evet canım bu ayda kırmızıdan kaçamadık geldi yine körolasıca
ben neler yapıyorum ondan bahsedeyim
haftada 2-3 kez taze meyvalardan sıkıyorum içinde tabi havuç ve portakal ağırlıkta
her gün ace plus selenyum tblet
ve doktorumuzun verdiği nolvadexdiye (tamoksifen )
akşam yatmadan keçiboynuzu kürü
birde proxed plus var onu denemek istiyoruz ama kendi doktorumuzun verdiği ilaç arasında kaldık bide bu malesef çok pahalı
incir kürünede haftaya başlıycam e vitamini yönünden zengin miş
ben neler yapıyorum ondan bahsedeyim
haftada 2-3 kez taze meyvalardan sıkıyorum içinde tabi havuç ve portakal ağırlıkta
her gün ace plus selenyum tblet
ve doktorumuzun verdiği nolvadexdiye (tamoksifen )
akşam yatmadan keçiboynuzu kürü
birde proxed plus var onu denemek istiyoruz ama kendi doktorumuzun verdiği ilaç arasında kaldık bide bu malesef çok pahalı
incir kürünede haftaya başlıycam e vitamini yönünden zengin miş
kızlar hayırlı olsun
başımı döndürdünüz nedir bu topik olayı ben biraz fransız kaldım sanırım
sizler neler yapıyorsunuz ?sizlerin sıkıntıları neler?
belki birbirimize yardımcı olabiliriz..
pikepolat sara_28+ munes metuka+ kardelen5233 oo. süper senlenmis ortam
yaf bende takıldım asilama topiklerine onlari okuyup duruyorum..... eski topikler kimsecikler olmuyor, tek tabanca takılıyorum hehe.......
pikepolat sara_28+ munes metuka+ kardelen5233 oo. süper senlenmis ortam
yaf bende takıldım asilama topiklerine onlari okuyup duruyorum..... eski topikler kimsecikler olmuyor, tek tabanca takılıyorum hehe.......
sizler neler yapıyorsunuz ?sizlerin sıkıntıları neler?
belki birbirimize yardımcı olabiliriz..
ben bu 3 ay once asilama yaptim sonuc negatif......bakalim bu ay belli olacak hersey ne yapacagimiz
canım ben 35 yaşındayım2,5 yıllık evliyim.bi düşük yaşadım.şimdi yeniden hamile kalmak için uğraşıyoruz.
inşallah her şey gönlünce olur ve sende böle olursun
incir ile keçiboynuzunun birbirine bir zararı yokmuş saraçoğlu dan tv de duymuştum zaten biri sabah bir akşam ... birde bakalım eşim inciri yiyecek mi daha denemedim yemek konusunda biraz fazla hassas.. ace zaten vitamin öbürüde sperm sayısını arttırıyor..
ben bu 3 ay once asilama yaptim sonuc negatif......bakalim bu ay belli olacak hersey ne yapacagimiz
teşekkürler tatlımgeçmiş olsun canım.
tam uykuya dalmıştım,iğne saatim geldi,hem kalkıp giyindim,hemde bağırdım çağırdım bebbeğe,ne çok uğraştırdı beni,soğukta gidip iğne vurduruyorum,totoşda delinmeyen yer kalmadıeferin ona......gecmis olsun ..igneni yaptirdin mi?
bi ara bende çok okuyodum öyle,şimdi topiclerim çoğaldı,pek vaktim kalıp okuyamıcam heralde.:97:pikepolat sara_28+ munes metuka+ kardelen5233 oo. süper senlenmis ortam
geçmiş olsun daha hiç aşılama denemedik 3-4 ay daha sabredip daha sonra artık bir tüp bebek merkezine başvururuz diye düşündüm aslında yaşta ilerliyor ama napalım...
zaten ben biraz korkuyorum tüp bebek yaptırmak falan korkutuyor bir tanıdığımız biraz acılı olduğunu söylemişti filmler iğneler ve yerleştirilmesi konusunda....
sen bir kere denemişsin en azından o korkuyu atlatmış oldun 2 defa daha deneme şansın var değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?