heheeen birinci cıtırlarıs bizzzz
anladım tatlım, insallah güzel, kaliteli yumoslar büyür canım, hayırlısı olsun....
zelaaaaaaaaaaaalll gel hadi ama...
kuslar ben cikiyorum.....iyi uykular tatlli ruyalar..ruyanizda bebelerinizi gorun oldu mu?
bende kactım canlar, tatlı rüyalar.........
canım bende gelmeyi planlıyordum ama dün hastanede o kadar yorulmuşum ki akşam eşimde bende sızıp kalmışız canımcım...stres yordu beni iki gündür...afiyet bal şeker olsun busemize.yemekten sonra fırsat bulursan gel leyloşum sohbet ederiz.
oh masallah canım, oyna tabi en güzeli o...
afiyet olsun sekerler.....
önemli değil canım,iyiymişsiniz sevindim,diğer topictede yazfım zaten,çok çok geçmiş olsun,beseciğin seni son üzüşü olsun inşallah,gerçi dr hatası ama neyse
bende 3 defa kimyasal geçirdim,bendede pıhtılaşma tesbit edildi.
bu arada hoş geldin aslı.
ne kadar güzel yazmışsın zeloşum,yüreğine sağlık.
hoş geldin derya
eboşum,gülüm,çok teşekkür ederiz,rabbim cümlemize yollar inşallah bebeklerimizi
senin dr un seval taşdemir mi?
o yapıyomuş böyle bi uygulama,ondan soruyorum
herkeze selam kızlar.
günaydın yeni topik
canım bende gelmeyi planlıyordum ama dün hastanede o kadar yorulmuşum ki akşam eşimde bende sızıp kalmışız canımcım...stres yordu beni iki gündür...
saol bitanem.
saol kardelencim...amin tatlım..inşallah bir daha böyle kötü bişey yaşamayız canım..duanızı eksik etmeyin..sizlerde benim dualarımdasınız her zaman canım benim..
günaydın aslıcım.nasılsın canım?
saol cnm iyilik valla eni bir gün. umarım sen de iisindir
günaydın yetercim.
günaydın leylacım buseciği öp ve teyzoşların seni çok seviyomuş de.
canım benim öperim tabi öpmezmiyim teyzesi...yerim seni ben...özel mesaj atmıştım canım..kk ana sayfadaydın merak ettim topice niye girmedin diye...
tatlım mesajını şimdi gördüm bende sana yazacaktım baktum buradasın burdan yazayım dedim. biraz işlerim var malum ev işleri hiç bitmiyor.arada gelip bakıyorum topiğe.nasılsın canım bugün kendini daha iyi hissediyosun dimi ?
hoşbulduk merhaba
canım pc açık yazmayınca topicte yok gibi gösteriyor.aynı anda 3 topic açık aslında...tatlım mesajını şimdi gördüm bende sana yazacaktım baktum buradasın burdan yazayım dedim. biraz işlerim var malum ev işleri hiç bitmiyor.arada gelip bakıyorum topiğe.nasılsın canım bugün kendini daha iyi hissediyosun dimi ?
çok şükür metukam...rahatladım Allaha şükür...güzel duaların için kocaman aminnnn diyorum tatlım benim...leylacim yavrumuz iyi degil mi?
rahatladin di mi?
Rabbim tum kotuluklerden korusun seni bizi ve tum sevdiklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?