kaç zamandır karşılaşamadıkburalardayım canım daha çok başağın topiğindeyim
kaç zamandır karşılaşamadık
kuzum bilmiyorum yaa valla her şey nasıl nasıl gidiyor akışına bıraktım ne yaparsam yapayım ne düşündürsem düşüneyim bu evlat hasreti her şeyin üstünde aklımdan çıkarttım diyorum düşünmüyorum diyorum ama olmuyornasılsın yetercim hayat nasıl gidiyo senin için
kuzum bilmiyorum yaa valla her şey nasıl nasıl gidiyor akışına bıraktım ne yaparsam yapayım ne düşündürsem düşüneyim bu evlat hasreti her şeyin üstünde aklımdan çıkarttım diyorum düşünmüyorum diyorum ama olmuyor
sağol kuzum ama artık ne düşüneceğimi ne hisedeceğimi bilmiyorum dua ediyorum allaha sığınıyorum ama biris şunu yap buunu et diyor ya hiç içimden gelmiyor biliyorum ki işe yaramayacak biliyorum ki sonuç alamayacağım biliyorum ki olmayacakne kadar düşünmüyoruz desekte aslında kendimizi kandırıyoruz canım bunu hepimizde biliyoruz çünkü bizler evlat hasretiyle yanıyoruz imtihanımız çokağır belki ama mükafatı olacak ben inanıyorum gerçekten sende inan inanki dualarımda hep varsın
yaaaa ne yapmış kiiibu arada dün hatresle konuştuk nikini değişmiş biliyomusun
sağol kuzum ama artık ne düşüneceğimi ne hisedeceğimi bilmiyorum dua ediyorum allaha sığınıyorum ama biris şunu yap buunu et diyor ya hiç içimden gelmiyor biliyorum ki işe yaramayacak biliyorum ki sonuç alamayacağım biliyorum ki olmayacak
yaaaa ne yapmış kiii
hımmmbeyhatun ama artık nete gelmek içinden gelmiyomuş
elimde değilki hiç umudum kalmadıolmaz böyle düşünmek sana bişey kazandırmazki negatif düşüncelerle kendini yıpratırsın inanmıyosan bile en azından olmayacağını düşünme
elimde değilki hiç umudum kalmadı
benden bir şey olmaz canım sen ne yaptın toparlandınmı yeni bir şey düşünüyormusunyaşadığımız ürece nefes aldığımız sürece umut hep vardır var olacaktır
ama seni anlıyorum yorgunsun haklı olarak böyle hissediyorsun ama umudunu kaybetme canım sen güçlü bir kadınsın
benden bir şey olmaz canım sen ne yaptın toparlandınmı yeni bir şey düşünüyormusun
canım çok güzel valla benide en çok yaş korkutuyor yabak bana yaşım kırka geldi dayandı kilolarım aldı başını gidiyo ama sil baştan diyete başladım aerobik yapıyorum step yapıyorum önce kilolardan kurtulacam sonrada kısmetimde varsa anne olacam yeni bir tedaviye başlamak için moral depolayıp güç toplamaya çalışıyorum
canım çok güzel valla benide en çok yaş korkutuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?