CANIM benim nerelerdesin sen nasıl özledik seni
Saolun kızlar..hoşbuldum sizleri özlemişim bende... Buse 5 yaşından gün aldı. Bu sene kreşe gidecek teyzeleri.artık ona bir kardeş istiyorum.inşallah bu ay yüzümüz güler. Cuma doktor randevum var. Başladık gene yumoş takibine.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Saracım yetercim Allah sizlere hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hepiniz dualarımdasınızHoşgeldin canım nerelerdeydin neler yaptın anlat bakalım öyle bi cee deyip gitmek olmaz
Ben iyiyim henüz anne olamadım ama umudumuda kaybetmedim
EEEE kerdeş zamanıda gelmiş artık inş güzel haberler alırsın canımSaolun kızlar..hoşbuldum sizleri özlemişim bende... Buse 5 yaşından gün aldı. Bu sene kreşe gidecek teyzeleri.artık ona bir kardeş istiyorum.inşallah bu ay yüzümüz güler. Cuma doktor randevum var. Başladık gene yumoş takibine.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Saracım yetercim Allah sizlere hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hepiniz dualarımdasınız
...öpüyorum canlarım...
Aminnnn.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın canım... EEEE kerdeş zamanıda gelmiş artık inş güzel haberler alırsın canım
amin kuzum aminnnnnnAminnnn.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın canım... 
herkese günaydınlar...gelen giden yok...nerdesiniz kızlar.....?
Saolun kızlar..hoşbuldum sizleri özlemişim bende... Buse 5 yaşından gün aldı. Bu sene kreşe gidecek teyzeleri.artık ona bir kardeş istiyorum.inşallah bu ay yüzümüz güler. Cuma doktor randevum var. Başladık gene yumoş takibine.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Saracım yetercim Allah sizlere hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hepiniz dualarımdasınız
...öpüyorum canlarım...
valla saracım çalışan anne olmak çok zor....hem ev hem çocuk zor oluyor..benim kızım çok nazlı..şimdi bile kara kara düşünüyorum ne yapacağımı..hayırlısı bakalım..inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını verir...sen neler yapıyorsun?kardeş için geç bile kalmışsın ben kesin ikinciyide doğurmuştur diye düşünüyodum canım yinede hakkında hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım.. İnşallah sağlıkla yavrunu kucaklarsın. Topicimize hg. Senle açılış yaptık.darısı başımıza inşallah... Bizede dua et canım. Bende kızıma kardeş istiyorum. Rabbim inşallah nasip eder. İsteyen herkese nasip etsin.Kızlar merhaba;
Bende yeni anne adayıyım daha çok küçük bebişim.Nnasıl geçer bunca zaman bu sabırsızlıkla bilemiyorum
Kızlar merhaba;
Bende yeni anne adayıyım daha çok küçük bebişim.Nnasıl geçer bunca zaman bu sabırsızlıkla bilemiyorum
valla saracım çalışan anne olmak çok zor....hem ev hem çocuk zor oluyor..benim kızım çok nazlı..şimdi bile kara kara düşünüyorum ne yapacağımı..hayırlısı bakalım..inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını verir...sen neler yapıyorsun?
Hayırlı olsun canım.. İnşallah sağlıkla yavrunu kucaklarsın. Topicimize hg. Senle açılış yaptık.darısı başımıza inşallah... Bizede dua et canım. Bende kızıma kardeş istiyorum. Rabbim inşallah nasip eder. İsteyen herkese nasip etsin.
AMİN İNŞALLAHHHHH....Hoşbuldum Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım isteyen herkesle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?