Gebeliğe Hazırlık Sabırla Beklemek.. 💟

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gonulmeyvesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
14.077
49.339
598
Adet günü yaklaşan ve hamile kalmayı bekleyen hanımlar bu ay nasıl hissediyorsunuz ?

Varmı belirti
Yada his...:)

Benim az kaldı hatta bugün bekliyorsum ama büyük ihtimal yarın olırım
Ağrım var canım tatlı istiyor ve mide ağrım var :)

Hadi sizde hislerinizi paylaşın
Ne kadar zamandır beklediğinizi paylaşın

Bizim 8.ayımız

Adet günü yaklaşan ve hamile kalmayı bekleyen hanımlar bu ay nasıl hissediyorsunuz ?

Varmı belirti
Yada his...:)

Benim az kaldı hatta bugün bekliyorsum ama büyük ihtimal yarın olırım
Ağrım var canım tatlı istiyor ve mide ağrım var :)

Hadi sizde hislerinizi paylaşın
Ne kadar zamandır beklediğinizi paylaşın

Bizim 8.ayımız
Hadi bakalim insallah güzel haberler alirsiniz:) benim adet günüm 5 günü gecti gelmedi lazim ama insallah gelmez:))) sade kasik agrim var benim

21.gunum 9 gun sehır dısındaydım ovulasyonun tam pıknoldugunu goremedım 18.gun testım bıttı almadım yumurtladımmı bılmıyorum 17.gun geldım esımın yanına sansım oldumu bılmıyorum valla buay bır hızlı oldu hersey adete 1 hafta var

Adet günü yaklaşan ve hamile kalmayı bekleyen hanımlar bu ay nasıl hissediyorsunuz ? Varmı belirti Yada his...:) Benim az kaldı hatta bugün bekliyorsum ama büyük ihtimal yarın olırım Ağrım var canım tatlı istiyor ve mide ağrım var :) Hadi sizde hislerinizi paylaşın Ne kadar zamandır beklediğinizi paylaşın Bizim 8.ayımız
1 yıldırda ben bekliyorum ama olmuyor bu ay prolaktin hormanum 29 çıktı doktor dostinex verdi berkarken bile adete 10 gün kala göğüs ağrım oluyordu 6 gün var adetime göğüslerde tık yok inşallah bebek vardır 😊

1 yıldırda ben bekliyorum ama olmuyor bu ay prolaktin hormanum 29 çıktı doktor dostinex verdi berkarken bile adete 10 gün kala göğüs ağrım oluyordu 6 gün var adetime göğüslerde tık yok inşallah bebek vardır 😊

Ay inşallah canımm bende bakyırmak istiyorum ama bakalım 🤗

Back