Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım özelde 10 dk ya takıldı gene...şimdi 10 dk dayanamam burdan yazıyorum...bende hepinizi çok seviyorum bitanem...

zeloş nerelerde kızlar?annesimi gelmişti..sanki sara öyle bişeyler yazmıştı yanlış mı hatırlıyorum acaba..özletti kendini valla...

zeloş nerelerde kızlar?annesimi gelmişti..sanki sara öyle bişeyler yazmıştı yanlış mı hatırlıyorum acaba..özletti kendini valla...

evet zeloşun annesi geldi bi kaç gün kalabilir demişti.bende çok özledim zeloşu inşallah bugün gelir.

canım özelde 10 dk ya takıldı gene...şimdi 10 dk dayanamam burdan yazıyorum...bende hepinizi çok seviyorum bitanem...

leylacım bende hepinizi çok seviyorum.

metukacım avatarındaki bebek çok şeker ya insan bakınca ister istemez yüzünde bi gülümse oluyo.Allah sana ve hepimize böyle bi bebek nasip etsin.AMİN

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka eda33 sara_28+

edacim nasilsin?.......

evet zeloşun annesi geldi bi kaç gün kalabilir demişti.bende çok özledim zeloşu inşallah bugün gelir.

leylacım bende hepinizi çok seviyorum.

biz çok acıktık saracım..öğleye ne yemek var sende...

hg topice edacım..senle tanışamadık sorunlar yüzünden...nasılsın tatlım?

hb evet canım ben sana yazılanlardan anladım bişiler oldugunu ama tam olarak bilmiorum bebeğin seni üzmüş dediklerine göre hamilesin allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…