Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hehee en birinci cıtırlarıs bizzzz

anladım tatlım, insallah güzel, kaliteli yumoslar büyür canım, hayırlısı olsun....

zelaaaaaaaaaaaalll gel hadi ama...

kuslar ben cikiyorum.....iyi uykular tatlli ruyalar..ruyanizda bebelerinizi gorun oldu mu?

kızlar ben çıkıyorum size iyi sohbetler.iyi geceler öptüm byyyy

Eki Görüntüle 145158

bende kactım canlar, tatlı rüyalar.........

bende tam çıkıyorum yazcaktım ki,herkez çıkmış,iyi bari,en azından çıkmadan kupamıda aldım

yaa kıslar ohh valla hiç kimse çalışmıo herhalde ben bu gün 22:00 da cıkacaktım işten hemen gelir girerim die düşündüm ama mesaiye kaldık kimse kalmamıştır ama yinede bir bakiyim dedim
ne güsel kaynatmışsınız valla bu arada kardelencim gecmiş olsun canım kib
nese bende yorgunum yatayım barii tatlı rüyalarrr hepinize fıstıklarrr...

sara_28 saol canım allah hepimize nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim..

pikepolat güzel dileklerin için thanks allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..

afiyet bal şeker olsun busemize.yemekten sonra fırsat bulursan gel leyloşum sohbet ederiz.
canım bende gelmeyi planlıyordum ama dün hastanede o kadar yorulmuşum ki akşam eşimde bende sızıp kalmışız canımcım...stres yordu beni iki gündür...
oh masallah canım, oyna tabi en güzeli o...

afiyet olsun sekerler.....
saol bitanem.

saol kardelencim...amin tatlım..inşallah bir daha böyle kötü bişey yaşamayız canım..duanızı eksik etmeyin..sizlerde benim dualarımdasınız her zaman canım benim..

günaydın yeni topik

günaydın yetercim.

günaydın leylacım buseciği öp ve teyzoşların seni çok seviyomuş de.

günaydın yetercim.

günaydın leylacım buseciği öp ve teyzoşların seni çok seviyomuş de.

canım benim öperim tabi öpmezmiyim teyzesi...yerim seni ben...özel mesaj atmıştım canım..kk ana sayfadaydın merak ettim topice niye girmedin diye...

canım benim öperim tabi öpmezmiyim teyzesi...yerim seni ben...özel mesaj atmıştım canım..kk ana sayfadaydın merak ettim topice niye girmedin diye...

tatlım mesajını şimdi gördüm bende sana yazacaktım baktum buradasın burdan yazayım dedim. biraz işlerim var malum ev işleri hiç bitmiyor.arada gelip bakıyorum topiğe.nasılsın canım bugün kendini daha iyi hissediyosun dimi ?

canim kolay gelsin.....

leylacim yavrumuz iyi degil mi?

rahatladin di mi?

Rabbim tum kotuluklerden korusun seni bizi ve tum sevdiklerimizi

canım pc açık yazmayınca topicte yok gibi gösteriyor.aynı anda 3 topic açık aslında...Allaha şükür bugün daha iyiyim.saol bitanem..senin iyi olmanada sevindim..
leylacim yavrumuz iyi degil mi?

rahatladin di mi?

Rabbim tum kotuluklerden korusun seni bizi ve tum sevdiklerimizi
çok şükür metukam...rahatladım Allaha şükür...güzel duaların için kocaman aminnnn diyorum tatlım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…