Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Ben burdayım benimde cumartesi doktor kontrolüm var canım
Bugünkü kontrolum iyi geçti. Doktor çatlatma iğnemi yaptı.yarın gece ve günaşırı birleşme dedi. İnşallah bu ay yüzüm güler canım ya....çilekliruj dualarını bekliyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş canım ya... Kendine ve bebişe iyi bak annesi....öpüyorum sizi...

Canım hayırlı haberleri alırız inşallah.
Sende kendine çok iyi bak.
Dualarım seninle

Canım hayırlı haberleri alırız inşallah.
Sende kendine çok iyi bak.
Dualarım seninle
Allah razı olsun canım... İnşallah bende öyle umut ediyorum... Doktorum iğneyi yaparken bir yandanda konuşuyordu benimle.. Eğer adet olursan moralini hiç bozma ve 3.günü tekrar gel dedi.İnşallah olmam sadece hamilelik testi için gelirim dedim.oda inşallah dedi.Hayırlısını diliyorum Rabbim den. Bugüne kadar da hep öyle yaşadım.bir tane dünya tatlısı kızım var birde oğlum olsun diliyorum. Rabbim her dileyene nasip etsin.kimsenin kucağı boş kalmasın.hepinizi öpüyorum....

Herkese günaydınlar...çilekcimmmmm doktordan gelince yaz canım.seni merak ediyorum... İnşallah herşey yolundadır... Öpüyorum seni ve bebişi...

Leyleacım cumartesi şok bir haberle çıktım doktordan.
İkizmiş bebişler.
ikisininde kalp atışını duydum.Çok garip duygular içindeyim
Ooooo maşallah.... Gözün aydın canım...çok sevindim.Allah yavrularını kucaklamayı da nasip etsin insallah.... Darısı başımıza olsun inşallah.. İkiz annesi olmak zor ve zahmetli ama olsun çok güzel bence.. Benim kaynımında ikiz erkek çocukları var.güzel bir durum.Allah yardım ediyor bir şekilde.. Sen çalışıyor musun?yoksa ev hanımımısın canım.çok öpüyorum seni ve bebişleri...

Çilekcim inşallah banada hamilelik takvimi yapmaya Allah nasip eder canım ya....

Leylacım ben çalışıyorum. O yüzden biraz zor olucak benim için.
Ama Allah yardım eder inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinlerde.
CAnım seninde takvimi göreceğiz burda ben eminim sen içini ferah tut

inşallah bitanem ya...dualarını eksik etme...bende çalışıyorum gerçekten çalışan anne olmak çok zor ya...Rabbim bizlere yardım etsin...öpüyorum seni ve bebişleri...

günaydın kızlar.....nerdesiniz...topic sessiz ve ıssız kaldı...çilekkkkkkkkkkkkk nerelerdesin tatlım...bebişler nasıl?

buranın adını artık ıssız topic koyacağım...kimse uğramaz oldu....

Günaydın

Leylacım alışveriş güzel ama pek bişey bulunmuyor hamileler için biraz canım sıkıldı o yüzden
Günaydın canım...mağazalarda güzel şeyler var canım ya....mağazadan al...bebişler nasıl iyimi...ben dün çok hasta oldum valla..bir baş ağrısı mide bulantısı halsizlik..ayağa kalkamıyordum...acaba hamilemiyim bilmiyorum...bir haftaya anlaşılır ama...hayırlısı canım..dualarını eksik etme çilekcimmmmmmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…