Sabırla Bebeğini Bekleyenler

nasılsın yetercim hayat nasıl gidiyo senin için
kuzum bilmiyorum yaa valla her şey nasıl nasıl gidiyor akışına bıraktım ne yaparsam yapayım ne düşündürsem düşüneyim bu evlat hasreti her şeyin üstünde aklımdan çıkarttım diyorum düşünmüyorum diyorum ama olmuyor

ne kadar düşünmüyoruz desekte aslında kendimizi kandırıyoruz canım bunu hepimizde biliyoruz çünkü bizler evlat hasretiyle yanıyoruz imtihanımız çokağır belki ama mükafatı olacak ben inanıyorum gerçekten sende inan inanki dualarımda hep varsın

sağol kuzum ama artık ne düşüneceğimi ne hisedeceğimi bilmiyorum dua ediyorum allaha sığınıyorum ama biris şunu yap buunu et diyor ya hiç içimden gelmiyor biliyorum ki işe yaramayacak biliyorum ki sonuç alamayacağım biliyorum ki olmayacak

olmaz böyle düşünmek sana bişey kazandırmazki negatif düşüncelerle kendini yıpratırsın inanmıyosan bile en azından olmayacağını düşünme

yaşadığımız ürece nefes aldığımız sürece umut hep vardır var olacaktır

ama seni anlıyorum yorgunsun haklı olarak böyle hissediyorsun ama umudunu kaybetme canım sen güçlü bir kadınsın
benden bir şey olmaz canım sen ne yaptın toparlandınmı yeni bir şey düşünüyormusun

bak bana yaşım kırka geldi dayandı kilolarım aldı başını gidiyo ama sil baştan diyete başladım aerobik yapıyorum step yapıyorum önce kilolardan kurtulacam sonrada kısmetimde varsa anne olacam yeni bir tedaviye başlamak için moral depolayıp güç toplamaya çalışıyorum

canım çok güzel valla benide en çok yaş korkutuyor ya

Kahraman Tazeoğlu
Bazen bir şeyi çok istersin, olmaz...
Hatta bazen bir şeyi ilk defa bu kadar çok istersin. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıkça her şeyin daha da berbat olduğunu görürsün.
Çalışıp çabalarsın olmaz, dua edersin olmaz, tevekkül edersin olmaz.
Ne yaparsan yap, olmadı mı olmaz!

Olmadı mı zorlamayacaksın diye bir şey yok!
Zorlayacaksın...
Olmuyorsa vakti değildir, hakkın değildir... Olmuyorsa hakkında hayırlı değildir.
Küsmeden, isyan etmeden sabredeceksin. Çünkü hayatta en güzel, en değerli olan zor olandır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…