma yıkıldı . Sonra bir akrabamız aklıma geldi , o da test gününe hem de 2 gün kala bariz bir şekilde regl olmuştu , artık tamam olmadı bu iş derken test günü usulen testini yaptırdı ve mucize ikizlerini dünyaya getirmişti .
Sesli sesli " niye ya niye yaa " diye ağlarken bir yandan akrabam Seda aklıma geliyordu kendimi daha fazla yıpratmamak için , ne de olsa daha kesin bir şey yoktu ortada ama bir yandan da beynimde hep şu soru çınlıyordu " ya değilse , ya BEN üstüne görmemişsem " ..
Tedavi boyunca hep iyimser oldum elimde değildi sanki kesinlikle olacak bu kez , ve ben gün tamamlıyormuşum gibi geliyordu . transferden sonraki ilk 2-3 gün yine çok umutluyum , sonraki 1 hafta belirsiz hisler yaşadım . 1-2 gündürse tuhaf iç sıkıntılarım vardı . belki eski tecrübelerim beni sıkıştırıyordu belki de halen kullanmakta olduğum horman bant ve fitilleri diyordum . Tek rahatladığım zamanlar elimi karnıma koyup varlıklarını hissetmeye çalıştığım , o şekilde onlarla konuştuğum ve dua ettiğim zamanlardı ..
Bugün ikiz kızlarımı gördüm rüyamda , eşimde uçsuz bucaksız bembeyaz kar örüntüsü görmüş . hep hayra yorduk ve çok sevindik . Sonrasında sevincimiz bir süre gölgelendiyse de hep dua ettim , hatta belki de tedavim süresince en çok bugün dua ettim sanırım :)
" Başıma gelen ve benim kötü olarak algıladığım/gördüğüm herşeyin arkası bir mutlulukla aydınlandı . Yine benzer bir şey olacak ve Rabbim sen bugün de benim yüzüm gldüreceksin , buna inancım sonsuz " diye dua ettim , karşılığını aldım şükürler olsun .
Bir arkadaşım vardı , bu mücadeleye başladığım 2005ten beri tanıdığım bir arkadaşım , hep bana " msn listemde birsen - bir ben , bir x , bir y kaldık hamile kalmayan " derdi . Ben de ona " onların hepsi hamile kalacak , sen de kalacaksın ve ben senden sonra yaşayacağım bu mucizeyi " derdim , öyle de oldu .
Tüm bunları neden mi yazıyorum ????
Benim gibi umudunu yitirmiş , yada " aman herkese olur da bana olmaz " diyenler varsa onların -naçizane- umudu olmak için yazıyorum .
Bu benim 4. denememdi , deneme sayısı arttıkça tedaviler - alınan olumsuz sonuçlar daha da yıpratır maalesef . Kimsenin umudunu yitirmemesini diliyorum . Hakikaten herşeyin bir zamanı var ve o zaman gelmeden hiçbirşey olmuyor ..
Umarım sizler benim kadar beklemez , yorulmaz ve en yakın zamanda , sağlıcakla alırsınız olumlu sonuçlarınızı ve koklarsınız mucizelerinizi .
Allah hepimizin yardımcısı olsun , yanında olsun , sabır-maddi/manevi güç-inanç ve umut versin ...
sevgilerimle