Sabırla Bebeğini Bekleyenler

CANIM benim nerelerdesin sen nasıl özledik seni
Hoşgeldin canım nerelerdeydin neler yaptın anlat bakalım öyle bi cee deyip gitmek olmaz

Ben iyiyim henüz anne olamadım ama umudumuda kaybetmedim
Saolun kızlar..hoşbuldum sizleri özlemişim bende... Buse 5 yaşından gün aldı. Bu sene kreşe gidecek teyzeleri.artık ona bir kardeş istiyorum.inşallah bu ay yüzümüz güler. Cuma doktor randevum var. Başladık gene yumoş takibine.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Saracım yetercim Allah sizlere hayırlısıyla evlat nasip etsin. Hepiniz dualarımdasınız
...öpüyorum canlarım...

EEEE kerdeş zamanıda gelmiş artık inş güzel haberler alırsın canım

kardeş için geç bile kalmışsın ben kesin ikinciyide doğurmuştur diye düşünüyodum canım yinede hakkında hayırlısı olsun

kardeş için geç bile kalmışsın ben kesin ikinciyide doğurmuştur diye düşünüyodum canım yinede hakkında hayırlısı olsun
valla saracım çalışan anne olmak çok zor....hem ev hem çocuk zor oluyor..benim kızım çok nazlı..şimdi bile kara kara düşünüyorum ne yapacağımı..hayırlısı bakalım..inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını verir...sen neler yapıyorsun?

bu site değişmiş..alışamadım ya...gelenler falan gözükmüyor altta...evrim geçirmiş...eski hali daha güzeldi....

Kızlar merhaba;

Bende yeni anne adayıyım daha çok küçük bebişim.Nnasıl geçer bunca zaman bu sabırsızlıkla bilemiyorum
Hayırlı olsun canım.. İnşallah sağlıkla yavrunu kucaklarsın. Topicimize hg. Senle açılış yaptık.darısı başımıza inşallah... Bizede dua et canım. Bende kızıma kardeş istiyorum. Rabbim inşallah nasip eder. İsteyen herkese nasip etsin.

haklısın canım eminim çok zordur

bende bir değişiklik yok canım bildiğin gibiyim

Hoşbuldum Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım isteyen herkesle.

Huhuuuuuuuu nerelerdesiniz.... Sara başka topicte yakaladım seni ve yeteeeeeeri...çabuk buraya gelin...

GELEN GİDEN YOK YİNE....YARIN DOKTOR RANDEVUM VAR...KIZLAR NERDESİNİZ?HUHUHUHUHUHUHHUHU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…